Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patita

nigdy nie chce mieć dziecka!!!!

Polecane posty

Gość nie cierpie tesciowych
ja tez wole towarzystwo facetow, sa konkretni i twardo stapaja po ziemi kobiety sa zbyt rozemocjonowane, czasami mysle ze 99 % kobiet ma nerwice

Gość racjonalny-facet
Aggie:), mi chodzi o kłótnie spowodowane głupimi problemami - jak ktoś wraca po 8 godzinach z pracy i nie rozładował się sportem to musi się wyładować, tak działa stres na ludzi. I ja nie chcę być kimś, na kim można się bezkarnie wyładować. Mam dość przebywania w jednym domu z rodziną. Kto się nie chce uzależnić w moim wieku? A im jesteś dalej (szczególnie za granicą), to masz spokój od błahych problemów ;p Bunt nastoletni się u mnie skończył w gimnazjum. I wcale nie twierdzę, że pozjadałem rozumy :) nie cierpie tesciowych, trudno się o tym nie zgodzić, byłem raz w domu spokojnej starości, to prawdziwa "umieralnia" - ale ludzi nie chcą się zajmować staruszkami, mają inne problemy (np. własne dzieci) ;/

Gość KASIA @@@
Jak bylam w Twoim wieku tez nie przepadalam za dziecmi i nie wyobrazalam sobie bycia mama. Coreczke urodzilam w wieku 30 lat, jest naszym najwiekszym Skarbem mimo, ze przysparza problemow. Coz, niektore z nas musza dojrzec do macierzynstwa a inne poprostu nigdy nie beda matkami, kazdy ma prawo wyboru...

Gość dikkillka
kto chce miec dzieci to jego sprawa -ale ciemnikaplani kaza wszystkim babom rodzic co roku

Gość nie rozumiem cię autorko
Myślisz że jesteś jakaś wyjątkowa bo nie chcesz mieć dziecka w wieku 21 lat ? Otóż nie. Nie jesteś wyjątkowa. Przeciwnie. Zdziwiłabym się gdybyś w tym wieku chciała mieć dziecko. W tym wieku to normalne że się nie chce mieć dziecka. Dlatego nie truj dupy i nie zaśmiecaj forum swoimi wpisami co ty chcesz a co nie chcesz. Kogo to obchodzi. Myślisz że taka jesteś ważna, że piejesz z wykrzyknikami. No to jesteś w takim razie taka sama rozwrzeszczana jak mały dzieciak. A jak ktoś pisze że nigdy nie będzie mieć dzieci to nic nie znaczy. To są tylko słowa. To jest takie samo podejście jak życie w przekonaniu że na zawsze będziesz tak samo zakochana w swoim chłopaku. Otóż nie. Nie będziesz. Dyskoteki, imprezy i fatałaszki też się w którymś momencie nudzą. Ja tam bym wolała żeby taki rozwrzeszczany głupek jak ty nie miał dzieci, bo zawsze to lżej na świecie ale znając życie to to są pewnie tylko takie obiecanki cacanki. Wszystkie tak gadają w twoim wieku. Statystycznie może 1% z tego dotrzymuje młodocianej obietnicy. Dlatego szanse na twoją wiarygodność są mniej niż marne.

Gość racjonalny-facet
Wiadomo, ze z czasem ludzie zmieniaja patrzenie na pewne sprawy, ale zauwaz, ze w panstwach Zachodu rosnie liczba singli i zmniejsza sie wspolczynnik dzietnosci kobiet ;)

Gość shelovesdoctor
Ale z Ciebie Pustak można nie mieć i ich nie lubić,to nie znaczy że ktoś jest nie dojrzały,po prostu to jest jego wybór. mój obecny facet (narzeczony) nie chcę mieć dzieci,nie lubi ich tak samo jak ja bo wie ile dziecko kosztuje i że to jest ciężka praca wychowywać, dziecko.My chcemy żyć bez dzieci. Jeśli chodzi o opinie jego ojca powiedział że jest za stary by bawić dzieciaka.,nie będzie miał wnuków.

Gość racjonalny-facet
shelovesdoctor, ale większość kobiet tego nie rozumie, czują podświadomą presję (instynkt macierzyński) posiadania dziecka, nawet jeśli ich na to nie stać (finansowo/emocjonalnie/czasowo itp.) i chcą usilnie przekonać innych, że rodzenie i wychowywanie dzieci to jedyny prawdziwy sens życia.

Gość pavlo12242342
idz dziewczynko pobawić się lalkami,albo do książek i uczyć się ,bo lada moment kolejny rok szkolny przed tobą, a nie siedzisz,obgryzasz pazury i bawisz się w internecie w dorosłą.

Gość nikolinna
pierdolic nakazywaczy rozmnazania

Gość talllulla
niech sie chyje pierdolone jebia z nakazem rozmnazania

Gość kwelf;acws
Autorko, ja cie prosze dla dobra nas wszystkich podwiaz sobie jajowody zeby przypadkiem nie rozmnozyc. Nie chcesz dzieci-twoja sprawa, nam nic do tego tylko zrob cos z tym bo jka wpadniesz to dziecko unieszczsliwisz

Gość morraima
pierdolic wszystkich nakazywaczy rozmnazania -chuj im w dupe pies ich dymał zwisłym kalofiorem

Gość morraima
chuj w dupe pierdolonym krytykom bezdzietnosci z wyboru

Gość morraima
niech nakazywacze wielodzietnosci s e wsadza ogora w dupe i sie wyruchja az im ryjem wyjdzie -skurwiele pojebani

Gość znam taka pinde
nie chce dzieci nazywa je bachorami bo nie ma z kim sobie zrobic, jest pusta i chamska... poczekaj az zapragniesz i nie bedziesz mogla zajsc w ciaze, zalosna jestes autorko, masz 21 lat, moim zdaniem to za wczesnie na dziecko ale za 5 lat beziesz zalowac swoich slow i oby zdrowe sie urodzilo, mmam 28 lat i mysle nad 2 gim

Gość morraima
nie kazdy powinien miec dzieci- na pewno nie wielorodki co topia , morduja swe dzieci

znam taka pinde- a z kad ty wiesz, że autorka bedzie żałowac tych słów? ona ma wybór. ja wiem teraz, że nie zamierzam mieć dzieci i nie bede tego żałowac.

Gość kajabba
pierdolic nakaz rodzenia

Gość kajabba
tych co kaza rodzic niech pies wydyma chujem drewnianym

Gość ambroisine
kazdy kaplan to gówno i skurwiel