Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patita

nigdy nie chce mieć dziecka!!!!

Polecane posty

Gość patita
kiedyś taka pizda na fejsbuku napisała : "to już chyba koniec:( dwa lata starania i nic... robilismy wszystko co możliwe, ale do zapłodnienia nie może dojść :( " ocywiscie 1000 komentarzy od matek polek z kondolencjami :D co za żenada

A ja Wam napiszę, że też nigdy nie potrafiłam się zachwycać dziećmi i wcale nie chcę się zmieniać. Dla mnie dziecko jak dziecko, z pokorą jednak oglądam kolejne zdjęcia jakimi bombardują mnie moje koleżanki no i tak z grzeczności mówię, że ładne itp. Owszem niektóre są ładne, ale nie rozumiem takiego zachwytu. Nigdy się nie zachwycałam dziećmi. Sto razy bardziej....psami na przykład;) Ale swoje chcę mieć, choć nie jakoś rozpaczliwie. Myślę że jedno, chyba że mi się odmieni. Jednak moje własne to co innego.

Gość czekajac na rozum
hehe..zenada zenada..dzielenie sie z intymnymi sprawami na fejsie...ludzie na serio sa pusci

Gość sfhgj
Najlepsi są jeszzce ci brzuchaci tatuśkowie- łysiejący, w ciuchach takich typu brązowe sandały, koszulka z tesco jakieś stare bermudy itp

Gość patita
ja wam powiem jeszcze tak , jeżdzę z lubym za granicę do pracy, teraz zbieramy sobie na jakies fajne mieszkanie, a zawsze marzyłam też żeby mieć pięknego psiaka :) dlatego wole psa, niz dziecko :P pozdrawiam tych, którzy wiedzą o co chodzi :)

Nie krytykujcie tego aż tak bardzo. Dla niektórych to tragedia i już, trzeba też trochę zrozumieć drugiego człowieka. Widocznie taki wpis na facebooku miał jej w czymś pomóc. Ludzie są po prostu różni.

Gość takajajajataka
Aggie:) Autorko, ale chyba nie zmusi Cię nikt nigdy do tego abyś miała, więc nie widzę problemu i Ty też nie powinnaś I o to mi chodziło...tylko po co ta farsa ... Jeśli autorka chciała się wygadać to ok, ale niech to robi w cywilizowany sposób... nie obrażając dzieci....nie lubi ich i ok, nikt jej nie każe...taką mam nadzieję, bo nie powinno się zmuszać nikogo ani mówić czy ma mieć dziecko czy nie...tak jak pisałam to jej życie:)

Gość czekajac na rozum
Aggie,dokladnie tak mysle jak Ty....moje dziecko to moje, ale na pewno nie bede nad nim trilowac z zachwytu, choc pewnie nie raz mnie wzruszy na wskros, ale to beda moje prywatne przezycia, a nie robic z dziecka pokaz i cyrk dla publiki.....trzeba miec zdrowe podejscie do wychowania, jak mieli jeszcze moje rodzice w latach 70 i 80..

Gość tupinamba
niektorzy ludzie -pojacy, menele, kryminalisci, degeneraci nie powinni miec dzieci-A Kki jegopolityczne marionetki kaza rodzic wszstkim babom az do peknięcia macicy , najlepiej co roku-i gowno ich obchodzi z enawet 1 dziecko jest kosztowne , z eumowa o prace to rarytas itp-ale ludzie uwazaja tych ciemniakow za autorytety ja za gowno i skurwieli

A moim zdaniem ograniczone to wy jesteście co niektóre tutaj-te najbardziej jadowite zwłaszcza. Co was obchodzi, ze ktoś ma dzieci i się zdjęciami chwali? Patita-wkurzają cię te zdjęcia? nie oglądaj. To dużo prostsze rozwiązanie, niż zakładać tematy na forach gdzie wylewasz swój jad. U mnie znajomi też wrzucają różniaste zdjęcia swoich pociech. Niektóre mi się nie podobają, więc nie oglądam i nie komentuje. Ty chyba masz naprawdę mało problemów i zajęć własnych, skoro jeszcze masz zapał i chęć zakładać takie tematy i się nakręcać. Mnie szkoda by było czasu na to.

czekając na rozum - no dokładnie. Oczywiście, że będę pokazywać zdjęcia babci, dziadkowi, najbliższej rodzinie którzy będą tym zainteresowani......ale koleżankom dam święty spokój, nie rozumiem zachwytu i już. Zresztą już bardziej jestem skłonna zachwycać się dobrze wychowanym, faktycznie grzecznym kilkunastolatkiem. Bo wtedy widać, że rodzice włożyli trud w wychowanie i to się opłaciło. Wtedy mogę powiedzieć: o jakie fajne dziecko. Taki np 10 latek. Ale bobas? Każdy był słodkim bobasem kiedyś, nawet seryjny morderca.

Gość harikurrrrrrrr
Ludzie beda sie rozmnazac i chwala im za to ale do cholery nie wszyscy tego pragna - czemu nie umiecie tego uszanowac?

Gość sfhgj
Aggie ma rację- ja np okazuję zainteresowanie kilkuletnim dzieciom znajomych, jestem w stosunku do nich łagodna, bo one już myślą, coś czują, można z nimi porozmawiać. natomiast jakieś niemowlęta? fuj

Gość opiopi
Autorko przecież decyzja o dziecku to twoja indywidualna sprawa. Nie rozumiem dlaczego tak wstrętnie wypowiadasz sie o dzieciach? Przecież to nie ich wina że wygladają po urodzeniu jak wygladają ale żeby porównywać je do "ufoludów" to już przesada. Z tymi zdjęciami na fb świeżych noworodków to sama jestem na nie, poza tym zasypywamnie tablicy zdjeciami dzieci nago uważam za nietakt i głupotę. tak samo jak komentowanie publiczne swoich starań o dziecko!! Niektórzy nawet dają zdjęcia z usg :(

Gość czekajac na rozum
Aggie, fakt z ta rodzicielska duma.... dlaczego ludzie pecznieja z dumy nad maluchami, w wiekszosci niegrzecznymi???? Potem na palcach jednej reki mozna zliczyc 10 latkow ktorzy potrafia powiedziec dzien dobry i dziekuje.....reszta to jakas pomylka wychowawcza.....

Gość sfhgj
ależ one sa jak ufoludy, łyse, pomarszczone, brzydkie

Gość tupinamba
chuj w dupe wszystkim pierdolonym nakazywaczom rozmnazania -zeby ich cos pojebało i rozjebalo

Gość opiopi
sfhgj - urodziłam dziecko i nic takiego nie zauważyłam.

Gość sfhgj
bo ci się wydawało tylko. Każdy z nas wyglądał obleśnie jak było noworodkiem taka prawda.

Gość patita
jezeli którąś z was obraziłam, i nie możecie mnie zrozumiec bo według was nie lubie dzieci, TO PRZEPRASZAM :) ale chyba nie mamy o czym rozmawiać

Gość opiopi
sfhgj - patrzyłam oczami matki - wiadomo, ale naprawdę był ładny, nie pomarszczony! i nie siny ani czerwony tylko w kolorze skóry - zaróżowiony. Nie wiem może akurat miałam szczęście, bo moje dziecko naprawdę było śliczne. Większość tu kiruje sie streotypami.

Gość tupinamba
jest wile rodzin biednych co maja kilkanascioro dzieci-wielorodki czesto umieraja przy ktorem tam porodzie ale kaplani i politycy nie pomaga ich dzieciom tylkokaza rodzic co roku

Nie przesadzałabym z tym "OBLEŚNIE" po prostu tak jak noworodek. Ale już po kilku godzinach takie dziecko nabiera ładnego wyglądu. Choć niektóre są brzydkie i już bo mają np brzydkich rodziców. I wtedy jak dla mnie te wszystkie wpisy pod fb są po prostu nieszczere :O

Gość opiopi
Dla mnie obleśnie wygladają nastolatki w okresie dojrzewania, pryszcze, dziewiczy wąsik, mutacjia - oczywiście nie wszyscy. Tak jak nie wszystkie noworodki są brzydkie. Poza tym każdy ma inne poczucie estetyki.

patita takim samym plodem jak nazwalas 3 dniowe dziecko bylas Ty . Jak możesz piepszyć takie bzdury ?! Nie chcesz dziecka twoja sprawa. Ale co cie obchodzi co robią inni . Jak na te swoje 21 lat to jesteś głupia . A i jeszcze jedno ;) Kiedys poznasz mężczyznę z ktorym bedziesz chciala miec dziecko .

Gość dhgfhvcgk
Wg mnie jak jakas chce miec baby to niech sobie ma ale nie karmcie publicznie a tym bardziej nie przewijajcie bo mi niedobrze Y

Gość dhgfhvcgk
Zgadzam sie tez z tym ze male dzieci sa brydkie i kompletnie nie rozumiem jak ktos moze mowic i pisac ze jest inaczej... male ladne to sa zwierzaki