Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patita

nigdy nie chce mieć dziecka!!!!

Polecane posty

Gość patita

otóż to, po pierwsze, nienawidze tych rozpuszczonych bachorów - jakbym miała spedzić choć jeden dzien z takim ryczącym dzieckiem to bym chyba mu strzeliła w twarz, i gówno mnie to obchodzi że to "jeszcze małe dziecko". wczoraj byłam u kuzynki ona ma 3 rozwydrzonych bachorów tak się darły że nawet TV nie mogłam w spokoju obejrzeć, zwróciłam dzieckom uwage to się kuzynka tak na mnie obraziła że jprdl ;/ - taka sytuacja była nie raz "jak ty możesz krzyczeć do małych dzieci?;((" "przecież to są dzieci, no niech się bawią, a ty się uspokój". Ogólnie jakbym miała sobie wyobrazić że coś żywego mam w brzuchu "ciąża" to bym sie chyba pożygała.. nie wyobrazam sobie porodu itp a zresztą nie wiem czy bym te dziecko kiedykolwiek pokochała, a nie daj boże jakbym teraz miała być w ciąży (mam 21 lat) to dla mnie byłby to koniec wszystkiego, wyrok, the and of kurwa world, pieluchy i pełnienie roli kury domowej do końca życia;// mój luby jakby sie dowiedział że ja nie planuje mieć bachora nigdy, to by pierdolnął takiego focha że...albo nawet odrazu by mnie zostawił, bo sie uparł, żeby sobie zrobić tak za 3 lata. raz na imprezie powiedziałam ze nie chce dzieci nigdy to tak się na mnie spojrzał, jakbym mu matke zabiła, musiałam szybko dodać że żartowałam... najbardziej rozpierdala mnie jak moje znajome dodawają sobie na fejsbuka zdjecia bachorów takich "jednodniowych" zaraz po porodzie, przeciez takie dziecko nawet nie przypomina z wyglądu człowieka, jszcze sine i pomarszczone blee , a wszyskie jej kolezaneczki piszą, jakie to słodziutkie itp, ja napisałam że sorry ale na wymioty mi się zbiera jak na te dziecko patrze, to mnie wywaliła ze znajomych :D

Gość gjfmkmr
Niekoniecznie zmienisz zdanie- ja mam podobne a jestem starsza. Autentycznie- pochlastałabym się z noworodkiem, odrzuca mnie od niemowląt, fuj...

Gość gjfmkmr
i najlepsze te frachy - "do kogo podobny" jak to do kogo- do ufoludka kurwa, albo do oskubanego drobiu. Na pewno nie do człowieka.

Gość tupinamba
ja pierdole wszyatkich nakazywaczy rozmnazania-niechcian erozmnazanie to katostrofa dla kobiet oraz ich dzieci- aK potepia nawet jednodzietnosc

Gość gjfmkmr
i jakoś ja nie mmam dzieci- a niektóre znajome mają i co- i jakoś widzę, ze mi.. zazdroszczą. Tyle w temacie.

Gość czekajac na rozum
no przeciez nie kazdy musi miec dzieciaka.....lepiej to powiedziec niz sie zmuszac do takiego kroku, co tu kryc na cale zycie...ale facetowi powinnas to powiedziec wczesniej czy pozniej, choc pewnie lepiej pozniej, po co w tym wieku tym sie dreczyc???? ja tez nie lubie cudzych dzieciakow, rozwrzeszczanych ktorym nie mozna zwrocic uwagi, bo przeciez krytyka zle wplywa na rozwoj itd...ale na swoje juz patrze inaczej, bo bedzie zylo na zasadach naszych...no i wczesniej czy pozniej stanie sie duzym malym czlowiekiem, kumplem zyciowym, i to juz w ogole bedzie fajna rzecz......

Gość patita
no właśnie, jak mi dobrze ze nie jestem sama :))) poprostu nie odczuwam potzreby rozmnażania się, jeszcze urodzi mi się jakaś dziwka albo złodziej, i co z takim zrobie na stare lata?? z domu wywale? ile jest takich przypadków! a najbardziej rozpierdala mnie, jak dziewczyna 18-20 lat z brzuchem przymusowo zapierdala z chłopem pod ołtarz... haha jak można być tak małomyślnym i tak spierdolić sobie życie :D

Gość zazani
Po prostu jesteś ograniczona emocjonalnie

demorator - 21 letnia dziewczyna (bo nie kobieta) to jeszcze tak dokońca nie ukształtowana osobowość więc nie dziwię się jej postawie.

Gość klara 9f7s9s9f9sf
ciąża i poród to mały pryszcz, najgorsze jest opiekowanie się nim potem 24 godziny na dobę jak niepełnosprawnym :/ Żadnego czasu dla siebie, jesteś chodzącą mleczarnią, która ma tylko zaspokajać potrzeby tego małego łysego potworka :-o

Gość gjfmkmr
sama jesteś igraniczona, przynajmnioej wie, czego chce a nie rodzi bez sensu- poszukaj wątku o tym - jak baba chce oddac kilkuletnie dziecko do adopcji...

@panmarek nie każdego przeznaczeniem jest mieć dziecko. Nie potrafisz tego zrozumieć/uszanować ?

Gość patita
tak, bo nie chce dziecka to jestem ograniczona :D haha, najlepiej to wmów mi że jestem nienormalna, chora psychicznie :D:D OGRANICZONA to własnie jest osoba która daje sie facetowi spuszczać w sobie bez zadnego zabezpieczenia!!! bo matka, sąsiadka i ksiądz, mówią, że powinna mieć już dziecko :D

Gość KajQa
a co to kogo interesuje?? ;/ to sprawa indywidualna

Gość harikurrrrrrrr
HAHAHAHAH masz ode mnie piatke za te jednodniowki, czekam az ktos pojdzie o krok dalej i wstawi zdjecie tzipy z wychodzacym dzieciorem to bedzie dopiero szal

Gość cxnxfj
Zdjęcia z USG są od dawna, jednodniowe, pomarszczone sinawe tobołki też.

Gość takajajajataka
No i co z tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co nas to obchodzi, Twoje życie i rób z nim co chcesz, nikt za Ciebie życia nie przeżyje...i tak samo inni mają prawo kochać dzieci i też nic innym do tego........ Po jaką cholerę codziennie taki sam temat na kafe???????

Gość cxnxfj
patita- zielonego pojecia nie masz ile osób ma dokładnie takie samo zdanie jak TY:) im dłużej żyję tym szerzej otwieram oczy ze zdumienia- dookoła dziesiątki par szczęśliwych, bezdzietnych z wyboru

Gość patita
moja kuzynka wstawiła zdjęcie tzrydniowego dziecka, w wanience jakiejś, oczywiście z pisiorkiem na wierzchu, takie jeszcze czerwone pomarszczone a te wszystkie matki polki bez przyszłości wypisują, jaki piękny itp. jak takie dziecko ma być piękne? dla mnie to jeszcze płód.

Gość patita
takajajajataka - nie wiem jaki jest świat na kafe, nie jestem tu codziennie tak jak ty :D pisze, zeby sie wkoncu komus wygadac, widze ze jest pare osob o podobnym myśleniu, a tobie jak sie nie podoba to wypierdalaj do garów :D bo dzieci pewnie głodne.

Gość cxnxfj
no dokładnie jak piszesz-nieśiadomy zarodek jeszcze taki

To stwierdzenie z jedniodniówkami to poprostu strzelone w 10tke...!!!!! Albo baby wstawiaja zdjecia malego ufoludka przy kazdej mozliwej sposobnosci np przy kapieli, w wozku, na raczkach, w lozeczku, niedlugo beda wrzucac zdjecia pampersow z kupka a wszyscy w komentarzach beda pisac: "alez piekna kupka", "gratulacje" ipt itd :D:D:D

Gość sfhgj
będą wróżyć z tej kupki małego geniusza. Najleopsze jestto, ze do zrobienia dziecka potrzeba jeszcze mniej niż do jego niezrobienia a ci ludzie się trzęsą tak jakby co namniej lekarstwo na raka odkryli. Taka "duma" tak naruchałem, moje .. co za żenada

Gość harikurrrrrrrr
jedna laska z moich znajomych wstawila swoje zdjecie w szpitalu z tą siną torbą obok siebie, wyglądała jak godzinę przed śmiercią - PO CO?

Gość teraz na serio mam ci coś
nie czytam tego tematu bo i tak na bank ktoś już tutaj napisał, że za pare lat ci się odmieni bo przecież kobieta MUSI mieć dziecko, jest to jej najważniejszy cel w życiu i nie ma chuja. One tak mówią, znają cię lepiej i się z nimi nie kłóć bo nawet jak masz 30lat to ci napiszą, że i tak ci się odmieni, a jak masz z 40 to napiszą, że zaraz będziesz żałować, że nie urodziłaś :D z tymi babami nie ma dyskusji, ma być dziecko i koniec 🖐️ :D

Gość czekajac na rozum
wstawanie zdjec do netu w ogole jest popieprzone i NIGDY tego nie zrobie ze swoim dzieckiem.... jak pomysle ze sie jakis pedofil ma slinic nad ta fota....zadna z tych matek idiotek o tym nie pomysli???? i te komentarze wlasnie...typu "slodkosci"..jakie slodkosci???

Autorko, ale chyba nie zmusi Cię nikt nigdy do tego abyś miała, więc nie widzę problemu i Ty też nie powinnaś :)