Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmlsh

Spotykam się z facetem którego ukochana zginęła

Polecane posty

Gość mmlsh

Jego żona, którą bardzo kochał zginęła w wypadku samochodowym:( od tego czasu minęło 5 lat lecz on wciąż ją pamieta. Spotykam się z nim od kilku miesięcy. Oczywiście do niczego nie dochodzi między nami, tylko rozmawiamy, chodzimy na wystawy i spacery. Dużo milczymy, po prostu jesteśmy w swojej obecności. No i wczoraj, gdy siedzieliśmy nad Wisłą, on tak spojrzał na mnie, spojrzał mi prosto w oczy. I powiedział, że takie oczy miała ona. Zapytałam "jakie?", a on odpowiedział tylko "takie piękne". I odwrócił wzrok, ale ja zobaczyłam, jak wilgotnieją mu oczy. Nic nie mówił, bo wiem, że drżałby mu głos. Taką mam ochotę przytulić go i powiedzieć, jak jest dla mnie ważny, ale nie znajduję odwagi :( Jest mi go tak strasznie szkoda, jest taki samotny a przy tym mądry i dobry...

Gość wredniucha
choojowe życie będziesz z nim miała - zawsze na drugim miejscu, za nieboszczykiem

Gość mmlsh
DLaczego? Poza tym, na nic się na razie nie zanosi.

Gość fdfdgfhgjh
tez bym nie chciala byc z takim

Gość do mmish
Mają rację.Mój mąż nie żyje 10 lat,jestem od dawna z kimś innym i współczuję mu,powstrzymuję się,ale on co jakis czas mi zarzuca,że jest zawsze tym drugim,gorszym.Trudno żyć,z kimś kto strcił kogoś kogo do końća kochał.

Gość summertime sadness.....
On się z tobą spotyka, bo mu przpominasz żonę. Nie chciałabym być z kimś takim

Gość lepiej z nim zerwij
:)

Gość mmlsh
Nie nie, to nie jest tak, ze on sobie nie może poradzić. Normalnie funkcjonuje, choć z tego co wiem, do psychologa chodził długi czas. Ale myślę, że to normalne raczej? Po prostu gdzieś tam głęboko jest w nim smutek, jest powaga której te lata nie rozwiały ani nie uleczyły. Potrafi się śmiać i żartować, lecz ja kobiecym zmysłem wyczuwam w nim tę mgłę :(

Gość wredniucha
no to skoro wiesz lepiej od nas wszystkich to rób jak uważasz

Gość mmlsh
Bez urazy, uważam że to były prostackie rady...

Gość mmlsh
czesto kaze mi trzymac kredens co mam z nim zrobic?

Gość mmlsh
u niego w domu zaatakował mnie czajnik elektryczny a mixer sie spierdział :-(

Gość mmlsh
a jak byliśmy na wystawie w centrum handlowym to pani nas skrzyczała że tylko się gapimy a nic nie kupujemy

Gość mmlsh
to chyba klątwa nieboszczki ciąży nad nami

Gość ale cie bajeruje
;)

Gość wredniucha
13:22 [zgłoś do usunięcia] mmlsh Bez urazy, uważam że to były prostackie rady... no to dam ci radę, jaką chcesz usłyszeć: chodź za nim wszędzie, bądź na każde jego zawołanie, patrz w niego jak w obrazek i czekaj, czekaj, czekaj.... może za jakieś 20 lat wreszcie jego wspomnienia o tamtej trochę przybladną i raczy cię zauważyć jako kobietę oczywiście chooj tam, ze stracisz kupę czasu, nerwów, swoją młodość i szansę na poznanie fajnego faceta bez obciążeń - najważniejsze, że będziesz cierpiała i to cię uwzniośli ponad innych