Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Gość I. Klementyna
Zostanę tu w końcu sama :(

Gość I. Klementyna
Dobra kończę marudzic

Dzięki dziewczyny :) jestem mega zadowolona ale i strasznie się boję! testowałam testem o czułości 25, @ powinna przyjsc jutro. Za 2 dni powtórzę test. Tak na prawdę to wierzyłam że udało się bo miałam troche oznak ciążowych :P

:) to się nam powoli tutaj robi zajezdnia dla ciężarówek :) gratuluję serdecznie Truj...:) teraz my trzymamy za was kciuki a Wy na nas staraczki :)

Gość I.klementyna
Ja sie nie zalapalam ale moja klacz tak :) za 11 miesięcy zrebak będzie : D chociaż zaczęła nam sie kłaść a to nie jest dobre :(

Gość I.klementyna
A tak szczerze to wam gratuluje . Wszystkim

Mi dzisiaj okres przypada w normalnym cyklu i rypią mnie jajniki i macica jest taka zruszona , boli. Organizm wie, że powinien dzisiaj mieć okres ehh. mam nadzieję, że nie będę dzisiaj plamić przez to.

OJJJ Trujku moje gratulację :)))) ale fajnie że wam się udał :) na nas widocznie jeszcze nie czas :) mam prośbę rójku wyślij mi swój wykresik z ovufriend :)

dziekuje wam za gratulacje, ale bardzo sie dzisiaj zmartwilam. Niepotrzebnie zmierzylam temperature... i spadla bardzo z 36,75 do 36,52 :( bardzo sie tym zmartwilam, ze jednak idzie nie tak. Zrobilam rano test 25 jednostek i pojawila sie druga blada kreska... dlaczego mi ta temperatura spadla? 😭 Jutro mam powtórke bety. Truj trzymam kciuki za bete. Hana cudownie!

Boże dziewczyny!!!! Normalnie sie popłakałam z radości :D No ryczę jak durna :D Trujeczku najdroższy gratuluję Ci z całego serca :D Nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa, że Ty i Firaneczka zafasolkowałyście :D Jednak coś w tym zbitym termometrze musi być :>

Gość I.klementyna
Firanki ty sie trzymaj z daleka od tych testów i termometrow , bo sie zestresujesz

Gość Lulu555
Firanka kochana przestan juz mierzyc temp ciesz sie ciazaj a jezeli dzisiaj robilas test i kerska jest ciemniejsza niz wczoraj to znaczy ze beta przyrasta czyli jest ok i rosnie zdrowo twoj maluszek:-):-)teraz usmiech na twarzy i mysl pozytywnie:-)trzymam za was kciuki:-):-)bardzo mocno:-) A kreske dzisiaj widac juz normalnie nie pod swiatlo?widzisz a mi dopiero 5 dni po@ wyszedl pozytywny a temp taka sama jak zawsze byla u mnie 36.6 nic wyzsza:-)kazda kobieta ma inaczej tak ze sie ta temp nie pszejmuj wogule:-)

dziewkuje dziewczyny. Jednak kurcze mam wrazenie ze cos nie tak.. no nic poczekam do jutra. Nie przejmujcie sie tymi testami sikanymi tak do konca, ja ich zrobilam kilka i dopiero pozytywny byl wczoraj w dzien @, ale tak ze ledwo ledwo widac bylo kreske, dzisiaj juz troszke lepiej, ale i tak bardzo slaba.

smile kieruj się tym co Ci mówi organizm. Dla mnie dzisiaj masz spadek i to oznacza owulację (szczególnie jeśli jutro temperatura się podniesie). Testy owulacyjne z tego co czytałam bardzo lubią przeklamywac...

Gość Lulu555
Aneczka robilam 4 dni po spodziewanym@i byl negatywny dopiero 5 dni po byl pozytywny Firanka kochana ty masz myslec ze jest ok nie ma innej opcji:-)a okres nie dostalas?a plamisz jeszcze?