Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Firanka takie karty to super sprawa. W moim wojewodztwie zlikiwidowano ksiazeczki rum. Nie wiem w czym to pomoglo. Mogli lepiej takie karty zalozyc.

Hej Kochane :) ale jestem zła właśnie otrzymałam od listonosza przesyłkę otwieram patrze a tam ? 9 testów owulacyjnych i 7 testów ciążowych a cholera jasna zamawiałam 10 testów owulacyjnych + 1 ciążowy do tego osobno jeszcze 10 testów owulacyjnych i 45 ciążowych więc powinnam mieć w sumie 20 testów owulacyjnych i 36 ciążowych napisałam do nich e maila co mam w takiej sytuacji zrobić ale znając ich to pewnie nie doczekam się odpowiedzi ale będzie ona w przyszłym tygodniu szok

Kmsu napisz.do nich to.ci wysla reszte ja zamawialam kiedys testy ciazowe a dostalam.owulacyjne i przeprosili za pomylke nastepnego.dnia mialam juz testy ciazowe przy sobie ;p a tamte dali mi gratis.

KMSUL ło matko ale duzo tego zamówilas hehe, tak jak Truj termometrów :) Ale moze i dobrze, ty nastawiasz sie na wiecej cykli, a tu bach i bedzie lewek i nie bedą Ci juz potrzebne te testy :)

Potwierdzam latanie z tym świadkiem od pracodawcy wszędzie jest straszne. A tak cyk kartę i już ahhhh Znowu sceny dzien, mam tyle roboty ale mi sie nawet nie chce wstać,

Klementyna a jak wyjdzie neg w 38tyg? To co.beta hcg? My to.wariatki wszystkie jestesmy :) kmsu moze firanka ma racje bedzie nalewka i bedziesz musiala sprzedac testy :)

Smile nie bo nie i tyle.. pamietam jak mialam skurcze zdychalam z bolu a na ip musialam.szukac dowodu ubezpieczenia.i.tlumaczyc to jest chore przeciez kazda kobieta ma refundowany porod i polog nie musi byc ubezpieczona a mimo to szpitale tego uparcie wymagaja.

haha dziewczyny po prostu nie chce przegapić mojej owulacji z stąd tyle tych testów owulacyjnych :) ostatnio mam tak rozregulowane cykle że nie wiem dokładnie kiedy mam dostać okres :P poza tym biorę castagnus i nie wiadomo kiedy będę miała owulację mam nadzieję że będę w ogóle mieć :) tak więc mam zamiar od 1 testy owulacyjne robić :) a reszta zostanie na następny cykl jeżeli się nie uda :) napisałam do nich i od razu mi odpisali że sprawdzą w magazynie i możliwie szybko doślą resztę zamówienia więc ładnie się zachowali :) Dziewczyny tak bym chciała żeby mi się w końcu udało to już przynajmniej dla mnie już 7 cykl starań :/

Wy juz nosicie.zimowe kurtki.i buty? Ja plaszcz zimowy mam ale butow brak.. nie mialam kiedy ich kupic. Cora tez nie ma kozaczkow. Trzeba isc na zakupy.

smile właśnie mnie rozszyfrowałaś :P mam zamiar zajść w ciąże a porem sprzedawać te testy ciążowe :P za dobrą kasę ale podzielę się :P

wrześniowa ja mam tak samo mam kurtkę ale butów brak chociaż u mnie dzisiaj prawie błękitne niebo i słońce topi śnieg więc może jeszcze nie będzie trzeba zimowych butów :)

czesc :) jesli chodzi o zimowe rzeczy to mam tylko plaszczyk takie lekko ocieplany na teraz a zimowa kurtke i buty musze kupic tylko wszedzie sa wysokie szpile ! KMSUP czytalam ze zaczynasz przygode z testami owulacyjnymi ? ja jutro moze zameiszcze wam zdjecie moich z wczoraj i dzis i miu powiecie c o o tym myslicie. bo sa 2 kreski :P

no sa buty plaskie ale strasznie drogie a ja 300 za takie buty nie dam bo szybko niszcze.. kurcze wiecie co ja ide sie polozyc bo strasznie zmeczona jestem o 4:20 wstawalam.

ale jestem zakręcona z tymi testami to moja wina zamówiłam na 2 różne e adresy na stary i nowy oczywiście nieumyślnie tak więc wszystko się zgadza :)