Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Ryba, no nie ma sprawy, aczkolwiek jak pokażą się dwie tłuste krechy na testach owulacyjnych plus monitoring potwierdzi pęknięcie, to będziemy obie staraczce gratulowały :D. Wrześniowa, ja właśnie nie wiem jak ja się będę małą zajmować, kiedy będę cały dzień siedziała z głową w kiblu :o. Dobrze, że moja mnie nie naśladuje, bo musiałabym jej od czasu do czasu miejsca ustępować :). Pocieszną masz tę córę :).

na prawdę starałam się aby było równo, i nie wyszło :( na forum wyszło ciut inaczej ;)

Gość klsdkjikhf
STARAJĄCE SIĘ: Nick .................Wiek......ostatnia@ .......cykl starań.....następna@ smile .................28..........07.10...................2...... . ...07.11 Frezjunia.............25..........09.10.................. 2...........08.11 Alutkaaa..............28.........22.10................... 2...........17.11 KMSUL.................22.........21.10................... 7...........18-23.11 milla1982.............30.........18.10................... 2...........18-19.11 kasiula86..............26.........21.10.................. .3...........19.11 joannaasia............27.........21.10................... 2...........20.11 klementynka.........28.........28.10....................7 . ..........22.11 Firanka................28.........24.10.................. ..3...........23.11 Malinowa_82.........30.........06.10...................3. ............27.11 rybalopika............29.........02.11.................. 2 .............02.12 martulka87...........24.........19.09................... 1...............? DZ25...................25.........28.10................. ..2...............? Majka88...............24.........19.10................... .4...............? Staraczkaa............20.........20.10................... 3...............? ambaje83.............29............?.................... ...?...............? bluebell_...............30...........21.10............... ...1..............? NASZE FASOLKI: Nick ............................Wiek...........cykl starań.....termin porodu: VEG...............................28.................9. .............................? Laura1987 ......................25.................2. .............................? Wrzesniowa** ..................25.................1. .............................? janiolek .........................24.................2. .............................? Truj . ....................28.................4. .............................? hana .............................26.................1. .............................? mama6latki .....................24..................1. ............................? aneczka28 ......................28.................2. ............................?

STARAJĄCE SIĘ: Nick .................Wiek......ostatnia@ .......cykl starań.....następna@ smile .................28..........07.10...................2...... . ...07.11 Frezjunia.............25..........09.10.................. 2...........08.11 Alutkaaa..............28.........22.10................... 2...........17.11 KMSUL.................22.........21.10................... 7...........18-23.11 milla1982.............30.........18.10................... 2...........18-19.11 kasiula86..............26.........21.10.................. .3...........19.11 joannaasia............27.........21.10................... 2...........20.11 klementynka.........28.........28.10....................7 . ..........22.11 Firanka................28.........24.10.................. ..3...........23.11 Malinowa_82.........30.........06.10...................3. ............27.11 rybalopika............29.........02.11.................. 2 .............02.12 martulka87...........24.........19.09................... 1...............? DZ25...................25.........28.10................. ..2...............? Majka88...............24.........19.10................... .4...............? Staraczkaa............20.........20.10................... 3...............? ambaje83.............29............?.................... ...?...............? bluebell_...............30...........21.10............... ...1..............? NASZE FASOLKI: Nick ............................Wiek...........cykl starań.....termin porodu: VEG...............................28.................9. .............................? Laura1987 ......................25.................2. .............................? Wrzesniowa** ..................25.................1. ................05.06.2013 janiolek .........................24.................2. .............................? Truj . ............................28.................4. .............................? hana .............................26.................1. .............................? mama6latki .....................24..................1. ............................? aneczka28 ......................28.................2. ............................?

Kurde jeszcze 4 dni zostało - ale Mnie korci żeby test zrobić :/ tzn mam przeczucie że nic z tego ... ale tak jak u kazdej znas... nadzieja umiera ostatnia :) jeszcze dodatkowo nie wiem czy jajników nie przeziębiłam - pewnie @ się przesunie i się będę standardowo karmić :P tym że a nuż może test nic nie wykrył...

Frezjunia przeczucia nie mają nic do tego :) wiele kobiet myśli, że jest a nie jest, a inne dają cykl na straty a są :) trzeba mieć nadzieję!!

Znam już swój organizm trochę dzieki tej obserwacji dni płodnych ... i powiem ci że wszystko prawie normalnie przebiega jak na okres - są nerwy, często chodzę siusiu - w 22 dc zdarzyły Mi się tylko te boleści lewego jajnika z promieniowaniem na lewą nerkę ... Nie napalam się, bo to chyba takie wydarzenie- że czułabym że noszę w sobie dziecko... a teraz jestem na 99% przekonana że zaziębiłam jajniki, bo ból był tak niesamowity w dniach 22-24 cyklu - no i ogólnie czuję się jakbym ze schodów spadła- taka potłuczona jestem, jak babcia :/ jedyne co mnie niepokoi to ze 4 dni do @ a Mnie piersi nie bolą... wiec sądzę że przez zapalenie jajników przesunie się wszystko ... sorrki dziewczyny zbliza sie ten dzien i zaczynam wariować :)

Hej kochane kobietki. Trujku ide we wt lub srode Frejzunia mam takie same objawy tylko ze promieniowaly mi nerki i ciagly bol jajnikow a teraz piersi mi urosly ale nie bola. Sa coiezkie. A i zero bolu nie odczuwam. Wczoraj maz ciagle gadal ze dzidzia w brzuszku jest i ze powinnam jesc itp ze bedzieomnie i dzidzie dbal itp. Powiedzialam muze jak dzidzi nie bede to bede musialz mna przytulac co 2-3 dzien za kare heh...

Martulka dobre :) fajnego masz męża :) ja mojego wczoraj pouczałam, że się powinien wziąć w garść i zacząć czytać o rozwoju zarodka/płodu zapamiętać kiedy mam termin porodu, ostatnią @ i w którym tyg. jestem haha :D to też za karę :P

Mnie mój partner dzisiaj obudził o 5.19 - tekstem- " Misiu ale się już wyspałem" a z racji iż Ja jestem leniuchem - powiedziałam mu że dobrze że tak rano wstaje, to jak będzie dziecko :P to sobie przynajmniej przy niedzieli poleżę a on będzie miał zajęcie... Swoją drogą nie cierpię tekstu budzącego Mnie " śpisz Misiu? Kurcze ja już nie mogę wyspałem się" gorzej na Mnie działa niż budzik :))

Frezjunia oddaj mi męża !! ale już!! Ja zawsze rano wstawałam, nie jestem śpiochem a mój mąż mógłby spać do 12 i ja też go budzę :P no i za miły potem nie jest.

Heh u mnie na odrot jest. Ja jak ide spac i mnie dendrwuje sciska caluje byle tylko zebym nie szla spac ja jestem spiochem maz odzywyczail sie od dluzszego spania A ja juz sie wsciekam na niego bo nie daje spac. Tak samo jest rano budzi mnie mnie calusami a jak ma zarost na brodzi to drapie mnie swym zarostem po budzi no i porem chodze zla na niego.

Standardowo nie wytrzymałam- zrobiłam test 4 dni przed @- jedna kreska- zadnego cienia ... wiem że powiecie " za wcześnie" na test - ale chciałam po prostu zejść na ziemie i nie marzyć :) no nie sety

STARAJĄCE SIĘ: Nick .................Wiek......ostatnia@ .......cykl starań.....następna@ smile .................28..........07.10...................2...... . ...07.11 Frezjunia.............25..........09.10.................. 2...........08.11 Alutkaaa..............28.........22.10................... 2...........17.11 KMSUL.................22.........21.10................... 7...........18-23.11 milla1982.............30.........18.10................... 2...........18-19.11 kasiula86..............26.........21.10.................. .3...........19.11 joannaasia............27.........21.10................... 2...........20.11 klementynka.........28.........28.10....................7 . ..........22.11 Firanka................28.........24.10.................. ..3...........23.11 Malinowa_82.........30.........06.10...................3. ............27.11 rybalopika............29.........02.11.................. 2 .............02.12 martulka87...........24.........19.09................... 1...............? DZ25...................25.........28.10................. ..2...............? Majka88...............24.........19.10................... .4...............? Staraczkaa............20.........20.10................... 3...............? ambaje83.............29............?.................... ...?...............? bluebell_...............30...........21.10............... ...1..............? NASZE FASOLKI: Nick ............................Wiek...........cykl starań.....termin porodu: VEG...............................28.................9. .............................? Laura1987 ......................25.................2. .............................? Wrzesniowa** ..................25.................1. ................05.06.2013 janiolek .........................24.................2. .............................? Truj . ............................28.................4. .............................? hana .............................26.................1. .............................? mama6latki .....................24..................1. ...............08.07.2013 aneczka28 ......................28.................2. ............................?

hej dziewczyny :) dopiero wstałam po popołudniowej drzemce :) Zaczęły mi się mdłości... myślałam, ze się bez nich obejdzie- gdzie tam! Rano myslałam, ze z łazienki nie wyjdę ;/ Na szczeście teraz już jest ok ;P

Mama zazdroszcze ci tych mldosci. U mnie nadzieja nadal jest dzis 7 dzien po odstawieniu luteiny. Piersi niebolace jak gdyby nic. postanowilam ze po 10.11 jak @ nie bedzie to zrobie bete. Bo u gina watpie zeby cos wykazalo. Mimo 47 dc

Dziękuję Smile za słowa otuchy - ale u Mnie wszystko wskazuje na zbliżająca się @ :) niestety natury nie oszukam - ale trzymam za ciebie kciuki

czesc. robilam dzis test owu ale rano nei dalam rady bo wstalam o 12. zrobilam siusiu i dopeiro potem chcialo mi sie o 16 wiec z rana nie zrobilam testu ( a z pierwszego moczu sie nie robi) i ogolnie wyszedl negatywny, choc sluzu jest wiecej jest lekko ciagnacy ale bialy.. czuje ze sie nei uda w tym cyklu :( jutro ide na usg jakos po 14 wiec dam wam znac.. a tak poza tym to mam jakiegos dola, nic mi sie nei chce jestem podlamana tymi testami owu, ja juz poprostu nie mam sily wiecie ? w dodatku miedzy mna a moim M nie jest dobrze, o wszystko sie sprzeczamy.. odkad w piatek powiedzialam mu u wyniku usg i o tym co powiedziala gin ze nie jest dobrze to jest coraz gorzej. czasem mam wrazenei ze jestem z tym sama, choc wiem ze jemu tez jest ciezko. staram sie nei wchodzic mu w droge, poprostu robie co musze i tyle siedzimy w osobnych pokojach..

Staraczka wiem że trudno ale musisz wyluzować - faceci tacy są - oczekujemy od nich że zachowają sie z taktem, przytulą pocieszą... ale oni nie potrafią tłumią to gdzieś w sobie - myslisz że mi dzisiaj bylo przyjemnie- kiedy mówię że wykonałam test i jak zwykle dupa blada, po czym humor mi sie popsuł, siedziałam sama w domu, łezka poleciała... a mój partner, ni z gruszki ni z pietruszki - po prostu na moje rozterki i słowa o teście- zapytał- idziesz na mecz? Miał szczęście że nie był na wyciągnięcie ręki... w takich sytuacjach lepiej pójść poryczeć w samotności, zdrzemnąć się z dwie godziny,,, i się nie nakręcac

frejzunia wiem co masz na mysli.. tylko wiesz mowilam mu ze zaczynaja mi sie plodne dni itd no i co mam sie prosic zeby sie ze mna poprzytulal ? nie chce choc mi tego brakuje.. :( a co do plakania w samotnosci to wiesz co ? on mi na to mowi ze jerstem walnieta bo nic nie robie tylko rycze...

ja spadma sie wykapac i poloze sie do lozka, jutro wstaje o 4:20 a jestme chora i chce troche sie podkurowac, moze obejrze jakis fajny film :)

Gość Malinowa_82
Staraczka... ja mam dokładnie to samo... Mój mąż powiedział, że chyba jestem najnieszczęśliwszą kobietą na świecie, bo ciągle płaczę. Ja już też nie mam siły. Mam doła i to MEGA doła. Chyba wszystko mi się przez ten stres rozregulowało :/ Kicha :(

Gość to ja sie wypowiem
Malinowa_82 wez sie w garśc jestes na poczatku staran o dziecko to ze maz ma klopoty z nasieniem jeszcze niczego nie przesadza bo ja sie nie bedzie dalej udawac zalamiesz sie calkiem trzeba walczyc i czekac na swoja kolej wiesz ile jest kobiet walczących latami? ile dziewczyn przechodzi 1 IUI,2 IUI, 3 IUI, 4 IUI a nawet 5 IUI lecza sie mnustow badan leczenia trzeba wizasc sie w garsc niekt nie mówil ze bedzie latwo glowa do przodu kto tu pisal jak inseminacje jest in vitro wiadomo narazie nie ma co myslec o tym ale tez i to brac pod uwage bo tak naprawde faceta ciezko wyleczyc ciezko sie leczy naprawde.......medyna poszla do góry wiec spokojnie niech maz bierze witaminy i powtórzy wyniki badan za 3 mc a cjak sien ie bedzie dalej udawalo przebadaj ty sie na droznosc jajowodów na wrogi sluz

Ale mnie ominelo,miala pelno gosci i zero czau zeby usiasc do kapa. Zaczynam 2 cykl staran:)