Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Frejzunia jesli chodzi o bad. Hormonalne to ja dostalam skier najpierw od lek rodz zeby pojsc do szp. Do gin-endokr. No i od niej dostalam wszystkie skierow na bad hormon najpierw prolaktuna tsh estriadol progesteron fsh. I po tych wynikach stwierdzi co jest grane. Kotka ja testosteron mam 0,77 wg mojego laborat norma jest do 0,44. Niezle heh.

Czesc. Dziewcxyny. Wiecie ci w tym cyklu chyba nam się nie uda ;-( dziś jest 20 dc orzutulanka byly 16,18, i 18 dc był pozytywny test owulacyjny czyli owu wyoadaka wczoraj, a ja oczywiscie usnelam bo bylam padnieta... Mysle ze dzis będą przytulanki. Myslicie ze mamy duze szanse czy raczej nie ? :-(

Gość Kklementyna
Szansa jest zawsze,:) Przytulankia były 18 dc więc chłopaki jeszcze żyli

Hej u mnie owu bylo w poniedziałek przytulanka w niedzielę,poniedziałek i wtorek teraz czekanie do 24.12 na @ albo niespodziankę :) myślę ze szybko to zleci - będę zajęta przygotowaniami do świąt (sprzątanie, prezenty itp )

Gość Kklementyna
W sobotę jak posprzątam , muszę sobie zrobic dzien spa, zaczynam straszyć ludzi :O Jakaś miasteczka, henna na brwi i rzęsy , fryzjer,peeling , maniciur , pediciure , moze maska na ciało.

Gość Laura1987
Cześć dziewczyny:) Byłam wczoraj u ginekologa, ale nie robił mi usg, bo stwierdził, że niedawno było robione. Szkoda bo myslałam, że zobaczę maluszka. Umówiłam sie na początku stycznia prywatnie na usg 3d juz nie mogę sie doczekać. Mam nadzieję, że będzie widac płeć.

Dziewczyny ludzie Mnie osłabiają.... w firmie mam ok 26 moze ciut iwcej temperatury (na +) patrze w poniedziałek kwiatki nie podlane, we wtorek to samo- przyaatakowałam dzisiaj Panią od sprzątania i pytam się co jest grane? Mam takiego Beniaminka na korytarzu skurkowany z 1,6m będzie miał- cały obleciał z liści - a ona na to : " Powiem Pani szczerze, nie podlewałam bo nie wiedziałam, że mam podlewać", nie wspomnę że mydła w podajniki nie mam od dwóch tygodniu - bo pewnie "nie wiedziała że ma uzupełniać" Fajnie że osoby z upośledzeniem mają szanse pracy zawodowej- ale bez przesady- od tego są zakłady specjalne a nie firmy które nie mają warunków na to żeby takich ludzi kontrolować- To PAŃSTWO upada- zasłania się potrzebą aktywizowania ludzi upośledzonych- ale tak naprawde dorabia nie tych ludzi tylko firmy które zatrudniają niepełnosprawnych- i biorą pieniążki z budżetu Państwa na taką osobe dodatkowo biorąc pieniążki od prywatnych przedsiębiorstw dla których świadczą usługi... Przykładów z firmą sprzątającą mam wiele począwszy od tego jak muszle klozetową Pani Basia umyła w środku, zewnątrza a potem starła podłogę TYM SAMYM MOPEM- Jestem młodą osobą dlatego z trudem przychodzi mi mówienie do takich osób: JAK TEGO NIE WYKONASZ TO NIE DOSTANIESZ ZAPŁATY- a tłumaczenie spokojne nie zdało egzaminu npa wielokrotnie prosiłam jedną ze sprzątaczek żeby nie myła mi mopem wykładziny! Co tam za tyddzien to było samo.... W zeszłym miesiącu po wielkich wygibasach.... pozbyłam sie pracownika terenu zielonego... który przychodził mi tak nagrzany że on stał przy śmietniku a jego kolega mniej nagrzany ( nie nasz pracownik) za niego zamiatał.... Mam teraz nowego... i wczoraj jak poszłam z nim pogadać, że jak pada śnieg... a śnieg jest biały nie zielony... a on jest od terenu zielonego to też trzeba zgarnąć... to sie ptak przestraszyłam go ( dziwny jakiś był) że stwierdziłam od dzisiaj że niech grzybem i brudem ta firma zarośnie wali mnie to

Gość Kklementyna
Frezunia takim ludza trzeba mówić w prost oni sie nie domyśla to jak 5 latanie dzieci, spokojnie ale stanowczo? A o co chodzi z ta wykładzina?

Gość Kot w zamalych butach
Jestes pierdolnieta, korona ci nie spadnie z głowy jak podlewasz kwiatki, jak ci nie odpowiada sposob sprzątania to sama sobie myj ta podłogę, jestes pracownikiem takim sam jak ci ludzie a nie pierdolona królewna :O nie pasuje to czas się zwolnić

Gość Kklementyna
No oczywiście czas odpocząć, maz wczoraj jakiś fil oglądał, to ja mu myk stopy do masowania, siedział i masował prawie godzinę :D

"Do pomarańczowego gówna:Ja zarabiam kretynie 1500 zł i mam swoje obowiązki na 8 godzin pracy a pierdo_lona księżniczka sprzątaczka zarabia 800 zł za 2,5 godziny - wybacz ale mam za małe kwalifikacje na sprzątanie- do jej obowiązków należy zmycie podłogi, wyrzucenie śmieci z kubła i starcie tylko kurzu z biurka- To może ona niech zostanie w domu a ja posprzątam za Nią? Bardzo chętnie bym sama po spobie posprzątała- ale wtedy nie dałabym pracy wielce pokrzywdzonej przeze MNie- a ty wtedy mogłabyś powiedzieć mi jakim jestem samolubnym snobem pierdzącym w stołek :) Nie rusza mnie twoje płytkie myślenie- ewidentnie co jakiś sporadyczny czas wyładowywujesz swoje frustracje przed kompem- jak jesteś taka odważna to wyjdź zza cienia monitora podaj numer telefonu - porozmawiamy- Coś ci w życiu nie wyszło? Chyba ewidentnie tak- wiesz jak się nazywa rodzaj ludzi jakich prezentujesz- hejter! Hejtujesz wszystko co w necie sie pojawi- a w rzeczywistości masz nieudane życie i zero polotu... Nie zasłaniaj się swoim jakże solidnym wiekiem... bo nie zawsze co starsze mądrzejsze ... są takie pojęcia jak demencja starcza itp. Najpierw się zarejestruj a potem wypowiadaj - bo ja w odróżnieniu od Ciebie mam przyjaciół i wrogów realnych- i nie muszę podbudowywać swojego EGO - mądrościami internetowymi do ludzi których nie znam.... " Tak dziewczyny próbowałam wielokrotnie tłumaczyć- ale niestety w takich firmach roszada personelu jest ogromna- tłumaczenie co miesiąc nowemu personelowi co i jak zniechęca- tymbardziej że mają one swojego kierownika, który ich powinien pilnowąć... To jest firma zewnętrzna, nie mogę im mówić co mają robić- ewentualnie mogę poprosić... a prawde mówiąc - kerownika mają beznadziejnego- zarówno ja ani dyrektorka nie możemy z nim się porozumieć... neistety my jesteśmy oddziałem- a wszelkie podp[isywane umowy są u wyższych czyli w centrali.... Tak kochana mopem umyła muszle klozetową wewnątrz, zzewnątrz a potem podłogę w toalecie i ruszyła na korytarz.... Cięzko jest mi powiedzieć do Pani lat 50 żeby nie myła mopem mi wykładziny, 5 raz... Nie wspomnę że wszelkie uwagi że coś zrobiły- czyli np że podłoga została zmyta śmierdzącą szmatką, albo że dolały czegoś tłutego i na podłodze ciągną się białe smugi w kształcie kółek, wywijasów itd... powoduje to że albo na Mnie Pani krzyknie... albo sie obrazi tak... że mi kosza nie opróżni przez tydzień....

Nie wspomnę że kiedyś Pan Zenek ewidentnie po przemelanżowaniu ostrym - na moje pytanie " Dlaczego Pana nie było w poniedziałek... " prawie się na Mnie rzucił z pięściami... bo co ja mu zarzucam że go nie było jak był...

Gość do pierdolniętego kotka :/
Ona jest właścicielką tej firmy, więc to nie ona się będzie zwalniać, barani rogu :/.

Gość Kklementyna
Frezjunia nie będąc złośliwym pMs sie kłania :P Szkoda nerwów

PMS + Święta + brak czasu = Przy* chetnie komuś :P I... toz to nie złośliwość z twojej strony... tylko rzeczywiste stwierdzenie stanu faktycznego

Hej, hej :) Wpadłam się pochwalic :P obroniłam się dzisiaj i to na piątke, także magister jest :)

Gość Kklementyna
No to gratulacje :)

Cholera mnie to szlag trafi. Wczoraj plamienie przy31 dc brunatne a dzis plamienie z krwia delikatne i tylko przy korzystaniu z wc. MyslAlam ze to@ ale zawsze przed @ bolaly mnie piersi a teraz to nic zero bolu. Od wczoraj pobolewa mnie brzuch jak na@.zaznaczam ze nigdy nie mialam plamienia i ostatnie 2 m-ce to byly 52-54 dc. I byl normalne skape@ a teraz zaczyna mnie to dobijac

Gość Kklementyna
Ja miałam takie plamienie a potem za 4-5 dni okres tak było w ostatnim cyklu

Gość Kklementyna
Ale ja miałam dokładnie 25 dniowe cykle Biust tez mnie nie bolal w ostatnim cyklu, w ogóle jakiś inny był,

Gość do Frezjunia
jak jesteś niezadowolona z Pani sprzątaczki to pora ją zmienić albo zmienić firmę sprzątająca. Od debatowania na kafeterii w tym temacie nie zmienisz tego.A mówienie sprzątającej co należy do jej obowiązków a co nie,nie na leży do Ciebie tylko do osoby która ją zatrudnia. Zacznij także laska panować nad słownictwem bo skoro w internecie tego nie potrafisz to coś jest z Tobą nie tak i zespół napięcia przedmiesiączkowego nie tłumaczy twojego zachowania. Jest to forum publiczne wyzywać od "gówien" "pierdolonych" i "kretynów" to sobie możesz swoje koleżanki jak masz odwagę i o ile je masz- pamiętaj to świadczy o Tobie i Twoim wychowaniu,które jak dzisiaj pokazałaś jest poniżej krytyki.

Frezjunia jestem w szoku do głowy by nie przyszło, żeby mopem czyścić kibel i potem podłogę :o masakra.. to już widzę co się w domu wyrabia.. Kasiu gratuluję!! :)

Gość Kklementyna
Pomarańcza daj sobie spokój

frejzunia nei przejmuj sie, pomaranczowym chyba sie nudzi :) wrzesniowa mam nadzieje ze damy rade, bo powiem ci ze jestme podlamana, na nic nie mam czasu ! wlasnie wrocilam do domu na szczescie mam czas ogarnac mieszkanie troche, pranie itd. no ale moj juz dzwonil ze po 16 bedzie po mnie bo chce jechac kupic kuchenke..