Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Firanko gratulacje wyniki :) Wrześniowa ja do dzisiaj śpię na brzuchu, jeszcze mi nie przeszkadza, ale też trochę powoli próbuję się przestawiać na lewy bok. Ale u mnie sypie śnieg znowu ;/

Nick ..............Wiek....ostatnia@ ...cyklstarań..woj...następna@ smile .................28......01.01........4.........podkarpackie ..... ..03.02 Frezjunia.............25......15.12.........4.......łód zki e.. .... .......13.01 bluebell_..............30.......11.12.........2.......... ... ................18.01 kawa_z_mlekiem....23......24.12.........3......mazowiecki e. ........21.01 Staraczkaa..........20.......26.12........4.......kujawsk o pom........27.01 Frezjunia.............25......15.12.........5.......łód zki e.. .... .......14.02 Waris2012............?........25.12.......?............ ..........................? Magda0013..........20.......05.12.........3.....dolnośl ski e............? Magda080............32......31.10.........2............. ... ....................? Styczniowa..........24......18.11..........3........ ... ... .....................? DZ25..................25......27.11.........3........doln oś lą skie.............? Klementyna - przerwa Firankaa Zajebisty mi wypadł termin następnej @ :P

Nick ..............Wiek....ostatnia@ ...cyklstarań..woj...następna@ bluebell_..............30.......11.12.........2.......... ... ................18.01 kawa_z_mlekiem....23......24.12.........3......mazowiecki e. ........21.01 Staraczkaa..........20.......26.12........4.......kujawsk o pom........27.01 smile .................28......01.01........4.........podkarpackie ..... ..03.02 Frezjunia.............25......15.12.........5.......łód zki e.. .... .......14.02 Waris2012............?........25.12.......?............ ..........................? Magda0013..........20.......05.12.........3.....dolnośl ski e............? Magda080............32......31.10.........2............. ... ....................? Styczniowa..........24......18.11..........3........ ... ... .....................? DZ25..................25......27.11.........3........doln oś lą skie.............? Klementyna - przerwa Firankaa Zaj**isty mi wypadł termin następnej @

ale mnie denerwuje to kafe !!!! nie wkleja wiadomości!!! więc jeszcze raz Witajcie :) Firanka gratuluję dobrego wyniku :) i życzę szybkiego zaciążenia i przede wszystkim donoszenia :) a powiedz mi kiedy tzn w którym dniu cyklu robi się to badanie i czy nad czczo ?

Staraczka ja miałam termin na 26.09 :) to może Tobie styczeń dopisze :P Hana mi by dzieciak nie dał się położyć na brzuchu. Jak mu coś nie odpowiada to daje od razu znak. W piątek mam usg popołudniu już nie mogę się doczekać :) włosy sobie farbuję mam nadzieję, że wyjdzie jakiś normalny kolor.

Wrześniowa Ja farbowałam ostatnio i wyszedł normalny pokój więc spokojnie :) Ja jeszcze nie czuje swojego maluszka, a tak czekam... :) A kafe to na prawdę wkurzające ostatnio

Wrzesniiwa oby;-) mąż idzie z tobą? A tak w ogole to zabieracie swoich mężów do lekarza wchodza z wami do gabinetu?

A tak w ogole dziewczyny chyba mam infekcje. Co praeda nie swedzi nie piecze ale jak sprawdzalam dziś sluz ti jest biały grudkowaty

Nie idzie ze mną, będzie z córką siedział, bo do tego lekarza mam z godz. drogi, a i tak nie mamy z kim zostawić córy, więc nie ma sensu żeby jechał, ale za to filmik wezmę :) to sobie poogląda. Chciałabym bardzo, żeby chociaż raz ze mną poszedł, ale ktoś musi w tym czasie małą przypilnować, a zawsze kiedy wypada mi termin to każdy jest zajęty ;)

Staraczka ja w ciąży miałam przez jakiś czas śluz z drobnymi kuleczkami białymi :D nie wiem co to było, ale krótko trwało.

Czesc dziewczyny. Dziekuje za gratulacje ale jeszcze za bardzo nie ma czego :). Mam nadzieje ze wynik troszke jeszcze sie obnizy, no albo ze chociaz zostanie juz na tym poziomie. KMSU TSH mozna zrobic w dowolnym dniu cyklu. Na czczo rano, nie przyjmujac zadnych hormonow w dzien badania. A wiecie moja siostra pol roku sie stara o dziecko i nie wychodzi i zaciąglam ją by ze mną zrobila badania na tarczyce, no i wyszlo jej za wysokie prawie 4... Rozmawialam na jej temat z tą moją enodkrynolog i powiedziala ze wlasnie za wysokie TSH powoduje tą bezplodnosc, a jak sie udaje zajsc w ciaze tak jak mi to wlasnie czesto do poronien dochodzi... tak wiec i ona przypadkiem sie dowiedziala byc moze dlaczego jeszcze nie zaszla w ciaze i ze musi to leczyc. No a przeciez ani te leki nie są drogie i szybko mogą dac efekty. Z tym ze do konca zycia juz trzeba brac to... W kazdym badz razie warto sobie ta nieszczesną tarczyce przebadac.

Wrzesniowa podobno w ciązy TSH spada.. Beta HCG blokuje TSH i dlatego moj wynik w ciazy TSH 2,7 byl zafałszowany a ja sie wtedy cieszylam ze ladnie spadlo w 2 tygodnie z 5,9.... :O

Czy oni w koncu naprawią to kafe? powtarzam: czesc dziewczyny. Dziekuje za grtulacje, ale jeszcze za bardzo nie ma czego. Ciesze sie ze TSH spadlo, ale teraz to dobrze byloby gdyby jeszcze troszke spadlo, no lub chociaz utrzymalo sie na tym poziomie. KMSU TSH mozna zrobic w dowolnym dniu cyklu. Na czczo rano, nie przyjmujac zadnych hormonow w dzien badania. A wiecie moja siostra pol roku sie stara o dziecko i nie wychodzi i zaciąglam ją by ze mną zrobila badania na tarczyce, no i wyszlo jej za wysokie prawie 4... Rozmawialam na jej temat z tą moją enodkrynolog i powiedziala ze wlasnie za wysokie TSH powoduje tą bezplodnosc, a jak sie udaje zajsc w ciaze tak jak mi to wlasnie czesto do poronien dochodzi... tak wiec i ona przypadkiem sie dowiedziala byc moze dlaczego jeszcze nie zaszla w ciaze i ze musi to leczyc. No a przeciez ani te leki nie są drogie i szybko mogą dac efekty. Z tym ze do konca zycia juz trzeba brac to... W kazdym badz razie warto sobie ta nieszczesną tarczyce przebadac.

Wrześniowa, to zadałaś mi pytanie! nie mam pojęcie ?! nikt mnie nie informował na ten temat, a ja nie wiedziałam że o coś takiego się pyta :P

Cholerne kafe!!! Nie mam pojęcia na jakiej ścianie mam łożysko, nikt mnie nie informował na ten temat a ja nie wiedziałam że powinnam się tym interesować :) ale przy następnej wizycie zapytam

Jeju niech mi ktos doradzi bo juz nie wiem co i jak jeszcze dostane okresu:-)rohilam testy owu i 4dni wychodzi mi pozyt a dzisiaj jak zrobilam to wyszla testowa az bordowa co to jest i co dopiero bede miala owulacje?robie o tej samej porze12.00 o ktorej wy robicie?dziekuje za odpowiedz:-*

Gość hmmm...hmmm...
firanka... leki na tarczyce do kona zycia sie bierze????? Jesli tak Cie poinformowal Twoj endo to go zmien!!!!!!!!!!!

do hmm hmmm Leczenie niedoczyynosci tarczycy Leczenie: - "Doustne podawanie preparatów tyroksyny, przeważnie do końca życia" Owszem zdaza sie ze i krocej, ale przewaznie tra to wiele lat, a najczesciej juz do konca zycia trzeba brac te leki.