Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie patrzcie i mówcie

czy ona naprawdę jest śliczna

Polecane posty

Gość Najciemniej pod latarnią :)
Brzydka i ma paskudny kolor włosów, figura też jakaś taka karłowata.

niczego ślicznego jakoś nie mogę się doszukać: bezkształtne usta, zapadniete oczy...brzydkie włosy, krótkie nogi...na moje oko 38 lat i ten styl ubierania raczej nie dla niej

swoje lata ma, gdyby moja mama przez ostatnia 20 lat albo i 10 dbała o siebie a nie harowała żeby utrzymać rodzinę to by wyglądała młodziej niż ona teraz, jeśli dodać jeszcze nowe ładne ciuchy, drogie "otapetowanie" to oglądali by się za nią 20-kilko latkowie:P taki życie.. ale ta kobieta akurat dla mnie też jakaś piękna nie jest. tylko zadbana, tak czy inaczej na pewno wydaje się sympatyczna a to najważniejsze:)

Gość pająk za szafą
Zapadnięte oczy? WTF? Normalna kobieta, a że ma trochę przesadzony styl to jej problem. Nie rozumiem ludzi, którzy zieją jadem.

jest zadbana, potrafi się seksownie ubrać, umalować i o to chodzi. po ulicy chodzi pełno rozmemłanych 30-tek

Gość wulgarna uroda mało kobieca
przecietna nie ciekawa twarz majaca parcie na przerobienie swogo wizerunku która masakrycznie nie podoba się włascicielce , tak to widze nie wiem moze komus podobać się taka patologiczna wulgarność w urodzie , ja jestem na nie

Gość zadbana? co macie na myśli
mówiąc zadbana? ma mocny makijaż, bardzo mocną solarkę, żółte włosy, nic naturalnego w niej nie widzę i jako facet nie ruszyłbym :P

Gość ludzie patrzcie i mówcie
i faktycznie, zdjęcie z prawej wg mnie bardzo fajne. ale to z lewej na przykład już gorzej.

Gość błoze sweity
co ona ma z cyckami?

"nie wiem moze komus podobać się taka patologiczna wulgarność w urodzie " Buhahaha, patologiczna wulgarność. Ok, niech będzie. Mi osobiście odpowiada ponieważ nie lubię grzecznych dziewczynek o niewinnej urodzie "ma mocny makijaż, bardzo mocną solarkę, żółte włosy" teraz moda na bladość się zrobiła widze. Bardzo mocna solara?? To ty chyba mocnej solary nie widziałeś. Normalna opalenizna. Mocny makijaż? tak jak powyżej - mocnego makijazu nie widziałeś. ma normalny makijaż. Nic naturalnego? A co to teraz za moda z tą naturalnością? Ja osobiście nie przepadam za naturalnymi dzierlatkami wyglądającymi jakby na polu kwiatki zbierały. I co mam na mysli mówiąc że jest zadbana? To że jest... zadbana. Potrafi się seksownie ubrać, umalować, dba o wygląd.

Gość o fujjjj
pomaranczowa skwarka :o wygląda obrzydliwie

Gość gvbrt
wylała na sibie pomarańczową farbę?I za dużo tapety ma

moznaby powiedzieć, że jest zadbana gdyby miała 43 lata a nie 30...jak na 30 latke ma bardzo "poważną" ( sensie wieku) twarz i ta bluzeczka wciśnięta w spodnie bynajmniej o elegancji (zadbaniu) nie świadczy

Wygląda na 40lat. Jej stylizacje są kropne, nawet stanika nie umie sobie dobrać. Wygląda tandetnie. NIe jest brzydka, w odpowiednim makijażu/stroju/fryzurze mogłaby wyglądać atrakcyjnie.

Gość milvaser
zwyczajna dziewczyna z płaskim tyłkiem

"moznaby powiedzieć, że jest zadbana gdyby miała 43 lata a nie 30...jak na 30 latke ma bardzo "poważną" ( sensie wieku) twarz i ta bluzeczka wciśnięta w spodnie bynajmniej o elegancji (zadbaniu) nie świadczy" Przejdz się po ulicy i zobacz jak dzieciate 30-tki wyglądają

Dla mnie średnia i przesadza z solarium, no ale pewnie zaraz wszyscy mnie zjadą, że ja też jestem brzydka, ale wiecie co? mam to w dupie:P

Jejku,mowicie o tej blondynie co lezy???Ladna???Jak ona jest ladna to ja jestem dobra z matmy:)?!Mnie osobiscie sie nie podoba,ale innym przeciez moze....Ma bardzo powazna twarz jak na 30ke,a poza tym widac ,ze lubi solarium,tandentny stroj jest uwienczeniem jej calej.

Gość do diarosa
"I co mam na mysli mówiąc że jest zadbana? To że jest... zadbana. Potrafi się seksownie ubrać, umalować, dba o wygląd." - potrafi się pomalować a nie umalować chyba :P strach dotknąć bo wszystko na tobie zostanie tyle nawalone tapety. i tak ma żółte włosy i jest spalona na solarce, przyjrzyj się jej skórze z bliska - i tak poprawionej fluidem czy czym tam się smarują dziewczyny.

Gość jestem za cc nie sn
Za dużo solarium, skóra wygląda na taką hm...zmęczoną. Twarz - banalna. Figura - trochę za dużo kg i ogólnie mało pociagająca. Jak dla mnie kobieta 4/10.

Gość biała stokrotka mała
wedlug niej jest pewnie przepiekna ale niestety spalona skora ostra tapeta dosc tandetne ciuchy robia swoje zadbany wyglad nie ma nic wspolnego z kiczem ktory widzimy na zalaczonym obrazku :)

Gość fvrfvrvgr
oj wyglada na pewno na wiecej niz 30 , dalabym jej ok 36-38