Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madylda25

25 letnia rozwodka z dzieckiem a szansa na normalny zwiazek??

Polecane posty

Gość goingdownforher
dajcie jej spokoj, chciala pogadac, a wy ja juz byscie hajtali, lub wykorzystywali :O

Gość madylda25
wiem ze nic na sile..nie szukam nikogo na sile,ale nie ukrywam ze chcialabym miec przy swoim boku NORMALNEGO faceta..a nie kretyna ktory chce tylko seksu.

Gość szkoda, że wcześniej tak nie
myślałaś, tylko teraz

Gość madylda25
nie zwracam uwagi na to co debile pisza..nudzi im sie,maja ochote mi poublizac...ulzy im to niech sobie to robia dalej:))ich sprawa..ja sie nie przejmuje i nigdy sie nie przejmowalam tym co ludzie gadaja:)))

Gość kam......
Wiec co musisz zrobic teraz? ja wiem co, wyluzuj i zacznij cieszyc sie z tego co masz.

Gość madylda25
kam...3 lata to dosc dlugo:(a czemu wam nie wyszlo? ps.ile masz lat?

Mój tata jest samotny...chciałabym by miał kogoś z kim mógłby wyjść gdzieś na kawę, lub pogadać..żyje tylko pracą, domem i nami..nie ma swojego życia prywatnego... Jest fajnym 38letnim facetem

Gość kam......
O mnie tez duuuzo gadali, pochodze z malej miejscowosci, wszyscy wszystkich znaja i jak pierwszy raz przyjechalem z moja byla i z jej synem K. to byl normalnie szok, wszyscy sie gapili i pytali, ale mialem na to wyje....

Gość madylda25
szkoda, że wcześniej tak nie .....Wychodzac za maz kochalam swojego meza...i bylam pewna ze to ten jedyny...ze bede z nim do starosci..w dniu slubu nie zakladalam ze kiedys wezmiemy rozwod!!!nie chodzilo mi o polepszenie warunkow zycia...o kase...ja go poprostu kochalam!! nie moja wina ze po slubie i narodzinach corki zmienil sie bardzo!!!

Gość goingdownforher
twardo stapasz po ziemi, czyzby pewnosc siebie zapewnial zodiakalny znak ?

Gość madylda25
nie ma co patrzec na to co ludzie gadaja...nie maja co robic to obgaduja to normalne:)))

Gość madylda25
Typowy LEW:))

Gość kam......
Pierwsze 2 lata byly piekne, bylo super i wogolne, pod koniec drugiego cos sie stalo, tzn ciagle klutnie, nieporozumienia, z malych problemow rodzily sie duze konflikty itd wiec oboje podjelismy taka decyzje ale do dnia dzisjejszego utrzymujemy kontakty i jest ok. A jezeli chodzi o wiek 26 lat.

Gość madylda25
26 lat....hmmm mlody byles wiazac sie z rozwodka z malym dzieckiem... musiales byc bardzo w niej zakochany decydujac sie na taki krok w wiek 23 lat...podziwiac:)))

Gość goingdownforher
to dobrze myslalem, ze spod takiego znaku jestes ;-) pewnie z duzego miasta jestes ?

Gość kam......
Wszyscy mi mowili ze to nie ma sensu, ze niedam rady, bylem typem buntownika i tez tak myslalem do czasu kiedy rola Taty naprawde zaczela mi sprawiac przyjemnosc. Poswiecilem duzo ale dostalem w zamian jeszcze wiecej wiec ogolem jestem na plus:)

Gość madylda25
kam...a ona ile miala lat??

Gość madylda25
goingdownforher jestem z okolic warszawy

Gość On_sammmmmmmmmmmm33
Madyldo z tego co tu piszesz to bardzo sympatyczna i mądra z Ciebie dziewczyna nie przejmuj się tym ,że niektórzy faceci boją się tego iż masz dziecko , bo oni po prostu nie dorośli do tego by związać się kobietą taką jak Ty . A więc moja rada takich jak oni omijaj szerokim łukiem

Gość kam......
Ma teraz 25 lat, byla w mlody wieku kiedy zaszla w ciaze, tzw wpadka i slub z przymusu, kochala go, ale po urodzeniu K. okazal sie frajerem i mial wszystko w du...- niestety tacy ludzie tez istnieja.

Gość goingdownforher
a ja mieszkam jakies 300km od Ciebie :D powodzenia zycze i szczescia w znalezieniu tego jedynego 🌼

Gość madylda25
kam moj tez okazal sie frajerem.....nic nie wartym!!

Gość madylda25
goingdownforher nie dziekuje:))))) ojj to daleko...blizej gor czy morza??

Gość kam......
Matyldo zobacz ilu mezczyzn jest na tym forum- (forum dla kobiet)- ja zagladam tu od czasu do czasu :) Daje sobie reke uciac ze jest na tym forum kilku naprawde fajnych mezczyzn-nie wliczam siebie oczywiscie hehe

Gość madylda25
On_sammmmmmmmmmmm33 uwazam sie za normalna dziewczyna,majaca bagaz doswiadczen zyciowych..ktora zycie juz troche nauczylo..nie patrze na urode bo ona przemija,nie imponuje mi ktos kto ma $$$ i mysli ze jak ma kase to moze miec kazda.... bo pieniadze to nie wszystko,one szczescie nam nie daja...zycie ulatwiaja tylko.

Gość madylda25
kam...skromnosc to podstawa:D hehe no fakt to jest forum raczej dla kobiet a facetow sporo tutaj:)))

Gość piekna magda
tylko że faceci tutaj to prawiczki, więc oni się nie nadają, a jeśli ktoś inny się został to musi być jakiś wybrakowany bo gdyby było normalny przystojny to by go tutaj niebyło

Gość kam......
Hehe dokladnie. Jezeli chodzi o mnie to zagladam tu od czasu do czasu, wlasnie jestem w pracy i nie mialem co robic, onet-sprawdzilem, allegro tez, wiec stwierdzilem ze sprawdze jeszcze ta strone

Gość madylda25
PIEKNA MAGDO a Ty jestes wybrakowana skoro tutaj jestes??ja tutaj jestem a nie uwazam sie za gorsza czy brzydsza od tych ktore akurat w tym czasie szykuje sie na impreze,siedze w knajpie i piwa piwo:)))nie osadza sie kogos kogo sie nie zna:))nie warto tego robic....