Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madylda25

25 letnia rozwodka z dzieckiem a szansa na normalny zwiazek??

Polecane posty

Gość madylda25
oczywiscie ze dziecko jest dla mnie najwazniejsze!!!zyje tylko dla niego!! ale wiem ze moja corka potrzebuje normalnego ojca....jej prawdziwy tatus ma ja gdzie,przypomina mu sie o niej co 2 tygodnie...zabiera ja na 2-3 h i tyle...alimenty placi z laski na ucieche,placi bo musi.ale ma gdzies dziecko!!taka prawda....

Gość Psycholozkaaa
a szybko urodzilas dlatego ciekawi mnie czy przerwalas studia albo czy w ogole mialas okazje studiowac

Gość madylda25
mam wyksztalcenie wyzsze(skonczylam studia magisterskie,obecnie jestem na podyplomowce)

Gość madylda25
potrzebuje tez byc wyruchana we wszystkie dziury

Gość madylda25
nie zwracajcie uwage na tego debila ktory sie podzywa podemnie!!!

Gość Psycholozkaaa
no to jest z toba wszystko ok odchowaj troche dziecko, odpocznij , pojdz na fitness i nie marudz bo nie masz powodow :)

Gość madylda25
1,5 roku przed slubem bylismy razem...on byl po nieudanym zwiazku z poprzednia dziewczyna..ja bylam samotna.

Gość madylda25
faceci zwracaja na mnie uwage,podrywaja..ale na tym sie konczy;/ nie jestem brzydka ani gruba,uwazam ze jestem atrakcyjna kobieta..ale to nic daje...zazwyczaj ci ladniejszy sa samotni..a brzydcy sa w zwiazkach szczesliwi...uroda nic nie daje!!!

Sluchaj innych, tutaj dobrze ci radzą! Ja dopiero teraz, po 5 latach od rozstania czuje, ze jestem gotowa na nowy zwiazek. Nie spiesz sie!!!

Gość madylda25
wzielam go na dziecko bo chcialam miec meza

Gość a musi to byc kolejny maz
Przeciez mozesz miec faceta, nie meza. I on nie musi kochac Twojej corki. W zasadzie to dlaczego mialby, jesli w Tobie sie zakocha to wystarczy. Taki zwiazek nigdy normalny nie bedzie, bo masz dziecko...

ja Ci powiem ze w pracy mam tak 25-latke z2-jka dzieci i to mezatke, gdyby byla rozwodka to... hmmm nie bawil bym sie w niewnny flirt tylko w zdobywanie jej. Wiesz, jak Ty zawrocisz w glowie facetowi to dziecko problemu nie robi...

Gość madylda25
tak ciaza byla powodem slubu.

Gość Psycholozkaaa
uwazam,ze szukasz na siłę,masz małe dziecko i jak przyjdzie na to czas to znajdziesz faceta, nigdy nie szukalam nic na siłe

Gość dziecko problemem jest
pozniej. Do spotykania sie z kobieta, czy nawet do takiego luznego zwiazku to ok ;)

Gość madylda25
nie szukam na sile...tak wogole to nie szukalam do tej pory nikogo,ostatnio jakos stesknilam sie za facetem i nie chodzi tu wcale o seks,tylko o takie normalne zycie...wyjscie gdzies,trzymanie sie za reke,spacer....

bardzo ważne pytane.. Zastanów sie przez chwilę... Czy jesteś teraz szcześliwa ? W skali 1-10, oceń swoje samopoczucie. Weź pod uwage inne czynniki niz posiadanie faceta...., praca, przyjaciele, hobby itp.

Gość madylda25
nie interesuja mnie wolne zwiazki,spotykanie sie bez zobowiazan...mam dopiero albo juz 25 lat ale zycie troche mnie nauczylo...nie chce zeby moja corka widziala co 2-3 miesiace innego wuja,nie chodzi mi o to. Chcialabym stabilizacji,normalnego zycia,dobrego faceta u swojego boku i tyle...

Gość madylda25
od 1 do 10.... to 4.

Gość madylda25
no moze nie 4.....ale 5:))pol na pol...

jak podskoczy do 7... zacznij szukać. Bo nawet jak znajdziesz fajnego faceta to zniechęcisz go swoimi problemami, jak na początku znajomości bedziesz mu narzekać i na nim sie wyżywać... to Cie zostawi.

Gość no wlasnie i to jest problem
25 lat, a gadasz juz jak prawdziwa matrona... Nie tego facet oczekuje od 25 latki ;) Myslisz o facecie, a juz prawie planujesz z nim slub...

Gość madylda25
no ale gdzie szukac fajnego/normalnego faceta..takiego ktory nie chce od ciebie tylko seksu??????

Gość madylda25
nie....nie planuje zadnego slubu...ale wiem jak jest,kazdy facet a bynajmniej wiekszosc chcialoby slubu..moze i fakt mysle jak stara baba...poprostu ostatnio mam jakiegos dola...i boje sie swojej przyszlosci,tego jaka ona bedzie.

NIE SZUKAC! Zrozum wreszcie co tutaj mądrzy ludzie piszą. Daj sobie czas kobieto.

madylda25 no ale gdzie szukac fajnego/normalnego faceta..takiego ktory nie chce od ciebie tylko seksu??????""""""" W prosektorium.....:P A ty nie chcesz seksu ? Seks to bardzo ważny składnik związku i najsilniejszy bodziec, to przez niego szukamy drugiej osoby :) Nie wiemy gdzie, w każdym środowisku znajdzie sie ktoś fajny. Ty zapewne podświadomie szukasz takiego z ojcowską miłością... szukaj starszych :)