Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madylda25

25 letnia rozwodka z dzieckiem a szansa na normalny zwiazek??

Polecane posty

Gość goingdownforher
a malo to normalnych jest ? kazdy jest normalny na swoj sposob, tylko od nas zalezy, czy ta normalnosc kogos nam pasuje ;-)

Gość madylda25
Myslalam ze jest ktos taki...ale on tylko mnie wykorzystal...chcial tego samego co reszta;/

Gość sunjaaaa
Nie no dzieciata i nowy związek? Czy to żarty? To na pewno żarty, ten temat założył komediant :classic_cool:

Gość no powiedzcie czy tak
matylda wyprodukowała prowo a stare prawictwo kafeteryjne łasczy sie z nadzieja na sukces:-D dobrze wam tak buraki

Gość goingdownforher
radzisz sobie rewelacyjnie, wiec dziwne bedzie jak sobie nikogo nie znajdziesz.... ideal z tego co piszesz, pomysl ile ludzi marnuje swoj czas ,a Ty masz wszystko zagospodarowane, Twoja coreczka to szczesciara, ze ma taka mame :classic_cool:

Gość madylda25
no jestem naiwna...przyznaje;/ten blad sporo mnie kosztowal,przede wszystkim zostawil kolejny slad na psychice..ale bylo minelo..zycie trwa dalej:))

nawet dureń by sie domyślił ,ze to prowokacja,ale fakt tu siedza tacy desperaci,ze nawet prowo jest dla nich nadzieją :-D żałosne to oj żałosne

Gość trolololololololololololo
ale dobrze trafilas bo tutaj sami desperaci siedza po 30 ktorzy nigdy dziewczyny nie mieli wiec na pewno beda chetni :classic_cool:

Gość madylda25
to nie jest prowokacja...jesli komus sie nie podoba nie musi tego czytac;)

Gość rasput1n
trzabyło się nie gzić z byle kim, teraz masz babo placek, ty z dzieckiem a sama byś chciał kogoś bez dziecka lub alimentów, lol

Gość kam......
Witam, moze dolacze do tematu tzn sam bylem w takim zwiazku gdzie moja byla kobieta byla rozwodka z dzieckiem, powiem Ci tak ze tylko facecetowi malo inteligetnemu, patrzacemu przez pryzmat kobiety idealnej ( blad wlosej dziewicy) bedzie to przeszkadzac. Trzymaj sie i glowa do gory, pamietaj na kazdego przyjdzie czas- na milosc dla Ciebie tez:)

jasne,a ci na czarno to nie desperaci :-D

Gość Pharaon Reviens
ja jestem desperat, nikt mnie nie chce, to może chociaż ty byś mnie chciała

Gość madylda25
nie szukam chetnych...nie szukam meza..ani tez ojca dla swojego dziecka!!poprostu chcialam sie wygadac...chyba nie ma w tym nic zlego??? nie prawdaz?:)

spoko,masz już oficjalną propozycje to bierz

Gość kam......
Niestety nam sie nie udalo, ale co do zwiazku byl taki sam jak inne zwiazki- no moze troszke inne obowiazki, ale pokochalem syna mojej bylej tak samo jak by to byl moj wlasny, dalej mamy kontakt.

Gość madylda25
goingdownforher ile masz lat??

Gość madylda25
kam a dlugo byliscie razem???

Gość goingdownforher
chcialas pogadac to jestesmy, czy desperaci jak to niektorzy pisza - nie uwazam tak, raczej samotnicy, co lubia popisac, lub kogos szczerym slowem pocieszyc ;-)

Gość Judyta7a
Powiem Ci tak, mam koleżankę,33 lat. Matkę trojki dzieci... która właśnie się już drugi raz rozwodzi. Na własne życzenie. Faceci biegają za nią jak szaleni. Może przebierać w nich jak w ulęgałkach. I nie przeszkadza im ani ta trojka dzieci, ani jej wiek(bo to są faceci często młodsi od niej), ani jej spora nadwaga. Jedno muszę jej przyznać, jest ładną, zadbaną kobietą, która dobrze czuje się w swoim ciele. A w jej towarzystwie nie sposób się ani nudzić ani smucić, To wulkan energii.Tak wiec nawet mając nawet taki bagaż doświadczeń można sobie kogoś znaleźć. Problem tkwi nie w przeszłości jaką się za sobą zostawiło a w sposobie bycia.

Gość sunjaaaa
Sorry ale musisz być nieco przygłupia

Gość madylda25
nie uwazam sie za przyglupia..ale skoro tak uwazasz to uwazaj dalej:)))

Gość goingdownforher
ile ja mam latek no 26 a i tak wygladam mlodziej o kilka latek :D

Gość kam......
Bylismy ze soba ponad trzy lata, byley piekne czasy, ciezkie itd ale nigdy nie zalowalem i nie bede. Powiem Ci Matyldo tak, badz silna i konsekwetna w tym co robisz, zyj dla swojego dziecka, dla siebie, ogolnie ciez sie zyciem, nawet nie bedziesz wiedziec kiedy i milosc sama przyjdzie, na wszystko trzeba czasu i cierpliwosci-anielskiej:)

głupia nie głupia w sam raz dla kafeteryjnych fachowców od rozwódek z dziećmi :-D

Gość kam......
Niezwracaj uwagi na te glupie docinki, relax niech sobie pisza, to jest wlasnie maly procent spolecznosci ktorej inteligecja nieprzekracza inteligecj 2 letniego szympansa.