Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madylda25

25 letnia rozwodka z dzieckiem a szansa na normalny zwiazek??

Polecane posty

Gość kam......
Mam nadzieje ze podszyw zniknie i ze bedziemy mogli spokojnie popisac:) Jak zlecialy Ci wakacje? Tzn czy wogole mialas wkacje czy jednak praca?

Gość madylda25
ja bede juz uciekala...jesli macie ochote mozemy dokonczyc rozmowe jutro na tym obecnym tutaj forum...:)) matylda-brieng@o2.pl pozdrawiam i dziekuje za mile slowa:))

Gość madylda25
wrzucam maila....jak cos zapraszam:))popisac zawsze mozna:)) a wakacje mialam ponad 3 tygodnie,spedzilam je nad polskim morzem,ale niestety pogoda nie dopisywala:(uciekam bo mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia:)))milej pracy zycze:))

Gość kam......
OK, uciekaj a ja bede robil to co robie juz od kilku godzin-nic hehe pa

Gość okgfmkmf
madylda25 skonczylam studia magisterskie,obecnie studiuje na podyplomowych..lubie sie uczyc...nie sprawia mi to trudnosci pracuje w swoim zawodzie...robie to co lubie a pozatym wychowuje corke...a co za tym idzie obiadki,zabawa,wspolne spacery,wypady do zoo,na basen Tak tak IDEAŁ :o żal...

Gość parteronline
" bo oni po prostu nie dorośli do tego by związać się kobietą taką jak Ty ." idiota

Gość Zbyszek_38
Kiedyś poznałem bardzo ładną rozwódke z dzieckiem ale to ja dostałem kosza po kilku spotkaniach i miesiącu znajomości.Charakter mam w porządku,pracuję nie upijam się jak wielu facetów ale niestety nie jestem urodziwy z twarzy do tego jestem niski i w dodatku z brzuchem-piłką więc nie pasowałem do takiej laski.Mówi się trudno ale nie poddaję się bo co mnie nie zabije to mnie wzmocni.Może znajdę kobietę dla której ważniejsza jest osobowość niż urok osobisty faceta.

Gość Samotny 89
Ja tez jestem po rozwodzie moja zona zdradziła mnie dwa tygodnie po ślubie a przez najbliższe 5 miesięcy żyła na dwa fronty a na koniec mi swojego kochanka do domu przysłała taka suka dzięki Bogu nie było dzieci ale jeśli ty je masz to jest to nowe życie i trzeba o nie dbać Pozdrawiam wszystkich

Gość gość
Relacje w związkach osób po przejściach i relacje z rozwodnikiem to rozległy temat. Zapraszam na stronę mojego bloga http://www.mężczyznanazakręcie.pl/ - na stronie wiele artykułów dotyczących nawiązywania relacji w związkach osób po przejściach. Związkach z rozwodnikiem czy w drugą stronę to ujmując związku z rozwódką czy panną z dzieckiem. Wiele ciekawych artykułów opisuje oczekiwania stron wobec drugiej strony i reakcje tej drugiej strony na te oczekiwania w obie strony kobieta względem mężczyzny i mężczyzna względem kobiety. Dotyczą one wielu aspektów takich związków: uczuć, wspólnego spędzania czasu, zabiegania o związek, zaufania, zaborczości, podziału czasu, rozumienia wzajemnej sytuacji, kwestii akceptacji dzieci, dbałości o dzieci, kwestii materialnych, mieszkaniowych, zawodowych, kontaktów z dziećmi, relacji z byłymi partnerami, spraw i ustaleń sądowych. Wiele osób może znaleźć tam ciekawe odpowiedzi na swoje wątpliwości.

Gość gość
żaden związek nie będzie normalny jeśli nie nie będzie ślubu przed ołtarzem . Dziecko pierwsze zapłaci za konkubinat , jak to do tej pory potwierdza życie , statystyki są tu bezlitosne .

Gość Marco

A dlaczego nie znajdziesz sobie faceta tylko do seksu, można się też wtedy zwykle trochę poprzytulać i porozmawiać, a później wrócić do codziennych spraw i dziecka?
Czy chodzi Ci o to, aby się dokładał do utrzymania Ciebie i dziecka, pomagał w codziennych sprawach i generalnie zabezpieczał w wielu sprawach.