Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krkrtulioprt

Pytanie odnosnie satanistow

Polecane posty

Ale przeciez o czym mysliscz-to przciagasz.Mysle ,ze na takiej podstawie zaprosilam to pieklo do mojego zycia.Dla mnie jest to na granicy wytrzymalosci.....bede probowala wszystkiego

Gość egzorcysci pl
do Krkrtulioprt Wystarczy wpisac a google haslo EGZPRCYSTA, OPETANIE i masz wszystko. Poza tym widac ze jestes glupia baba bo zamiast poszperac w necie pytasz obcych ludzi z forum.

Gość egzorcysci pl
*EGZORCYSTA

Gość brfs9hwocf
Poproś Jezusa on ma władzę nad demonami, ja chyba też mam taki problem ale to z czasem się okaże, zostałem zaatakowany przez szatana bo stało się to dokładnie w momencie gdy wypowiedziałem jego imię, skończyło się tylko na przeczytaniu moich myśli, ale czuję że to może być dopiero początek, wiecie jak bardzo on nienawidzi? Jak bardzo tą nienawiść można wtedy odczuć na sobie?

Gość kayerra
wiara w anioly i w demony to sredniowiczna ciemnota-swiat to tylko materia

Gość mondeo
Świete Słowa, Święta Prawda

Gość niestety złe wraca
ja potrzebuję się dowiedzieć czy klątwy i uroki da się ściągnąć

Gość Lucy668
niestety złe wraca ja potrzebuję się dowiedzieć czy klątwy i uroki da się ściągnąć Niby sie da,ale trzeba wiedziec dokladnie jak,bo osoba nieprzygotowana moze zrobic sobie krzywde.

Gość Konskizwis776666
Ja kurde jestem chyba opetany...aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahahaha!!! Musisz sobie powtarzać w kółko jak mantrę: In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi, demonie odejdź! Ave Kurwa, ale Ty naiwna jesteś. Jak wierzysz w diabły i demony, to powinnaś też wierzyć w tego drugiego. A jeżeli tak, to powinnaś już wszystko wiedzieć. PS pierdoły, laska. Jakąś schizofrenię masz pewnie.

Gość Krkrtulioprt112
Gdyby ciebie cos takiego dopadlo,to ciekawe,czy byloby ci wtedy tak do smiechu.Myslisz,ze jak bede powtarzac sobie mantre,to wszystko bedzie dobrze?Gdyby to bylo takie latwe,to z pewnoscia bym tutaj nie pisala...Ale trzeba przez to przejsc samemu,zeby wiedziec,jak to jest.Wiec i tak bys nie zrozumial.🖐️

Gość gość
upupupup

Tak to prawda jeśli są na dużo wyższych poziomach wiedzy tajemnej od tych których chcą zniszczyć to potrafią to zrobić. Wymaga to jednak dużo wysiłku i dzieje się jedynie wtedy kiedy spotka się takiego kogoś na swej drodze. Sam fanatyczny satanizm jest jednak niegroźny i bez większej głębi. Satanizm to nie wiara w złego szatana lecz afirmacja siły której nie potrafi wyjaśnić ani nauka ani żadna religia.

Gość gość
A prawda to,ze satanisci atakuja szczegolnie osoby,ktore sie budza duchowo,bo nad przebudzonymi nie maja juz kontroli i takie osoby staja sie dla nich nietykalne ?

Gość gość
Nietykalne oczywiscie duchowo mam na mysli

Siła wyższa decyduje co zrobić z każdym, ale ci co władają siłą wyższa też to mogą zrobić. Ktoś bezduchowy najczęściej jest przeznaczony na śmierć fizyczną albo na dalszy rozwój duchowy przeżywając śmiercie wewnętrzne.

Gość gość
Co rozumiesz poprzez "smiercie wewnetrzne"?

Gość gość
upup

Gość gość
Czyli dusza osob,ktore zostaly zniszczone przez satanistow jest skazana na pieklo ?

Gość gość
upup

Gość gość
jak jesteś tego ciekaw/a to idz do egzorcysty, ale on cie odesle najpierw do psychologa, i w sumie ja tez polecam

Gość gość
upup

Gość Adelgast
Polecam staropolski rytuał egzorcystyczno-oczyszczający o nazwie "klękam do miecza zły duchu przepadnij" :)

Gość Escobar997
świńska tusza powinna upaść z ogromnym impetem, aby rytuał się powiódł, zacznij wtedy wznosić pokłony ku chylącemu się słońcu, i proś je z uporem o popchnięcie swych najczarniejszych żądzy, a gdy zajdzie słońce, uniesiesz tr***ło, i zakopiesz je w miejscu swej minionej miłości

Gość cudownie ocalona
wpiszcie sobie na youtube piotr glas

Gość gość
HEJ LUDZIE, MAM WAM COŚ DO POWIEDZENIA: BÓG KOCHA WAS TAK, JAK NIKT NIGDY NIE BĘDZIE WAS KOCHAŁ, JEGO MIŁOŚĆ TO NAJLEPSZE CO WAM SIĘ MOGŁO PRZYTRAFIĆ CHOĆ MOŻE NIENAWIDZICIE SWOJEGO ŻYCIA, ALE UWIERZCIE, TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z NIM, ON JEST DOSKONAŁY I JEGO MIŁOŚĆ TEŻ, JEŚLI JESTEŚ DALEKO OD JEZUSA, WRÓĆ, JESZCZE WSZYSTKO SIĘ DA POUKŁADAĆ, UWIERZ W CUD, ODDAJ WSZYSTKO BOGU !! JA GO DOŚWIADCZYŁAM OSOBIŚCIE, JEZUS CZEKA, ZAWSZE CIĘ KOCHAŁ, NIGDY NIE PRZESTAŁ, ROZUMIESZ? NIGDY !! JEGO MIŁOŚĆ DA RADĘ ZNISZCZYĆ CAŁY TWÓJ BÓL chciałam wam opowiedzieć coś co zmieniło moje życie; mimo że byłam dość wierząca i taka sobie średnio praktykująca odkryłam niedawno Jezusa zupełnie na nowo, to był przewrót który zmienił moje życie!!!!! jeśli wasza wiara jest żywa, autentyczna i nie chwilowa (WAŻNE) modlitwy zostaną wysłuchane i cuda wejdą do waszego życia z taką pewnością siebie jakby siedziały tam sobie wygodnie od zawsze. Może to nie będzie dokładnie to o co prosiłeś lecz będzie to najlepsza możliwa aktualnie dostępna dla Ciebie opcja a może i coś lepszego niż „zamawiałeś”. Bóg da Ci to czego nie da Ci nikt, nikt nigdy nie będzie kochał Cię tak bardzo jak on, nikt nie doda Ci tyle odwagi i siły, tyle radości i ciepła oraz zrozumienia. To nie jest ktoś odległy, on jest bardziej ludzki od ludzi a jego dobroć większa niż dobroć wszystkich ludzi którzy kiedykolwiek żyli na tej planecie razem wziętych. To się wydaje Ci teraz może pusta gadka, ale jest coś takiego jak wylanie Ducha Świętego (sprawdź też pod nazwą: chrzest w Duchu Świętym) i jest to mega przeżycie mistyczne i realne jednocześnie, używałam w życiu różnych rzeczy i uwierz mi- nic Ci nie da takiego powera, jest to odlot nie do opisania ludzkim językiem, wiem co mówię. Jeśli jesteś teraz daleko od Jezusa i masz wymówkę w stylu „ …no ale ja już zrobiłam tyle złych rzeczy i teraz to już w sumie tak głupio, nie ma sensu wracać…” to muszę cię rozczarować gdyż to gó**no a nie wymówka ja miałam podpisany własną krwią pakt z diabłem (we wczesnej młodości) a Bóg wybaczył mi to, przyjął z powrotem jak gdyby nigdy nic, tyle Ci powiem; spowiedź to potęga, weźcie to na serio, dzięki spowiedzi możecie dosłownie wykasować te wszystkie złe rzeczy w majestacie duchowego prawa które jest po drugiej stronie (po śmierci) brane ze 100% szacunkiem i uznaniem Wróć do Jezusa, on czeka

Gość gość
Zapraszam serdecznie SIS Nexion longnexion.prv.pl