Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

ubawiłam się czytają artykuł o wymaganiach kobiet :D

Polecane posty

Gość martinnn
na dluzszy zwiazek/bzykanie takze na inne cechy;)

Gość martinnn
fajny masz blog

"bo jest na diecie" serio? dzięki za oświecenie :D wstałam po 12 :P

Twag+ - bierzesz wszystkich nas do jednego worka ? twój były Cię skrzywdził ? jeśli tak to bardzo Ci wspołczuje

Gość martinnn
dodalem do ulubionych

Gość Niech szukaja kogo chca i
maja wymagania jakie chce co was to obchodzi,i tak najlepszym rozwiazaniem dla faceta jest poznac zone stworzona dla siebie i zyc z nia i moze z jakimis dziecmi, albo chodzic na dziwki.Po co komu nawet zastanawianie sie nad jakimikolwiek innymi relacjami damsko meskimi,co z tego wlasciwie wyniknie.

Gość Niech szukaja kogo chca i
zostawiaj Argen jak chcesz

ściemniacie lahony jedne i tak się oburzacie bo faceci z kasą się wami nie interesują po prostu. a te z artykułu (lub im podobne, bo nawet jeżeli artykuł jest zmyślony to jednak przedstawia pewien światopogląd) mogą sobie na to pozwolić i tyle. skoro faceci na nią lecą to dlaczego ma wybierać "golasów" jak może takich z kasą? kasa jest ważna w życiu. zresztą druga sprawa to że te co lecą na "charakter" to też lecą na kasę. bo podstawową cechą charakteru na którą lecą jest: ZARADNY.

Gość klon darkera
takim zachowaniem to bedziesz prawikiem do konca zycia :D:D

"teraz artykuły piszą prowokatorzy? to czego to doszło " skąd wiesz że to prowo ?

"w sumie, to zawsze tam publikują prowokatorskie tematy, taki portal" ale ta druga bohaterka Paulina (23 lata, studentka z Wrocławia) się jej nie dziwię bo sama pochodzi z bogatej rodziny wiec ma prawo szukać bogola

"skoro faceci na nią lecą to dlaczego ma wybierać "golasów" jak może takich z kasą? kasa jest ważna w życiu." offerma, czy ty naprawdę uważasz, że ilość pieniędzy na koncie powinna być podstawowym kryterium wyboru partnera? dla mnie liczy się uroda (nie ukrywam), twardy charakter i owszem, zaradność. ale nie w postaci posiadania "samochodu dobrej klasy" czy innych gównianych gadżetów. bo to zwykle świadczy o kompleksie małego penisa. a na co mi facet z małym penisem? :P

"ściemniacie lahony jedne i tak się oburzacie bo faceci z kasą się wami nie interesują po prostu. a te z artykułu (lub im podobne, bo nawet jeżeli artykuł jest zmyślony to jednak przedstawia pewien światopogląd) mogą sobie na to pozwolić i tyle." off, z artykułu wynika, że żadna z nich nie ma faceta i cały czas POSZUKUJĄ :D więc ja bym nie była taka pewna, czy bogaci faceci na nie lecą :classic_cool: chyba jednak nie, skoro panny w wieku 26 czy 29 lat nikogo nie mają. a ciągle chodzą na randki.

Panie z artykułu przesadzają. Ale fakt faktem że zaradność faceta ma duże znaczenie bo nie oszukujmy sie żeby założyć i utrzymać rodzinę trzeba mieć przynajmniej dobrą pracę a żeby mieć dobrą pracę trzeba mieć najczęściej też wykształcenie.Nie wzięłabym sobie chłopaka bez ambicji i chęci do pracy

no ale dla tych pań dobra praca, to taka z zarobkami przynajmniej 20 tys. netto miesięcznie :P

Gość niestety ale szef amber
gold ma już żonę :classic_cool:

niech jadą do Suazi, tam bogaty król co roku wybiera sobie kolejną żonę :P

ale jest jeden problem - król wybiera tylko spośród dziewic :classic_cool: małe wymaganie, ale jednak większość go nie spełnia :D

Jak mnie wkyrviają te teksty... Jak ktoś chce bezrobotnego faceta bez ambicji, co tylko piwkuje to proszę bardzo. Ja i większość kobiet chcemy zaradnych facetów, a nie takich z którymi pod mostem skończymy. A KOBIETA MA MNIEJSZE POLE DO POPISU W PRACY I ZAROBKACH, TYLE.

Nie wyobrażam sobie płacić za siebie w kinie czy w restauracji i nigdy jeszcze tego nie uczyniłam. Nie mówię tu o kupowaniu nie wiadomo czego, ale to facet powinien mieć przewagę finansową... inaczej jest śmieciem.

Gość truskawka była prawdziwa
są tacy, którzy ciężko pracują i zarabiają 2000, a przy takich zarobkach dobrobytu kobiecie zapewnić się nie da.

a u mnie w związku nikt nie płaci za nikogo, bo mamy wspólny budżet :D