Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie ma fajnych facetów

Polecane posty

'czy czlowiek ktory duzo mowi moze byc inteligentny jak nic nie robi zeby to co mowi zrobic - chcesz sie bawic w formulowanie ? ' Jak pisałam, zalezy od tego co kto widzi pod danym pojęciem, stąd dociekam jak Ty coś rozumiesz. 'chcesz cos podwazac ?' Nie, jedynie pytam.

Gość Zuzanna Amelia & 26
21:23 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia ty tez wyzywasz ludzi Zgadza sie ale ja wyzywam tylko tych co zaczynaja wyzywac mnie lub wyzywac innych.

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca skoro próbujesz mnie zrozumiec tzn. że myślisz :classic_cool: a pytać zawsze możesz 😴

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 26 jedno mnie tylko pytanie nurtuje i tak się zastanawiam, bo piszesz czasem o sobie, że jesteś pasztetem - czy to prawdą jest - masz kogoś na potwierdzenie tych słów ?

'skoro próbujesz mnie zrozumiec tzn. że myślisz ' Jak większość ludzi:P Choćby momentami wydawało się inaczej. 'a pytać zawsze możesz' Zbytek łaski, Panie:P

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca no nie mów, że wyłączasz czasem myślenie i robisz rzeczy impulsywnie ? :D na Pana trzeba sobie zasluzyc, nie wiem czym sobie zasłużyłem ? 😴 a po drugie nie jestem, aż tak stary :o

Gość Zuzanna Amelia & 26
Going - skoro pisze ze jestem pasztetem to znaczy ze jestem pasztetem. Lustro w domu mam. Potwierdzac nikt nie musi.

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 26 czasem ludzie różne rzeczy piszą 😴

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 26 wiesz na patrona z bierzmowania wziałem sobie Tomasza i nie bez powodu - domyśl się :D

Gość pavlo
zuza powiedz mi, dlaczego się tak interesujesz prawiczkami?

Gość Zuzanna Amelia & 26
going - nie mam pojecia dlaczego. pavlo - ja sie nie interesuje prawiczkami. Za to moja podszywaczka bardzo sie nimi interesuje. Tak bardzo ze musi pisac pod moim nickiem aby sie jej ludzie nie czepiali. Natomiast jesli widze ciekawy temat prawikow to oczywiscie pisze w nim.

Gość KW jest na rencie chorobowej
i siedzi w domu , dlatego tak was moze wkurwiac ze babsztyl tyle tu gnije. a ze uzalezniona od lat i zmiania nicki nawet to juz inna bajka.... o reszcie debili typu fiku szkoda pisac. zadne z nich i tak sie nie przyzna.

'no nie mów, że wyłączasz czasem myślenie i robisz rzeczy impulsywnie ?' Magia, co nie?:D 'na Pana trzeba sobie zasluzyc, nie wiem czym sobie zasłużyłem ? a po drugie nie jestem, aż tak stary' Żarcik, nie myśl już sobie, ale zresztą dla mnie pewnie jesteś stary:D

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 26 masz podszywaczke co pisze z prawikami tzn. ona kiedys chciala ze man pogadać, a nie Ty, ale w sumie wydawała sie miła 😴

Gość goingdownforher
mówisz o magii - czyżbyś zajmowała się okultyzmem ? :D chyba nie rzucasz klątw ? ja i stary 26 latek jest staruchem :o

Gość vsfvsgs
goingdownforher to jebnięty revolver

Gość goingdownforher
jak mozna mnie posadzac o czarny nick jak go nie uzywam od kilku lat :o

Gość goingdownforher
chcecie cos wiedzeic o moim nicku mialem tam nawet powiedz to i dobijalo mnie jak mi ktos na podstawie mojej fotki, ktora mu wyslalem pisal ze jestem przystojny :D

A już wiecie na co jestem chora?:D No, 26 lat, to już półmetek;) A czemu Cię dobijało? Aż tak z Tobą źle, czy uważasz, że na podstawie foty nie da się tego określić?

Dzisiaj Fiku Mikuuu została odkryta. W sumie z twarzą nie jest tak źle, ale zamiast siedzieć na kafe 24/24 powinna codziennie zapierdalać 5 km i trochę siłki i trochę basenu plus zero słodyczy, lodów i browara, to nawet nawet byłaby.

Gość Zuzanna Amelia & 26
21:46 [zgłoś do usunięcia] goingdownforher masz podszywaczke co pisze z prawikami tzn. ona kiedys chciala ze man pogadać, a nie Ty, ale w sumie wydawała sie miła Moze i byla mila i moze trzeba bylo sprobowac. Pamietasz w jakim temacie to bylo ? Po czym sie polapales ze to podszywaczka? Bo nie kazdy umie odroznic.

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca A sama ile sobie liczysz ? Półmetek do nieba :classic_cool: W sumie moje życie liczy się w kilometrach :D To że wyglądam na przystojniaka po fotce czyni mnie nim realnie ? Dobijało mnie, że po fotce ludzie zaczynali twierdzić, ze ja powinienem kogos mieć, bo jest przystojny :D

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 26 Nie połapałem się, ale ja uczuciowy jestem i jak ktos robi takie minki jak ta :-( , to daje mi to do myslenia i zostaje w głowie.... Więc pamiętam, że zrobiła to minke jak nie pogadalem z nia tylko wyszedlem z kafe....

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 26 a dzisiaj w sumie myslalem, ze to Ty bylas, wiec popisalem sobie z Tobą ;-) lubie mile osoby :-)

Gość Zuzanna Amelia & 26
Jedna z moich cech charakterystycznych jest to ze nie wstawiam emotek.

Gość vlop
ona jest blondynką o zielonych oczach