Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie ma fajnych facetów

Polecane posty

Gość do krwawej wilczycy
co z tym POZNANIAKIEM z ktorym sie umawialas ? doszlo do skutku?

Gość Zuzanna Amelia & 26
Kolorowych

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca Czemu uwazasz sie za paszczura ? Nie pije więc bar odpada :o Co jeszcze ? Nie mam zamiarów niepoważnych a startuje, bo moze kiedys trafię, może któraś znajomosc sie rozwinie, nie ograniczam sie 😴 Nigdzie nie napisalem ze nie mam szans na zwiazek, tylko ze sie w nim nie widze, moze za slabo mnie przekonuja, ze sie nadaje :D

'To umow sie z K W i tyle .' Ktoś znowu w swatkę się bawi:D ' Pewnie że wciąż stoi. Mam dopiero 35 lat, a w Szczecinie dobre powietrze jest. A tak dokladnie to o co pytasz?' O rodzinę itd. Nie wiem czy takie dobre, ale lubię jak od fabryki czekolady wieje:D 'do krwawej wilczycy co z tym POZNANIAKIEM z ktorym sie umawialas ? doszlo do skutku?' Niet,a fot nie wymieniliśmy, żeby nie było:P Może sądził, że ja będę strasznie nalegać, nie mam pojęcia, temat się urwał a potem i kontakt. Ja tam byłam tylko na wakacje to jakoś przeżyję:D

Gość ehhhhhechhh
szczecin to kiepskie miasto:O znam tam pare ludzi,prawie wszyscy maja depresje :O albo na bezrobociu

'Czemu uwazasz sie za paszczura ?' Toż z tego znana jestem na kafe:classic_cool: 'Nie pije więc bar odpada Co jeszcze ?' Wszędzie!:D Nic się w końcu nie traci;) 'Nigdzie nie napisalem ze nie mam szans na zwiazek, tylko ze sie w nim nie widze, moze za slabo mnie przekonuja, ze sie nadaje ' Jak są ludzie co z Tobą wytrzymują to się nadajesz.

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca Nie interesuje mnie zdanie kafe jak Ty wygladasz tylko może powiesz sama ? Ostatnio pytalem jedna w jednym miejscu, ale zajęta była :o A usmiechające się do mnie mam podrywać ? To zeby sie nadawac, byle kto musi umiec ze mna wytrzymac - ciekawe stwierdzenie....

Gość ehhhhhechhh
ano tylko pare galerii na krzyz i tyle z tego co pamietam, podobno duze bezrobocie

W rodzinie bez zmian, jeśli wiesz o czym mówię, ale skoro pytasz to pewnie wiesz. Szczecin kiepski? Fakt, bezrobocie niemałe, ale z tą wszechobecna depresją to bym nie przesadzal

Gość goingdownforher
Tobie też dobranoc 🖐️

Myślę, że wyglądam normalnie, mam pewne cechy charakterystyczne które mogą mnie wyróżniać, ale raczej ani brzydactwem ani pięknością nie jestem. 'To zeby sie nadawac, byle kto musi umiec ze mna wytrzymac - ciekawe stwierdzenie....' Ja nie mówię, że taki związek będzie Ci odpowiadał:D 'Ostatnio pytalem jedna w jednym miejscu, ale zajęta była A usmiechające się do mnie mam podrywać ?' A próbuj, nic nie szkodzi, jak laska nie chce/nei może to od razu powie, że zajęta w innych przypadkach różnie moze być:) Mi dziś ktoś w oko wpadł, ale się chyba nie popisałam, bo mam mam sporo spraw na głowie:D Albo po prostu był taki wobec wszystkich. Trudno się mówi;) No to szkoda chyba Niebieski, kolorowych

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca W oko Ci wpadl a Ty nie wykorzystalas sytuacji, no typowe zachowanie, czlowiek mysli po zdarzeniu, zamiast szybko decyzje podjac.... No widzisz urode masz w sam raz 😴 A pod wzgledem wymagan jaka jestes ? '

No teraz wiem jak mogłam się zachować, ale nie miałam głowy wtedy, stresuję się czymś bardzo i dlatego teraz n. spać nie mogę. Wymagania w jakim sensie? Co do faceta? Ma mi odpowiadać i tyle, ciężko mi wg cech bo liczy się całokształt. U jednego coś może być nie do wytrzymania u innego nadawać uroku.

Gość do Śmieszny Student
Nie umówiłbyś się z krwawą? :D

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca Nie mozesz przez to cos spac - no przykre :o A jaka jestes z charakterku ?

Student, i tak dajesz wyżej niż zwykłeś oceniać mnie zazwyczaj. I nie pamiętasz mojego foto bo dla przypomnienia, nie było na nim ani nóg ani niczego, więc daruj sobie bo to żałosne. Wystarczająco się wstydzę, że 2 lata temu wydawałeś mi się znośny.

'A jaka jestes z charakterku ?' Złośliwa, uparta, z wiekiem się wyrabiam, ale wciąż zostaje:P I różnie się zachowuję, właściwie słyszałam o sobie niemal wszystko. A co tak wypytujesz? Brzuch mnie z nerwów już boli, a muszę być jutro wypoczęta. Błędne koło takie...

Gość Pracowita 27.....
hahahah, poszukaj wsród normalnych ludzi wokół siebie a znajdziesz same perełki :)

Gość goingdownforher
Podono zlosc pieknosci szkodzi, ja staram sie byc Aniołkiem..... Złośliwa na co ? Z wiekiem się robisz na gorsze, czy na lepsze ? Wypytuje bo taka mam ochotę 😴 A czym się tak denerwujesz ?

'Podono zlosc pieknosci szkodzi, ja staram sie byc Aniołkiem.....' No powtarzają mi to:P 'Złośliwa na co ? Z wiekiem się robisz na gorsze, czy na lepsze ?' Na lepsze, tak mi się wydaje. Robię się spokojniejsza i bardziej opanowana, ale nie zimna. Wredna raczej nie jestem i przykrości staram się nie sprawiać, po prostu niewyparzony język w żartach. 'A czym się tak denerwujesz ?' Nie chcę tu pisać, ogólnie niewielu mówiłam osobom, w zabobony nie wierzę, ale jakoś tak.

Gość goingdownforher
Dobra ja juz koncze, bo rano praca, a tu zbliza sie juz 1 :D No jak nie jestes wredna to ufff. ....bo takich to wole nie znac 😴 Żartowniś z Ciebie, a to ciekawe :D Dobranoc i kolorowych 🌼

Gość goingdownforher
Udajemy się spać, ale nie zawsze szybko zasypiamy ;-) 🖐️

' Nie bądź głupia, 2 lata temu byłem zupełnie inny, co sama zauważyłaś.' I co teraz Ci lepiej? Choćby z obsmarowywania mnie i nie tylko? Pamiętasz co wypisywałeś. Mogę ocenić Twoje poglądy czy styl pisanie, ale nic po za tym, a kłamać nie widzę potrzeby bo to żałosne.