Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie ma fajnych facetów

Polecane posty

Myślę że fiku mikuu skrywa w sobie sekret, który ujawni temu jedynemu. Dziś trudno o poważnego faceta, który będzie nam okazywał to co najważniejsze. Lubię jak mężczyzna mnie zaskakuje, odkrywa przed mną kolory których nie znałam. Muszę czuć się w związku lekka jak piórko lub motyl który na wietrze fruwa a mój facet wie gdzie i kiedy...

Gość Zuzanna Amelia & 26
Blu - to sie akurat zgadza. Ja naprawde jestem pasztet.

Gość goingdownforher
te niezle to zajete :D

Gość Zuzanna Amelia & 26
Czesc Niebieski. Jak Cie dawno nie bylo...

'powiem jedno BARDZO BYSCIE SIĘ ZDZIWILI bo na kafe jest kilka zaj**istych lasek ' Taa, tak samo jak facetów;) 'ja wiem ze im to pasowalo, ale takich jak one jest pelno ktos mi kiedys to napisal, moja najlepsza kolezanka i o dziwo z kafe....' I co z tego? Jak Ci odpowiadała któraś...no jak byś się musiał zmuszać to jasne. 'jak mi odbije to w koncu wybiore sie na impre, ale czy w takim towarzystwie mozna poznac normalna ? ' Musiałbyś mieć szczęście by trafić. A jak trafisz by chciała nawiązać znajomość. 'te niezle to zajete' Ano:D

Gość poszla pewnie popracowac
nad kolejna porcja tortu czy czegos :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 26
Blu - To prawda , ze Lucy ma do Ciebie przyjechac na weekend do Niemiec ?

Zuzanna Amelia & 26 Blu - to sie akurat zgadza. Ja naprawde jestem pasztet. Są tacy co lubią jeść pasztet łyżkami ,zresztą chyba przesadzasz,jesteś skromna ;)

Gość goingdownforher
Zmuszać się nie muszę ,ale ja wymagam za dużo od siebie czasem :o A podobno kobietom niewiele do szczęścia potrzeba.... Trafic na imprezie - to jak trafic 6 w totka bo one tam ida sie na ogół zabawić i poszaleć a nie szukac związków :D

Gość goingdownforher
Facet taki se2 bo wstawiles fotke i jestes przystojny i stad te maile....

'Zmuszać się nie muszę ,ale ja wymagam za dużo od siebie czasem A podobno kobietom niewiele do szczęścia potrzeba....' Niby niewiele, a dla niektórych do zbyt wiele. 'Trafic na imprezie - to jak trafic 6 w totka bo one tam ida sie na ogół zabawić i poszaleć a nie szukac związków' Nie wiem co masz na myśli przez poszalenie:P Po prostu tam nie trafi się raczej na normalnego faceta, więc żadna normalna się nie nastawia na nic prócz tańca i zabawy ze znajomymi.

Gość goingdownforher
ja czasem z nudow patrze sobie na badoo i tam duzo dziewczyn jest - kto wie czy tam do jakiejs kiedys nie napisze :D

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca No ale ja nie startuje do bogiń, tylko normalnych zwyczajnych dziewczyn ,ale w sumie takie to też mają wymagania i trudno zdobyć ich zaufanie :D Widzisz więc impra odpada, co polecasz ?

Gość goingdownforher
fiku mikuuu śpij słodko 🌼

Zuzanna Amelia & 26 Blu - To prawda , ze Lucy ma do Ciebie przyjechac na weekend do Niemiec ? Że co? ja nic o tym nie wiem ,ale problemu nie widzę jeśli by tylko chciała.Ale to facet powinien przyjechać do dziewczyny ,a ja nie wiem gdzie ona mieszka i tu jest problem ,jak ktoś ma jej adres to bardzo bym prosił :)

Going, pytasz 'paszczura' także nie wiem czy jestem odpowiednią osobą do poradzenia:D Znaczy impra, po prostu wiem jak ja i koleżanki, nie za bardzo ufne są co do facetów przyklejających się na imprezie. Co innego jak to taki bar np. gdzie można pogadać na spokojnie. Heh, nie widzisz się w związku a startujesz i kombinujesz, czyli jednak jakoś tam widzisz się w nim:P Chyba, że masz zamiary niepoważne. Niebieski, wybacz w takim razie:P U Ciebei wszystko wciąż stoi w miejscu?

Gość DO goingdownforher
To umow sie z K W i tyle .