Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie ma fajnych facetów

Polecane posty

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 26 a Ty wogole masz czarny nick, lub mialas ?

W tym miesiącu osiągnęłam 2dekadę:D 'To że wyglądam na przystojniaka po fotce czyni mnie nim realnie ? Dobijało mnie, że po fotce ludzie zaczynali twierdzić, ze ja powinienem kogos mieć, bo jest przystojny' No oczywiście, przecież jak jesteś sam tzn. że jesteś brzydki:classic_cool: Ewentualnie niski;) Możesz być po prostu fotogeniczny albo dobre ujęcie. Albo realnie przystojny:P

Śmieszny Student -> widziałeś (skasowany) temat o "foto fiku mikuu" tam było foto Zauzanny nie fiku ...

Gość Zuzanna Amelia & 26
Nie mam i nie mialam czarnego nicka. A wygladam jak pasztet.

Gość Jak wygląda Zuzanna:
Zuzia ma zielone oczy, jest blondynką, ma 164cm, nudną pracę biurową i jest starą panną.

Gość Zuzanna Amelia & 26
22:28 [zgłoś do usunięcia] aburabi aburabi@tlen.pl'; Śmieszny Student -> widziałeś (skasowany) temat o "foto fiku mikuu" tam było foto Zauzanny nie fiku ... Jasne Abu

Gość wesoly bronek
Zuzanna Amelia wrozy za 2 zl przez allegro

Gość goingdownforher
No czasem realnie się jakąś uśmiechnie do mnie, lub popatrzy.... Nie moge powiedziec, ze przez wzrost nie mam powodzenia - chyba sie nigdy nie zangazowalem nigdy na tyle zeby byc z kims....ostatnio to nawet dwie moje kolezanki chcialy mnie gdziez wziasc.... chyba samotnosc to ja :o nie wiem czemu nawet realnie ludzie uważają, że ja powinienem mieć kogoś :O

Gość wesoly bronek
Zuzka ma krotkie nogi ale za to wydluzony tulow, przez co wyglada dosc charakterystycznie

Gość Zuzanna Amelia & 26
Smieszny - juz mowie: Wygladam jak pasztet , piersi brak, nogi krzywe. A Ty jak wygladasz?

Zuzanna nogi sie wyprostuje u ortopedy, piersi się wypełni silikonem i będzie git :D

Gość Zuzanna Amelia & 26
going - jestes wysoki czy niski ?

Gość Zuzanna Amelia & 26
KW - 16-ke widzialam ale studenta - nie. masz linka do jakiegos topa gdzie on jest ? Skoro juz i tak sie upublicznil to moze i ja zobacze.

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca wiesz ale ja nie jestem sztuczny jak wiekszosc facetow, nie bajeruje dziewczyn i wogole - pisze im to co mysle, a nie to co chca uslyszec.... one mnie wychwalaja - raczej mnie polubily, bo zachowuje sie co najmniej dziwnie.... a ja mimo ze staram sie w zyciu cos osiagnac dalej nie widze siebie w zwiazku....

bo zwiazki nie sa dla kazdego - to jakze powszechne;/ przekonanie nie jest jednak prawdziwe

Going, widać im to odpowiadało;) 'a ja mimo ze staram sie w zyciu cos osiagnac dalej nie widze siebie w zwiazku....' Skoro nie poznałeś osoby z którą byś się dobrze czuł to się nie dziwię. Ideałów nie ma, ale jak to się mówi, każda potwora znajdzie swojego amatora (i to można ogólnie interpretować, nie tylko jeśli idzie o wygląd).

aburabi no co Zuzanna, sama mi wmawiałaś, ze jesteś pasztetem Ewidentnie nie umiesz czytać między słowami,śmiać mi się chce jak piszecie o samych pasztetach na kafe ,powiem jedno BARDZO BYSCIE SIĘ ZDZIWILI bo na kafe jest kilka zajebistych lasek

Gość na kafe BYLY fajne laski
teraz zostaly same slonice typu fiku 🖐️

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca ja wiem ze im to pasowalo, ale takich jak one jest pelno ktos mi kiedys to napisal, moja najlepsza kolezanka i o dziwo z kafe.... wg niej kobiety nie gryza - w sumie ja to wiem - ale nie moge trafic na taka co poczuje impuls, a jak zagaduje do jakiejs co mi sie podoba, to kogos ma.... jak mi odbije to w koncu wybiore sie na impre, ale czy w takim towarzystwie mozna poznac normalna ? :o