Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkb\cdlbna

Dlaczego Polki po 40-tce przestaja dbac o siebie

Polecane posty

Gość lkb\cdlbna

chociaz czasem w wieku 30- tu lat dziewczyny wygladaja jak babcie, nie umyte wlosy, brakujace zeby, obgryzione paznokcie, odpryskujacy lakier, natomiast panie po 40 albo po 50 to juz babcie, w innych krajach nie widzialam kobiety po 55 roku zycia niezadbanej, a w Polsce to jest norma,brakuje tylko chustki na glowie, czy to zacofanie???

Gość szałowy piotrek
bo nie dbają do 40 wiec dochodza do wnosku,ze po 40 to juz w ogóle nie ma sensu

Gość s.Fiutacja, małorolna
jakie Polki, chyba Matki Wolki

Mnie najbardziej wkurvia te masowe scinanie wlosow na faceta po 40-stce, cos strasznego. Same babochlopy.......... No nie wszystkie na szczescie :)

Gość vengee
no..nie zgadzam się ja widzę zadbane 60 -tki, pracujące, mają drogie samochody, jeżdżą na wakacje zagraniczne, markowe ciuchy...

Gość sdfgsfg
Ja zauważyłem że te ścinanie włosów na chłopaka przez dziewczyny to już nawet nie dotyczy po 40 ale już przed 30tką.Znam masę dziewczyn które po ślubie i urodzeniu dwóch czy tam jednego dzieciaka sporo przytyły a do tego każda ścina włosy na chłopaka i myśli że wygląda ładnie.Dla mnie to najgorsze, kwintesencją kobiety są długie włosy a jak taka się ścina to wygląda obrzydliwie.

Gość kavox
twarz sie starzeje i nie kazdej dojrzalej kobiecie jest dobrze w dlugich wlosach

Gość trzydziestolatkazadbana
Polki są biedne,dlatego, te bogatsze jednostki dbają o siebie nawet za bardzo:-) Osobiście znam zamożną 59 latkę,jest piękną kobietą,szczupła,pachnąca,wypielęgnowana ale korzystającą regularnie z chirurgii plastycznej

Gość gdzie wy żyjecie
Wśród moich znajomych 50 latków kobiety są eleganckie zadbane,włosy do ramion lub dłuższe,no i tylko jedna ma niewielka nadwagę.Znacznie gorzej wyglądają ich mężczyźni.

Gość vengee
znam i bogate, zadbane i...nie robiące operacji plastycznych... czy zadbanie kojarzy się tylko z kasa i botoxem? nie każda lubi skalpel!!! a zadbana można być i za małe pieniądze...wystarczy się ubrać gustownie, nie spaść jak wieprz! :P

Teraz to już przegiąłeś!!!! Jestem po czterdziestce, zawsze jestem zadbana,nie chodzę po mieszkaniu w przydeptanych kapciach,w papilotach na głowie.Nawet gdy wstaję z łóżka staram się wyglądać schludnie. Zawsze dbam o swój wygląd,gdy idę z dorosłą córką wyglądamy jak siostry.Nie jestem lubiana przez panie,widać jak przemawia przez nich zazdrość! Są dużo młodsze ode mnie a wygladają fatalnie więc nic dziwnego że patrzą krzywo na osobę zadbaną. Kiedyś byłam zdana na jazde komunikacją miejską to widziałam mlodą osobę godną pożalowania.Buzia wytapetowana aż kapało,a pięty brudne że skrobać by trzeba papierem ściernym - szok! Jechało od niej na maksa!

Gość po 40
Mylisz się. Ty u takiej kobiety nie miałbyś szans.

Gość mmmmmmmmmmssss
he he kobiety po 40 nie zadbane??????????? to musialbys mnie widziec jak mialam przyjecie do pracy , facet na pierwszy rzut oka powiedzial ze szuka starszej kobiety bo z mlodymi nie potrafi sie zorganizowac, dopiero jak powiedzialam ze ma zobaczyc moje dane----do dzisiaj nie zapomne jego rozdziawionej geby:D

Gość myrek, a Ty ilez masz lat
Panie ktore przesadnie dbaja o siebie, biegaja od fryzjera do kosmetyczki, potem sauna, fitness, spotkania z pseudo-przyjaciolkami aby sie pochwalic wymuskanym wygladem lub nowym ciuchem, ewentualnie facetem :P itp nie maja czasu na rownoczesny rozwoj intelektu, nie wierze ze to sie da pogodzic! Wybor nalezy do mnie, wole czytac ksiazki! a jak ktos ma problem, to niech na mnie nie patrzy :

Gość Aneta

Właśnie tego nie jestem w stanie zrozumieć. Ja zawsze starałam się być zadbana, a po 40 niestety ale skóra wymaga tego troche mocniej. Chodzę np. na Hydra Facial do La Guel, uprawiam jogę, staram się dobrze jeść i czuję się i wyglądam o wiele młodziej niż mam w dowodzie. a