Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy to widzieliście???

Czy wy to widzieliście??? K...obiłabym jej ryj!!!

Polecane posty

Na szczescie nic sie nie stalo, bo ktos, a wlasciwie matka dziewczyny zauważyła sprawę, ale kurwa 😡 :( http://www.wiocha.pl/719140,Brak_slow

Gość Lucekk
o boże...

ale przyznaje postawa matki, choc dla wielu kontrowersyjna, dla mnie bardzo odważna i słuszna!!!

Kevin- ale róznica jest jednak taka, ze tam (choc bardzo mi przykro) wynika to z braku dostępu do jedzenia, a tutaj ktos zrobil to z premedytacją, swiadomie!!! głodziła swojego psa, patrzyła na cierpienie i nie robiła sobie z tego nic!!!

co za szmata!!!!! Ją bym zagłodziła, pizdę jedna. Jezuuuu jak ja niecierpię takich ludzi!!!!!

Gość hdgskuydu
To odpad jest. Czlowiekiem tego nie nazywaj. Bo to pogarda dla normalnego czlowieka. Dlatego sa wiezienia. klatki dla takich odpadow. Bo takie gowno zyc nie potafi w spoleczenstwie, Juz lepiej jakby wypuscila tego psa niz maltertowala. suka jebana. wiesz co. zabilabym za takie znecanie.

"ze tam (choc bardzo mi przykro) wynika to z braku dostępu do jedzenia" Gdzie, tam? Ilu mijasz dziennie ludzi szukających po śmietnikach jedzenia? O ilu wiesz biednych i głodujących ludziach w swoim otoczeniu? I jak często macie ich w dupie? " Dlatego sa wiezienia. klatki dla takich odpadow." Dla kundli też są klatki. :classic_cool:

Gość Lucekk
kevin nikt nie mówi teraz o biednych ludziach,żal mi ich ale czy pomogę im w czymś jak oleję zwierzęta?JAk nie lubisz,,kundli''to się tu nie wypowiadaj

Gość Lucekk
ale twoje komentarze są głupie i zbędne

"żal mi ich ale czy pomogę im w czymś jak oleję zwierzęta?" A zwierzętom jak pomagasz, o szlachetna? Czy po za utyskiwaniem w internecie i bzdurnym klikaniem w jakies puste miski jeszcze coś robisz?

Gość hbsdjhdku
Kevin Poniatowski lepiej kundel niech mieszka w sierocincu niz ma byc glodzony przez taki odpad. Krew mnie zalewa jak cos takiego slysze. Nie wstydze sie powiedziec ze bardziej na mnie to dziala niz jak ktos kogos zamorduje. Nie wiem dlaczego tak jest. mam wieksze uczucia do zwierzat niz ludzi. sama mam zwierzatka w domu. To takie niewinne.

Gość Lucekk
pomagam im ,nieszlachetny a jak to nie twoja sprawa

słuchajcie, nie zwracajmy uwagi na ponoatowaskiego typowy gimgówniany troll, nie ma co z nim dyskutowac

Gość hbsdjhdku
a i tez pomagam zwierzetom. jak widze jakiegos kota ktory chodzi kolo mojego bloku bezpanski kupuje mu jedzenie. To sa grosze. a moge pomoc. kocham zwierzeta. a jak zobacze ze ktos krzywdzi zabije. czlowieka mi nie szkoda. bardziej psa mi szkoda.

" pomagam im ,nieszlachetny a jak to nie twoja sprawa" Gówno pewnie robisz, a nie pomagasz. Co, to taka wielka tajemnica co jeszcze robić, czy głupio ci kłamać? "Nie wiem dlaczego tak jest. mam wieksze uczucia do zwierzat niz ludzi. sama mam zwierzatka w domu. To takie niewinne. " A co w zwierzętach jest takiego niewinnego? Zwłaszcza w psach. Zwykłe zwierzęta, kierujące się tylko pierwotnymi instynktami: agresja, dominacja, żarcie, znaczenie terenu i pierdolenie z sukami z cieczką. Kwintesencja niewinności

Gość Lucekk
nie,po prostu nie muszę ci się tłumaczyć,ważne że im pomagam

Norma.. Wielce wszystkich bulwersują takie rzeczy ale zrobić coś samemu żeby zapobiegać takim sytuacjom to juz za ciężko. Jebane hipokrytki :o

Gość Lucekk
zwierzę potrafi przynajmniej kochac bezinteresownie,być najlepszym przyjacielem a ludzie sa fałszywi...

Jak otaczasz sie wyłącznie fałszywymi ludźmi to mogę ci tylko współczuć

dokładnie Lucek. Jak widze moje psiaki jak ciesz sie z mojego powrotu, jak sie tula i jakie sa ufne, to serce sie cieszy. Jak mozna bezbronne zwierze katowac????

Zwierzę nie kocha bezinteresownie, traktuje cię jak samca \ samicę alfa. Masz miskę i potrafisz na niego ryknąć, jesteś jego panem \ panią. Po za tym masz mu co do michy nasypać.

Gość Lucekk
fleur nie tylko mówię czym się różnią zwierzęta od niektórych ludzi

No właśnie - niektórych. A niektóre zwierzęta też są agresywne, więc nie uogólniałabym tak.

Gość mogła go chociaż wypuścić
sam by sobie czegoś poszukał do przegryzienia.

zwirze samo z siebie mowie tu o psach nie jest agresywne. Agresji uczy wlasciciel

Gość Lucekk
po prostu nie widzę sensu znęcania się nad zwierzętami które są uzależnione od nas-ludzi i kompletnie tego nie rozumiem bo mam serce.