Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy to widzieliście???

Czy wy to widzieliście??? K...obiłabym jej ryj!!!

Polecane posty

Gość orzący z koniami
O kurcze...No dobra. Tylko, że ja jestem ateistą więc ślub kościelny odpada

Gość kevin sam w domu 8
wiec studentko dla mnie gimbusem jestes ty hahaha zalapalas sie wiekowo i nawet mialas ten zaszczyt podrozowac nim i na wlasnej skorze sprawdzic jak to jest siedziec na opierdzianym foteliku w gimbusie szkolnym

Gość orzący z koniami
Ale basówka czy akustyczna?

Gość kevin kostner
btw "tepa dzida gimbusa"??? czy to tego teraz ucza na studiach?

hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahaha wybacz, właśnie szyderczym śmiechem obudziłam całe moje sąsiedztwo. To straszne, że osoba starsza ode mnie ma tak mały móżdżek ... ;o Szczerze współczuję i pamiętaj, jestem z tobą a Bóg nad tobą czuwa

Gość orzący z koniami
hehe W sumie ta propozycja to mialbyć taki synonim, że Cie kocham za to co napisałaś:) Myślę, że jest to dobry początek aby się poznać lepiej i póki co zakolegować ale obawiam się ,że do ślubu droga jeszcze daleka. Tym bardziej, że nie mam pojęcia kim jesteś i nie lubie rapu;)

Spokojnie.. Przecież wiem ze to żart :D myślałeś ze zmieniłam juz status na fb na "zaręczona"? :P

Gość orzący z koniami
cholercia no... Byłaś taka skoncentrowana i pełna nadziei, że szkoda mi było to przerywać:D Nie no też żartuje. poza tym nie mam fb. ani nk

Gość Podgorzanka
Ta suka która to zrobiła jest z Krakowa myśle ze ci co ja znają nie dadzą jej żyć.To jednak i tak za mało.Zadam dla niej kary śmierci przez tortury

Gość orzący z koniami
Bez przesady podgorzanko

I nie oceniaj mnie przez pryzmat rapu, bo nie ograniczam sie wyłącznie do niego:)

Gość orzący z koniami
No skoro fb i nk jest dla Ciebie rzeczywistością to tak...Jestem poza matrixem:(

Gość kevin w disnejlendzie
maly mozdzek powiadasz, a po czym pani studentka to stwierdzila? Po wulgarnym i glupkowatym slownictwie? Z reszta tym samym jakiego ty uzylas? Wiec wlasnie sama sie przyznalas do posiadania malego mozdzka. Tyle, ze moje zachowanie tu bylo celowe, a ty juz taka jestes. A czy szanowna pani studentka ogladala kiedys idiotow von triera? Jak obejrzysz to zrozumiesz i nast. razem zanim nazwiesz kogos debilem to sie zastanowisz. (oczywiscie jezeli film nie bedzie za trudny na twoj mozdzek)

Gość orzący z koniami
No tak Ale jakoś tak zauważyłem, że to Twoj drugi cytat z utworów tego gatunku. Poprzedni był coś o nabijaniu punktów jajami:D No i mi wyszło, że na bieżąco tego słuchasz i odkrywasz "nowe" prawdy objawione:classic_cool:

Gość orzący z koniami
A czy jesteśmy dla siebie stworzeni? Mysle, że trzeba by to zweryfikować w tzw realu;)

"poznasz grę zwana lodem gdzie naliczamy punkty klaszczac jajami o brodę" :D spoko.. Po prostu w samochodzie każdy z nas będzie miał własne słuchawki :) :D

Gość orzący z koniami
skoro kwestie słuchawek mamy już za sobą to jeszczee pozostaje tylko drobna kwestia samochodu:D

Gość orzący z koniami
:) Może być jakikolwiek sklep. Nawet sex shop:P

Nie używam głupkowatego słownictwa, wulgarne owszem, tylko w celu zwiększenia ekspresji wypowiedzi ;) Zaznaczę tylko, że nigdy nie zaczynam nic pierwsza, musiałeś mi osobiście zajść za skórę że zirytowałeś mnie swoim zachowaniem i wyzwałam cię od debili. Wychodzę z jednego, mądrego założenia: mały pies głośno szczeka :) Więc nie unoś się tak proszę koguciku, bo bynajmniej nie robi to na mnie wielkiego wrażenia. Co do filmów to preferuję przeczytać sobie dobrą książkę, nie idę na łatwiznę i nie, nie jestem kujonem/molem książkowym/ czy jak ty tam byś mnie jeszcze nazwał. Nie będę już ciągnąć ten dyskusji, bezsensownej zresztą, tylko po to żeby tobie coś udowodnić. Wiem kim jestem, szanuję siebie i ludzi którzy szanują mnie, tobie środkowym palcem życzę serdecznie: dobrej nocy.

Gość orzący z koniami
pięknie powiedziane ukrywająca się:)

Gość orzący z koniami
No ta kwestia akurat nie nastrecza trudności albowiem należę do tych nieudaczników, którzy nie posiadają prawka:(

Gość orzący z koniami
Proszę uprzejmie:)