Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy to widzieliście???

Czy wy to widzieliście??? K...obiłabym jej ryj!!!

Polecane posty

Gość Lucekk
kasia ja nie widzę błędu ,wręcz przeciwnie za mało pomaga się zwierzętom,za mało się o tym mówi,to nie jest przesada,tylko normalny ludzki odruch

Kasiu droga, przeczytaj jeszcze raz co napisałam. Dostałaby/dostałby w ryj gdyby stała/stał obok. Za obrażanie osób które wygłaszają własne zdanie.

Gość kevin sra na kache
a kto niby ma sie przyznac i do czego? nikt nikomu nic nie zrobil na tym forum wiec dziewczyno wyluzuj cisnienie bo ci majtochy rozsadzi. A nazywanie ludzi idoitami, bo maja nik jaki maja...? Sama jestes debilem, bo nie wzielas w malym mozdzku pod uwage tego, ze "koniami"{ jest napisane umyslnie

Gość orzący z koniami
Ty kasia. Powiem Ci krótko i na temat Mam nadzieję, że poprawnie gramatycznie i zgodnie z zasadami ortografi: PIERDOL SIĘ JEBNIĘTA KURWO To odnośnie Twojej wypowiedzi, że nie mam prawa głosu. Ten nick nawiązuje do tytułu pewnego filmu "tańczący z wilkami" I dlatego brzmi jak brzmi.

Gość Kasia ;ppp
Pierdol się, idioto, zawsze po popełnieniu błędu ort. można napisać, że to było specjalnie, nie kompromituj się, ja już idę, jesteście pałkami, pa ;)

Gość kevin wymoczek
undersraka tez nie cisnij bo juz ci po nogach sraka cieknie. Niby kogo tu obrazono??? Puknij sie z leb zanim sie komus odgrozisz i uwazaj zeby to ciebie w pusta morde ktos nie stuknal

Gość PRZEZNAczenie!
Pierwszych 5 osób które teraz napisze rodzina zachoruje na nieuleczalną śmiertelną chorobę. START

Ale ty ewidentnie jesteś idiotą ;) nic dodać, nic ująć. Swoją drogą o "koniach" nic ci nie wspominałam. A powiedz mi, tak szczerze, odczuwasz ulgę pisząc takie nicki? (kevin sra na kache, kevin sraka, kevin sam w lesie, kevin na urodzinach babci itp.) w sumie mam prawo się grzecznie wypowiedzieć i mnie troszkę śmieszy to twoje ograniczenie umysłowe :) Niski poziom sobą reprezentujesz, bardzo niski.

Gość orzący z koniami
WYKURWIAJ DUPO WOŁOWA I nie wracaj. Poczytaj sobie przed snem słownik ortograficzny celem przypomnienia sobie o celu swojego życia

Gość orzący z koniami
Widocznie mój nick jest jakoś krzywdzący dla koni czy jak, że się tak obruszyła:classic_cool:

Gość 211123
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem (Arthur Schopenhauer) To chyba nie wymaga komentarza. Ja rozumiem jedno, że ktoś może nie lubić zwierząt, nie chcieć ich mieć, w porządku ma do tego prawo, ale jeśli ktoś bierze odpowiedzialność za zwierzę, podejmuje się opieki nad nim i tego nie robi, świadomie je krzywdzi, znęca się to to zasługuje na najwyższą karę i tyle. Zwierzę jest tak samo bezbronne i zależne od człowieka jak małe dziecko, osoba schorowana czy wiekowa.

Gość lafirynda997
undercover jestes chodzaca zenada. Grozisz komus , ze pierdolniesz go w ryj bo obraza kogos kto powiedzial co mysli, za to, ze ...powiedzial co mysli Tepa kretynka..

Kasia powiem ci szczerze ze sie zblaznilas :) ktoś kto pisze w taki sposób jak "orzacy z koniami" - czyli sensownie i z głową, raczej nie popełniłby takiego błędu. A każdy rozsądnie myślący wiedział, ze to celowe ;)

Gość orzący z koniami
hej cyferko to samo im pisałem ale sprawy zasad pisowni wyszły na miejsce pierwsze w tej dyskusji

Gość orzący z koniami
Dzięki Fleur. Pierwszy raz ktoś wstawił się za mną... Jestem wzruszony...Wyjdziesz za mua?:):) 😘

Gość dupny kevin
underwieprz. Debilem niestety jestes ty. Moj post o koniu byl do kachy. Naucz sie czytac, pyslec a dopiero potem naskakuj na innych

Gość orzący z koniami
... Ups Tego się nie spodziewałem... Daj mi chwile na ochłonięcie... [tik oka]

Gość kevin darmozjad
orzacy z koniami kevin sra na kache byl pierwszy

Gość orzący z koniami
Ale w kolejce do ożenku? Trudno...W tej kwestii panują prawa "dżunglii" :P

Gość kevin w zachrystii
haha dokladnie nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie kozaku

Gość kevin je pasztet
orzacy z koniami- jako pierwszy stanal w obronie

Gość orzący z koniami
No dobrze Fleur. Tylko jest jeden problem.

Gość Lucekk
jaki jest sens mówienia komuś czy ma pomagać zwierzętom czy nie?czemu tak wam zależy żeby to olać?jesteście zwykłą znieczulicą

Gość orzący z koniami
Ale co mam się ochajtać z facetem?

jestem dziewczyną i nie żadnym kozakiem tylko zwyczajną studentką filologii która jest za wprowadzeniem ograniczenia wiekowego na tą stronę i wypierdoleniem stąd wszystkich tępych dzid gimbusów.