Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy to widzieliście???

Czy wy to widzieliście??? K...obiłabym jej ryj!!!

Polecane posty

Gość hbsdjhdku
plakac mi sie chce. Ja spozywam mieso sporadycznie. raz na pol roku. A jak spozywam to mi zle z tym. Ale nie bede ukrywac ze smaczne. takie porabany swiat. starm sie jak najmniej jesc miesa. ze wzgledow zdrowotnych tez.

Gość Lucekk
czy wy to widzieliście??-dokładnie on ma poziom 6 latka:/nie wiem śmiać się czy płakać

kein ty jestes wolontariuszem? rozumiem, ze wysłali cię tu w ramach odpracowania robót społeczych czy jak? nie osłabiaj mnie gburze, bo jesli tacy ludzie robią w wolontariacie to tylko świadczy o tym, ze nalezy zrobic sporą selekcję w trakcie wyboru takich osób :(

Gość hbsdjhdku
ja sie przyznaje ze jem czasem mieso. ale juz ograniczylam sie prawie do zera. a jem raz na pol roku jak juz pisalam. nie powiem ze mi nie smakuje. bo smakuje. ale jakos mi tak smutno jak pomysle jak to mieso zostalo zrobione. niby staram sie. ale od czasu do czasu(czyli na pol roku zjem) I to sa zazwyczaj jakies okazje. (wesele, chrzciny, impreza ) normalnie w domu tego nie gotuje.

Gość Lucekk
fleur 89 teraz to ty krytykujesz mnie bo mam inne zdanie,może zajmij się sobą,bo ja nie jem mięsa dlatego że nie potrafię jeść swoich przyjaciół i wątpię żebyś ty to zrozumiała

Gość Lucekk
kewinku nie ośmieszaj się już bo mam ataki śmiechu przez ciebie

Nie potrafię jest swoich przyjaciół :o zabrzmiało jakbys miała podejść do koleżanki i użrec ja w ramię :D ja pierdole, ze też ziemia chce jeszcze nosić takich jak ty:o nie rozumiesz ze tym swoim "niejedzeniem przyjaciół" nic nie wskorasz?

kevin ty sie tu nie zniżasz do żadnego poziomu, bo każdy ma od ciebie znacznie wyższy, twoje argumenty są tak słabe, że ręce opadają co to za pytanie, czy w takim razie uważam rośliny za jakis odpad? jelsi czlowiek nie je miesa to czym sie wg ciebie ma zyciuc, ze komus to wypominasz? bo nie rozumiem jesli nie miesem i roslinami to czym kurwa odpowiedz mi, bo juz tak mnie wk... ale nie tym ze tu sobie siedzisz tylko swoim skrajnym debilizmem i tępotą jedzenie zwierząt i ludzi opiwra się wyłącznie na mięsie i roślinach, aj daj spokój, nie chce mi się z tobą dyskutowac, mozesz mi pisac, ze ci nie dorastam do pięt, mozesz mi ublizac, ale prawda jest jedna twoje argumenty pozbawione są logiki i sensu, na moich 15 zdan odpowiadasz mi jednym z dupy wyjętym pytaniem, bujaj wora głupolu :classic_cool:

Kevin,mozesz lubic zwierzeta mniej, bardziej czy wcale. Ale ona byla za tego psa odpowiedzialna. I moim zdaniem tutaj nie ma co dyskutowac, ze to tylko pies itd. To zywe stworzenie, ktore bylo zdane jedynie na nia.

Gość Lucekk
fleur no widzisz zwierzęta to też moi przyjaciele....miała 8 lat psa i wiem jaki potrafi być oddany i wierny,ciężko tobie to zrozumieć i współczuję ci,nie bez powodu jest powiedzenie że ,,pies to najlepszy przyjaciel człowieka''ja ubolewam nad tym że są jeszcze ludzie tacy jak ty,zarozumiali i bez serca

"jesli nie miesem i roslinami to czym k**wa odpowiedz mi, bo juz tak mnie wk..." Powietrzem się żyw. :D A najlepiej to faktycznie niczym, jedną mniej bedzie. :classic_cool:

Dziewczynko przeczytaj dokładnie wszystkie moje posty a potem mów ze jestem bez serca bo chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Gość Lucekk
a ty dziewczynko odwal się ode mnie bo szukasz tylko zaczepki

Gość Lucekk
po prostu nie wierzę że ludzie mogą być tak głupi i próbuję coś wytłumaczyć mam nadzieję że jesteś trollem

Gość Pan Jatam
ja bym niepotrzebne psy odszelał mniej by ich sie szwędało po wsiach i miastach takie psy szwędajace to największe zagrożenie dla dziecka A co do tematu to zkazałbym tą dziewjczne na 5msc robót pubicznych z nałożoną koszulką katowałam i głodziłam psa .

Gość kdsun cl
odstrzelac psy... takich jak ty tez powinni, tacy debile jak ty sa o wiele bardziej niebezpieczne niz te szwedajace sie pieski. Niebezpieczne dla dzieci? To gdzie ty dzieciala zostawiasz, wsrod stada dzikich psow? Pilnuj bachora a od psow sie odpierdol

"A ja sram na ludzi" To nasraj najpierw na siebie. "czlowiek ma 2 lapy, mozg i zawsze sobie poradzi, a zwierze jest uzaleznione niejednokrotnie od takich debili jak ty. " A pies ma cztery łapy i mózg podobno również. Chyba, że twierdzisz, że jest inaczej? "Powinni ciebie przywiazac lancuchami do budy i nie karmic 3 miechy bys palancie zobaczyl jak to jest" :D A ty lucekk nic nie tłumaczysz, tylko na każdą zaczepkę rzucasz się jak psie odchody w trawę.

Gość hbsdjhdku
wole psa od czlowieka. pies jest wierny. czlowiek nie potrafi.

Gość Pan Jatam
Wiele rocznie dzieci ginie właśnie w taki sposób w mojej okolicy był też taki przypadek .Sory rozumiem to że ktoś kocha psy ale dla mnie 1 dziecko jest warte miliony psów .A co do dzieci to widać że młoda jestes i dzieci niemasz dziecka jest wszędzie pełno i nie mówimy tu o dzieciach 1,2lata bo dziecko do 12lat przy ataku średniego psa ma małe szanse

Zresztą, po co ja w ogóle dyskutuję z taką patologią społeczną? :o Sam się sobie dziwię, że zniżam się do poziomu zagorzałych, zdziczałych obrończyń kundli :o