Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fear factory.....

jakie macie iq?

Polecane posty

Gość ale o co chodzi ?!??
oj ups, zonk hehehe :D na odwrót :) nie jestem inteligentna no cóż

Mała, długo szukałaś w necie :D Nie tyle temperatura zależy od mas powietrza, choć to jest tez następstwem i le od powierzchni oświetlenia i od kąta padania promieni słonecznych.

Gość Mała czarna kawka 22
Mam 22 lata -ktoś tu mówił o wieku. Bimbałek ja nie będę się z tobą licytowała-znam miare swoijej inteligencj i obserwuje takich ludzi jak ty...wniosek mam jeden -uwazasz że jeśli ty masz IQ poniżej 100 to inny nie moga mieć większego?? O patrz-siedząc na kafe też można mieć duże IQ

Gość rysio peja z jeżyc
"dlugo szukalas w necie" kurwa takich rzeczy ucza w podstawowce :o🖐️ zajmij sie lepiej tropieniem zydow i spiskow :D

Bimbałkowa inteligencja i wysokie IQ, dotyczy rozległej i niedoścignionej wiedzy z zakresu "żydo-komuny", no i tych, jak im tam było, no ,,,, ilu.... coś tam hehe! to już wyższa ynteligencja - To akurat jest wiedza - znajomość historii i faktów 😴

Nie szukałam w necie. Trzeba sie było uczyć w szkole. T o może ty mi odpowiedz bez szukania w internecie co to jest za określenie NADIR.

Pytanie z podstawówki:)

no nie, przy Was "geniuszach" czuję się jak ścierwo :D rozbawiła mnie ta dziewczyna, jak i reszta tych Mensowców:D

Miałam kumpelę w szkole której zawsze wychodziły wysokie wyniki w testach IQ, a sprawiała wrażenie bardzo mało inteligentnej. Nic nie wiedziała i wszystko można było jej wmówić. Może więc zostawmy chwalenie się wysokim IQ Dodzie.

Mała czarna kawka 22 Mam 22 lata -ktoś tu mówił o wieku. Bimbałek ja nie będę się z tobą licytowała-znam miare swoijej inteligencj i obserwuje takich ludzi jak ty...wniosek mam jeden -uwazasz że jeśli ty masz IQ poniżej 100 to inny nie moga mieć większego?? O patrz-siedząc na kafe też można mieć duże IQ Mała czarna. Jeśli ktoś ma 2 fakultety, ukończył Politechnikę Warszawską na bardzo dobrych ocenach i Handel Zageaniczny, a teraz studiuje jeszcze na innych studiach, ma rozległą wiedzę w tym z fizyki, co dobitnie udowodniłem na Kafe, to watpliwe, żeby miał IQ poniżej 100 :D🖐️ Nie odróżniasz drażnienia się od głupoty 😴

@-Bimbałek- "Nie ma czegoś takiego jak humaniści, czy umysły ścisłe" - owszem, że nie ma, humanista może zostać specjalistą w naukach ścisłych i analogicznie. To tylko kwestia odpowiedniego przyswajania wiedzy ;) Co do reszty, nie zgadzam się z Tobą. Wiele światłych osób z tej dziedziny wypowiadało się publicznie, że testy IQ nie są miarodajne ze względów, które wymieniłem (nawet na Discovery był kiedyś program dokumentalny na ten temat) Owszem, było też wiele osób uczonych, które utwierdzały w przekonaniu, że testy te, tak jak napisałeś, to sprawdzenie, cyt. "umiejętności radzenia sobie w nieznanych sytuacjach i znalezienie rozwiązania logicznego w zetknięciu z nigdy wcześniej nienapotkanym problemem." Zdania były podzielone, jednak wniosek końcowy, jaki wypływał z tego programu, jednoznacznie dawał do zrozumienia, że testy te nie są miarodajne :) Gdyby ułożyć testy na inteligencję z dziedziny językowej, czy też przestrzennej (nie wspomnę o muzycznej) zapewne miałbyś niższy iloraz inteligencji, aniżeli osoby z "branży"

Nie odpowiedziałeś :) hmmm....politechnika to nie wszystko :) idę bo praca czeka :)

:D Nadir i zenit to punkty obserwacyjne. Mam program do obserwacji nieba :D Zenit to najwyższy punkt na nieboskłonie. Np. słońce jest w zenicie - czyli najwyższym punkcie łuku widocznego od obserwatora. Nadir jest po przeciwnej stronie, czyli najniższy punkt za horyzontem. 🖐️

Hmmm....Długo ci zajeło szukanie w internecie :) ale widać do przyznawanie się do błędu nie jest zależne od IQ :)

Gość aneta1984
bimbalek to kolejny zadufany w sobie kafeteryjny idiota w stylu petarda, ktory chce udowodnic reszcie jaki to z niego yntelygent i czlowiek sukcesu :D:D. nie ma to jak dowartosciowac sie na podrzednym forum.

Żonaty30l @-Bimbałek- "Nie ma czegoś takiego jak humaniści, czy umysły ścisłe" - owszem, że nie ma, humanista może zostać specjalistą w naukach ścisłych i analogicznie. To tylko kwestia odpowiedniego przyswajania wiedzy Co do reszty, nie zgadzam się z Tobą. Wiele światłych osób z tej dziedziny wypowiadało się publicznie, że testy IQ nie są miarodajne ze względów, które wymieniłem (nawet na Discovery był kiedyś program dokumentalny na ten temat) - Coś pomieszałeś kolego. Testy nigdy nie są w pełni miarodajne. To tylko zabawa. To co napisałem, czym jest inteligencja, nie ma nic wspólnego z testami.

o bosz:P

Brawo brawo przedmówca -aneta 1984...bibałek nie moze znieść że ktoś moze byc w czymś lepszy od niego. A jak już wiedziałam kiedy słonce jest najbliżej ziemii-to pewnie mu sie flaki zagotowały w brzuchu.....i ciśnienie skoczyło. Są tacy ludzie którzy uważają się za 8smy cud świata...i jak ktoś smie powiedzieć że tak nie jest....uuuuu..gotowi klątwą straszyć :)

Gość MFactor
Bimbałek = nasz słodki Peti!!!!! mój Petardzik ❤️

Gość bo Petard =Bimbałek
:D:D:D:D:D: + jeszcze CPŁ itp

Mała czarna kawka 22 Hmmm....Długo ci zajeło szukanie w internecie ale widać do przyznawanie się do błędu nie jest zależne od IQ Długo to mi zajmuje pisanie postów, a potem czytanie tego co ktoś w międzyczasie napisał, tak że chwila musiała minąć, zanim zobaczyłem twój wpis i odpisałem. Jak zauważyłaś pod twoim wpisem umieściłe dość długi post, zanim ten wpis zobaczyłem. Pisanie zajmuje czas :D🖐️ Nie muszę takich rzeczy szukać w necie, tym bardziej, że obserwacjami gwiazd zajmuję się dla zabawy od czasu do czasu w różnych wspomagaczach obserwatoriów. Gdzieś mam na dysku bardzo fajny program, który nie tylko pokazuje gwiazdy widoczne w danym momencie z określonego punktu ziemi, ale także pokazuje przelatujące właśnie satelity (sputniki).

Gość bo Petard =Bimbałek+Centrum
= łysy kurdupel /156 i 45 kg kości / :D:D:D:D:D:D

bo Petard =Bimbałek : + jeszcze CPŁ itp Ile razy mam ci niewyuczalny durniu powtarzać, że nie jestem żaden Petard? Nawet nie wiem co to za osobnik :O🖐️

Mała czarna kawka 22 Hipokrytko :D

Gość Prawik, to projekt Petarda
:D:D:D:D

Gość Barana Krowa
obstawiam 50, nikt mnie nie przebije

aneta1984 bimbalek to kolejny zadufany w sobie kafeteryjny idiota w stylu petarda, ktory chce udowodnic reszcie jaki to z niego yntelygent i czlowiek sukcesu . nie ma to jak dowartosciowac sie na podrzednym forum. - szkoda dziewczynko, że nie zauważyłaś, że nie wpisałem tu mojego IQ, a mam się czym pochwalić i kiedyś miałem w stpoce scren mojego wyniku. Tak więc pudło dzieciaku :D🖐️

Gość ogórek ogóóóóreeekkk
a ja mam 115 ale się tego nie wstydzę więc piszę tu może gdybym się dłużej zastanawiała miałabym więcej robiłam test 5 minut ale nie mam czasu, jestem w pracy :)