Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos taki maki

sex z 40 latka hmm ? warto ?

Polecane posty

Gość gość
Kto zaczął ten temat ,jakiś sarkastyczny gościu . Z poczatku wydawało to się oczywiste ze to temat napisany dla śmiechu ,ale widzę ze niektórzy traktują to zagadnienie na poważnie . Wiec i ja napisze poważnie . Kobieta po 40 tce tak ma sie do seksu jak nagi w pokrzywach . Wypada odp******ic 1 raz w miesiącu obowiązek małżeński .

Gość gość
Lepsza lalka gumowa ,bo ma wiecej cierpliwosci .

Gość gość
i tu sie z toba kolego nie zgodze moze w wiekszosci tak jest ale ja znam kobiete ma 45 lat i jest naprawde bardzo dobra w łózku mam zone 32letna i przy niej wymieka

Gość gość
Może sa wyjatki ale na ogół to 40stki maja c****a zatkane a po menopauzie kobieta nie nadaje sie do seksu bo ma naturalna odrazę ,czyli nie jest płodna a to blokuje biologiczny popęd płociowy . Podobnie jest u zwierząt samic . Kobieta ma popęd największy w dni płodne .

Gość gość
Ja bylem z taka po menapauzie. Super jest mozna sie spuszczac do woli :)

Gość gość
Chyba z prostytutka . Bo one tez maja popęd ale na kasiore . W czasie stosunku odmawiają różaniec żebyś jak najszybciej sie spuścił i sobie poszedł .

Gość gość
gość dziś gdzie taką poznałeś?

Gość gość
Miał sen .

Gość gość
Po 40stce baba ma wołowinę siekana miedzy nogami . Nie chcielibyście widzieć takiej okropnosci. pffffffffe

Gość gość
ja uwielbiam kobiety po 40 stce :) a mam 30 lat

Gość gość
A ja mam 54 lata i przeżyłem swoje . Najlepsze sa panny do 40 stki . Najlepiej około 30 letnie panny . Starsze juz nauczyły sie do palcowki i huj im nie smakuje

Gość gość
To mało wiesz o czterdziestkach.

Gość gość
Widziałes ty Piczke na własne oczy .

Gość gość
dzien dobry panie i panowie bardzo chetnie poznam starsza kobiete mam 34 lata i jestem z podkarpacia bardzo mi sie takie podobaja i kreca mnie szczegolnie puszyste

Gość gość
gość 2017.05.09 Uwaga na zboczeńca! Wkurzyłam się wczoraj ostro. Mam 36 lat i lubię się pobawić, ale to przechodzi wszelkie pojęcie. Facet o nicku milutki5555-jego mail też taki jest, pisał że zdradza żonę z koleżanką i mi proponował trójkąt z nimi. W sumie jesteśmy dorośli więc czemu nie. Ale w********m się jak zapronował, żeby dołączyła moja młodsza siostra, która jest mocno ponad 10 lat młodsza ode mnie. Bezczelne zachowanie! Jeszcze powiedział, że moze zapłacić. Nie polecam go! I niech inne młode dziewczyny tu uważają! Napisał: No swoje latam w sumie mam ale ponoć jak na swój wiek mam z******te ciałko usmiech.gif Spytaj ile chce za lizanie smiech.gif Ja lize i płace. Nic nie traci smiech.gif W sumie to wolałbym aby się zakochała smiech.gif Wyszło by taniej smiech.gif Powiedz jej, że ja już ją kocham to może się ulituje oczko.gif Dla jednej jechać taki kawał na chwilę to trochę nie ekonomiczne... Uwaga na debili! xxxxxxx Ja też miałam nieprzyjemność pisania gościem z tego maila. To nie facet to pajac jakich mało. Może jakby stanął za mężczyzną to ktoś pomyślałby że może coś ma wspólnego z rodzajem męskim. Na szczęście skończyło się tylko na korespondencji

Gość gość
20 latkę pieprzysz, z 40 latką się kochasz, ale nie zrozumiesz tego poki nie sprobujesz. Jest roznica, odczuwalnie duza roznica.

Gość gość
Witam. Ja 40 lat z Dolnośląskiego z chęcią spotkam się z panią. Ps Nie mam żony.

Gość gość
A ja, kobieta po 40-ce napiszę tak: dopiero około 40-ki stałam się w łóżku wyluzowana, umiem się wreszcie skupić na przyjemności i jest znacznie lepiej niż 15 lat temu np. Sama jako dwudziestoparolatka miałam partnera tuż przed 40 -ką, ani przed nim, ani po nim nie było lepszego (nie było ich wielu ale jakieś tam porównanie mam), dzięki niemu wiele się nauczyłam, co np. świetnie robi mojemu małżeństwu... Mąż oczywiście nie wie skąd te moje umiejętności :) ale chwali i korzysta.

Gość gość
Piertolisz głupoty gimbusie . Po 40 stce . Baby nie dawają facetom . Tylko czochrają bobra myśląc o księciu .

Gość gość
Z 40 to tylko za kasę bo żadna ci nie da one wolą dać zwierzęciu jak człowiekowi .

Gość gość
40 nie mają pipy ,tylko sacrum .

Gość gość
Po 40 stce baba ma troche z osła troche z Lwa .

Gość gość
Do garów i do śmieci są bsbsztyle po 40 .

Gość gość
Chętnie poznam kobietę z Rzeszowa do dyskretnych spotkań wiek waga i wygląd nieważne liczy się zabawa

Gość gość Marzena
Moźe być 32 lata 173 wzrostu .

Gość gość
Chetne poznam 40 latke. grzesiek.900@wp.pl

Gość gość
Tu nie ma kobiet

Gość gość
Ja nie mam 40 tylko 42 to za stara o 2 lata jestem .

Gość gość
Też będziecie i po 40, i po 50, po 60 też