Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość festfestfest

KTO NIE MA POWIEK- DZIEWCZYNY JAK SIĘ MALUJECIE?pomocyyyyyyyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość festfestfest

nie mogę sobie zrobić fajnego makijazu oka,bo nie mam tego typowego 'zagięcia' ... moja powieka wygląda tak http://i.snobka.pl/sn27/0f27d240000b3b274a808d4d a nawet tak http://www.naobcasach.pl/files/scaled_images/28-12-09_23-57_s400.jpg po prostu brak tej ładnej 'poduszeczki'... CZY KTOŚ TAK MA?JAK SIĘ MALOWAĆ?oglądałam setki tutoriali i nie mogę znaleść żadnej dziewczyny z taką przypadłością.WSZYSTKIE mają ładnie zaznaczoną powiekę.pomocy:(

Gość ja pierdyle
"KTO NIE MA POWIEK" :D :D🖐️

Tylko jak przeczytałam tytuł to wiedziałam 'że ja to mam' a raczej nie mam :D No nie mam tej poduszeczki. Ciężko oko pomalować cieniem do powiek, już nie wspomnę o kresce na górnej powiece....cóż taka moja uroda :D mam zamiar iść do wizażystki żeby zobaczyć jak ona z taką powieką sobie poradzi a za kilka lat planuje korekte tych powiek...bo zauważyłam ze opadaja.....

Gość dgk
tylko makijaż typu smokey- mogą być jaśniejsze kolory. takie powieki się cieniuje do góry ciemnym kolorem

Gość gbhg
kuźwa mać :) nigdy o takim czymś nie słyszałem i nie wiedziałem ,że może tak być.

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
I znow dowiedzaialam sie czegos nowego ... ze mozna nie miec powiek :D :D :D :D Kocham kafete !!!!!

Autorko...Korekta powiek - to jest to co pomoże... Koszt do 5tyś bodajże....ja wiem,że na pewno poddam się operacji...bo z latami pogłębia się to opadanie bardziej. Widziałam oczka po takiej korekcie i są zajjebiste :). Tylko boję się jednej rzeczy,skutku ubocznego takiej operacji jak niedomykanie powiek/powieki :(

Źle Autorkę rozumiecie bo tego nie macie... Ja odrazu wiedziałam o co chodzi:P

Autorko po takiej korekcie ma się idealne oczy z poduszeczką :)! Wiesz co, wpisz sobie w gogle korekta powiek przed i po i obejrzyj zdjęcia :). Trzeba też znaleźć takie oczka jakie my mamy bo niektórzy operacje robia z powodu opadającej powieki z wiekiem ale takie 'chinskie':P oczka też znalazłam po korekcie i dla mnie super efekt

Gość erervge
tez tak mam i dlatego tylko tuszuję rzęsy,

Gość liszaj......
Ja myślałam o przedłużeniu rzęs....nie wiem czy to dobry pomysł...ale wydaje mi sie ze to da fajny efekt i tak przysłoni tą moją wadę:) nie mogę ze swojego czarnego nicku wysłać odp

Gość przestraszylas mnie
kurde.. patrze i patrze na te powieki i nie widze roznicy.. jaka poduszeczka, o co chodzi??

Gość liszaj......
Autorko...ale są też plusy takiej powieki...mało jest takich powiek więc jesteśmy wyjątkowe :P

Gość liszaj......
przestraszylas mnie porównaj powieke chinki a np powieke angeliny jolie..:P o tą poduszeczkę chodzi

Gość liszaj......
oczywiście ten brak powieki nie oznacza skośnych oczu hehe ;) bo ja skośnych nie mam

Gość przestraszylas mnie
Chodzi o to, ze jak sie konczy ta ruchoma czesc powieki to Angie ma takie wglebienie jakby? Kurde, ja chyba tez powiek nie mam..

Gość liszaj......
przestraszylas mnie nad linią rzęs jolie ma taką poduszeczkę tj powiekę :) o to chodzi. Ja tego nie mam. I dlatego nie maluję powiek cieniem

Gość jakbym się nie przyglądała
tym zdjęciom - to i tak nie wiem, o co chodzi. Na każdym normalne powieki, normalnie pomalowane....

Gość przestraszylas mnie
ja mam tak samo, tez nie widze roznicy :P

Gość liszaj......
Widziałam już ten filmik :D ale jakoś to klejenie do mnie nie przemawia haha :D

Gość gość
o właśnie, czemu by się nie poddać korekcie powiek? Można by się wybrać z tym problemem do jakiegoś dobrego lekarza, jak Osuch i dopytać, co można zrobić, jak to będzie wyglądało i jak długo się będzie goić.,

Gość gość
ale wymyślacie :o oglądałam te zdjęcia i wychodzi na to, że ja też nie mam powiek :D To jest dla was jakiś kompleks? Ludzie, popadacie w paranoję. Moje powieki są ok, mimo, że jakichś poduch dużych nie mają czy coś, ogarnijcie się. Głupie baby.