Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała miiiiał

Mój mąż czepia się mnie o moją mamę

Polecane posty

Gość mała miiiiał

Kurcze, muszę to z z siebie wyrzucić! Znów kłotnia! O to że dziecko (9 miesięcy) nieposłuchane i że to wina mojej mamy. Owszem, babcia pozwala na wszystko, robi wszystko żeby dziecko nawet nie zapłakało i być moze to jest błąd wychowawczy, ale kurcze przecież córka jest jeszcze malutka! On swojej mamie niegdy nie zostawi dziecka bo zalatana, zapracowana, nigdy nie ma jej w domu. Jak chcemy gdzies wyjsc dzwonimy do mojej, mimo ze tez kobieta pracuje długo i nie ma kiedy odpocząc. A on zamiast byc wdziecznym to wieczne pretensje ma. Ze babcia to czy tamto, o głupie pierdoly sie czepia- np ze dała dziecku banana bez pytania! No chory typ!!! No i dziś córka nie chciała usiąść w kąpieli i wierciła się w samochodzie to od razu usłyszałam, że on wie dlaczego dziecko się tak zachowuje, skoro babcia mu na wszystko pozwala!

Gość 0-0-0
po prostu nie lubi twojej matki

nie lubi twojej matki no ale to już musisz sama rozwiązać i mu wytłumaczyć ze dziecko to człowiek i sa rzeczy które mu nie pasują i jak mówić nie umie to marudzi dziecko nie jest formę lane i bywa niesforne

Gość mała miiiiał
Hmmm no może masz rację, tylko w sumie nie wiem jaki miałby być powód tego że jej nie lubi. Raczej nic mu złego nie zrobiła, tylko tyle że rozpieszcza wnuczkę. Ja mogę jego matki nie lubic lub wręcz nienawidzieć bo jest wredne wszystkowiedzące babsko, a ja się jego matki nie czepiam bo nie chcę mu robic przykrości.

Gość ewelcia7676
Mój tez tak miał dopóki mu wszystkiego nie wygarnelam jak jego matka ma nasze dziecko w dupie a moja widzi ja raz dwa w tygodniu jest jej jedyna wnuczka i ma do tego prawo zeby ja troche porozpieszczac. kurcze to rodzice wychowuja dzieci i chocby spedziła z babcia nawet te 3 4 godz na rozpieszczaniu to swiat sie nie zawali

Gość mała miiiiał
Acha i odam, że mąż nigdy nic babci wprost nie powie, nieee. JAk babcia pójdzie do domu to ja mam przez tydzień pranie mózgu- a dlaczego mama dała banana skoro dziecko niedawno jadło obiad, a dlaczego wytarła mu buzię pieluszką tetrową a nie chusteczką nawilżaną, itp itd. Aż mnie głowa boli. Zapowiedziałam że nastepnym razem niech jego mamusia przyjdzie do dziecka to odparł że nie moze i ze nie bedziemy po prostu nigdzie z domu wychodzic.

Gość martysiaaaaaaaaaa
on poprostu psinco wie o wychowaniu dzieci !! i ich zachowaniu \! To jest normlana sprawa ze dziecko nie jest jak automat i nie bedzie robic wszystkiego idealnie bo tatus tak chce ehh te chłopy !!

Gość dfgggg
oto typowe nieodpowiedzialni gówniarze, zrobią dziecko i podrzucają do opieki babci, najmijcie sobie niańkę, nie będzie rozpuszczała tylko je pilnowała, sama piszesz, ze babcia jest zabiegana i ty masz sumienie jeszcze obarczać ją opieką nad swoim dzieckiem., Nie szkodzi, że jest babcią, to od razu ma paść ze zmęczenia tylko dlatego, że jest babcią.

Gość matacz,.,.,.,
a co ty robisz ? przesiadujesz wiecznie z dzieckiem u mamy ? pojebało cie , do roboty sie wez nierobie

Gość zrobiłas wielki bląd nie zosta
wiająć go wcześniej samego z małą. Kilka razy byś gdzieś wyszła na godzinkę dwie a on zostałby z córka, to zobaczyłby jak to jest być z dzieckiem. A tak, to obie z mamą się zajmowałyście a on nie ma zielonego pojęcia co robi opiekun, żeby dziecko nie płakało i było "grzeczne". A w ogóle on kocha swoją córkę, czy uważa, że można człowieka wytresować jak psa. Komenda SIAD i siedzi.. Przecież to mały człowiek i może się wiercić, płakać czy mieć swoje humory,. Mąż nigdy humorków nie miewa?

Gość mała miiiiał
Proszę mnie nie obrażać i nie oceniać droga odpowiedzialna pani!!! Jestem 30 letnią matką a nie nieodpowiedzialnym gówniarzem jak zdążyłaś mnie określić! A że ostatnio były dwie okazję na które byliśmy zaproszeni (ślub i urodziny przyjaciela) zostawiliśmy dziecko babci PANI ODPOWIEDZIALNA MATKO IDEALNA

Gość matacz,.,.,.,
ale pierdzielenie ! rozumiem kiedy oboje pracują , ale inaczej podział ról nie moze yc równy ! dobrze wychowywane dziecko nie nastrecza klopotów by ojciec nie dal sobie rady z nim przez kilka godzin , ale jak bachora rozpiescisz to jest problem i masz sama problem

Gość mała miiiiał
cia w sumie była ok. 5 razy sama z córką nie przesiaduje u nas matko jedyna, az tak niezrozumiale nakreslilam sytuację?

Gość matacz,.,.,.,
no i co z tego ze mianujesz sie 30 letnią baba ? wiek tu nie ma nic do rzeczy , głupcy są w kazdym wieku . najlepiej obciazac babcie , bo szkoda pieniedzy na nianie wykfalifikowana !

Gość matacz,.,.,.,
no to w 5 razy nie dala by rady zepsuc dziecka , to twoja wina

Gość mała miiiiał
Wolę dziecko zostawić babci niz wykwalifikowanej niani na jeden wieczór jakiejs babie ktorej nie znam. Jeszcze by mi sie trafila taka zolza jak ty, gotowa krzywde dziecku zrobic

Gość mała miiiiał
matacz :) Jestes zdrowo j...ebnięta

Gość matacz,.,.,.,
Ty nie masz ielonego pojecia o wychowaniu dzieci jak i zelonego o nianiach ! niania z papierami to jest ktos ze zadna babcia jej do piet nie dorasta , z prostej przyczyny - nie łaczą ja z dzieckiem wiezi emocjonalne , tylko i wyłacznie pełna profesja i znajomosc psychiki itd. ale skta taka kutwa ma o tym wiedziec !:)

Gość mała miiiiał
a jak taka kutwa jak ty moze wiedziec czy mam pojęcie o wychowaniu dzieci czy nie i ocenia człowieka po kilku postach. Chyba z fusów wróżysz co? Czy jestes bezrobotną nianią z papierami??????

Gość najwięcej do powiedzenia
ma jakiś półgłówek który nie ma dzieci matacz nie osmieszaj się

Gość łeeee tam
kochana nie reaguj na kolegę(???) matacza bo to debil .

Co jest złego w podrzucaniu dziecka babci? skoro sama wyraża na to chęć to nie rozumiem oburzenia niektórych osób tutaj. sama będę to robić czy jednej czy drugiej i obie są mega chętne...zwłaszcza kiedy ja będę na uczelni a mój partner w pracy. dlaczego wynajmować jakieś opiekunki obce jak babcia też dzieckiem potrafi się zająć. w końcu wychowywały nas przez długie lata więc dobrze wiedzą jak z dzieckiem się obejść.

Gość mała miiiiał
Przynajmniej dzięki matacz mogłam wyrzucić z siebie wszystkie złe emocje :P Pewnie nieumyślnie ale poprawiłaś mi humor opiekunko z papierami

Gość MamaCóreczki
Jak mu nie pasuje to, że Twoja mama robi Wam za darmową niankę, niech zatrudni swoją albo sam się dzieckiem zajmie. Poza tym 9 mc dziecko nie może być nieposłuszne czy niegrzeczne

Gość matacz,.,.,.,
WCIAŻ pytam - ? o co wiec kaman ? maż idiota ? :) a moze jednak nie ? babcie - bez nich jestescie nie wiele warte

Gość matacz,.,.,.,
sama napisałas ze babacia robi wszystko by dziecko nie zapłakało , czyli zlewa je , zamiast wychowywać ! to ma byc dobre ? gratuluję

Gość matacz,.,.,.,
po drugie ma racje w kwesti zachowan dziecka , dziecko bowiem widzi ze jak popłacze to babcia mieknie , to samo chce wymusic na rodzicach ! stad sie wierci w aucie , i w kąpieli bo chce żądzić , bo skoro u babci sie udaje , to tu tez bedzie próbować .

Gość vjdn
Mąż ma rację - Twoja matka rozpuszcza dzieciaka, a potem to Wy ponosicie konsekwencje. Ja bym ukróciła mamusię.