Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M#M

Moze ktos pogada w ta cicha noc..tak poprostu

Polecane posty

Gość rafika
ja mam 26

Gość Nuuk
Jutro muszę wyskoczyć po butelkę do Rossmanna i po smoki, bo nawet tego nie mam. Kurczę, co za dezorganizacja.

Gość Nuuk
A ty autorko?

Gość M#M
Tak szczerze tez myslalam ze beda dla nastepnego (o ile sie doczekam) ale wlasnie mysle ze bede to miala w obiegu dla kolezanek,bo tak sie umowilysmy.male dzieci przeciez nawet nie zdaza tego zniszczyc.

Gość M#M
Ja 24.Moja pierwsza Niunia bardzo nieplanowana ale zakochalismy sie od pierwszego wejrzenia i teraz oczko w glowie.Ja to kupe nazbieralam juz w ciazy.

Gość rafika
ja chciałabym jeszcze jedno dziecko ale to nie takie proste .. :( poczęcie jednego graniczyło z cudem i za syna powinnam byc wdzięczna

Gość Nuuk
No niby tak, ale wiesz zawsze jest ryzyko, ze podarowane rzeczy absolutnie nie trafia w czyjeś gusta i potrzeby i co wtedy? Ja wiem, że to tylko bielizna dziecięca, ale niektórzy starają się wybrać fajną, atrakcyjną wizualnie i dobrego gatunku, z kolei inni biorą jak leci pierwsze lepsze z chińskich hurtowni i taka wymiana nie zawsze jest fair, bo ktoś oddaje np. lepsze rzeczy w zamian za byle jakie, dlatego niekoniecznie jestem za tym żeby się wszystkiego pozbywać (może jedynie poza nietrafionymi prezentami).

Gość M#M
Pewnie teraz ci ciezko to wszystko zbierac?

Gość Nuuk
Muszę iść rozpakować zmywarkę. Zaraz wracam.

Gość M#M
Rafika mialas problemy z zajsciem?Ja wogole nie chcialam miec narazie a teraz jak mam swoja corcie to mysle ze fajnie byloby miec kiedys drugie,ale w naszej sytuacji to raczej nie bedzie takie proste...

Gość rafika
początki nigdy nie są łatwe,,, jak ja sobie przypomnę jak urodziłam Małego nie wiedziałam co mm z tym dzieckiem robić byłam przerażona , rodzina daleko nowe miasto szok , nawet dobrze nie wiedziałam gdzie jaki sklep się znajduje co i jak

Gość M#M
Niby tak ale u mnie to co dostalam od dziewczyn to do nich wroci plus to co kupilam.wiec bedzie fair.

Gość rafika
miałam trudności i to spore lekarze twierdzili że moja ciąża to cud , nie dawali szans że ją donosze a tu prosze niespodzianka :)

Gość M#M
To super. U nas ta sama sytuacja.z dala od rodziny,jeszcze do tego narazie w wynajmowanym mieszkaniu wiec lekko nie ma..

Gość rafika
lepiej w wynajmowanym niż taj jak ja ... 6 lat po slubie a juz się 4 razy przeprowadzalismy ze wzgledu na prace męza . mój syn miał 4 tygodnie jak mój slubny wyjechał na misję a 2 tyg przed porodem zdążylismy sie przeprowadzić z jednego końca polski na drugi ...

Gość M#M
Grunt to sie wspierac i jakos to idzie...Dlatego musialam wrocic do pracy..teraz tylko boje sie jak to sie odbije na moim zwiazku.

Gość rafika
wiesz praca dobrze robi , siedziałam rok w domu po urodzeniu syna , miałam dośc tej monotonii , codziennie to samo , brakowało mi kontaktu z ludzmi . nie chciało mi sie wychodzić z domu jakos przyzwoicie się ubrać umalować itp. bo i po co a jak poszłam do pracy odżyłam . fajnie jeżeli np , mama czy ktos ci z dzieckiem posiedzi i nie musisz niani .

Gość M#M
O rany no to wspolczuje..ja to juz 3 lata tu jestem wiec miasto juz poznalam,ludzi tez i jakos to idzie..

Gość rafika
mnie czaka chyba kolejna przeprowadzka tym razem do szczecina

Gość M#M
No wlasnie nie bardzo...mama daleko i musimy radzic sobie sami..U nas to jest tak ze moj ma 1 zmiane wraca,zostaje z mala i ja ide na druga zmiane.Dlatego boje sie o nasz zwiazek przy takim mijaniu bo nie bedziemy sie wogole widziec. Po za tym moja mala ma dopiero 5 mc i jak siedze w pracy to zastanawiam sie ile mnie omija jak ona tak szybko teraz wszystkiego sie uczy.No ale fakt fajnie wyjsc do ludzi..

Gość rafika
nie przejmuj się głowa do góry , może to tylko przejściowa sytuacja

Gość rafika
dobra dziewczyny :) widzę że coś cicho się zrobiło więć idę spać :) dobrej nocki

Gość M#M
No niestety raczej nie...ale co ma byc to bedzie i jakos to sie ulozy logicznie..Uciekam spac bo padam juz a rano pobutka.Dzieki ze zajrzalas.Gdybys miala ochote i czas to zapraszam ponownie.zapisze sobie temat to bede zagladac.

Gość Nuuk
Jestem z powrotem. Dziecko się obudziło i mi się trochę dłużej zeszło, no ale skoro idziecie spać to ja chyba też się będę zbierać.

Gość M#M
Hej Nuuk gdybys tu zajrzala to w pepco sa juz body z dlugim rekawkiem pozdrawiam

Gość Nuuk
Hej, dzięki M#M. Piszesz oczywiście o tych w koszach, tak?

Gość Nuuk
Jak w ogóle minął dzień?

Gość M#M
Dzien jak co dzien..TaK chodzi o te kosze..ja malej kupilam dwie pary bo reszta byla malutka jak na Twojego Skarba :-)jestes juz wogole na forum czy dzidzia nie daje zyc?

Gość Nuuk
Nie nie, maluch jest na ogół bardzo grzecznym i spokojnym dzieckiem. W sumie to mogę robić w domu co zechcę. Gorzej z wyjściem na miasto, a niestety jestem do tego zmuszona, bo muszę porobić zakupy. A jaką markę rzucili teraz do kosza? No niestety najwięcej rzeczy mają tam na r. 50-62. Z większymi jest już gorzej.