Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16latkaWciazy

Aborcja! Pomozcie

Polecane posty

Gość ,mdnc bdan
ja byłam i mi robiono , krzywdy mie nie zrobiono ! fachowo sie mną zajeto i o 13 do domu wypuszczono ! czułam sie fizycznie bardzo dobrze ! psychicznie też ! jakies wyssane z palca filmiki o aborcji rodem z zezni mozna sobie miedzy filmy fantasytczne włozyć :)

Gość jestescie zazdrosni
aborcja jest wymysłem rzymian

Gość KasiaKasiaKasiaKasia.
mnie przyrost nie interesuje akurat, tez moge rodzic z tym ze mam prawo wyboru a w polsce prawo wyboru kosztuje

Gość Kaatika93
Filmiki jak z rzeźni? Niemcy zabijali różnymi sposobami. Zagazowywali, rozstrzeliwali... Czy sposób morderstwa jest ważny? Chyba nie...

dhfblsjdghlsakjdhgs człowieku, prosze cie, mam kolezanki ktore rodzily

Gość Kaatika93
Feministkom to się już do reszty w głowach poprzewracało. Czasami myślę, że lepiej byłoby, gdybyśmy my, kobiety, nigdy nie otrzymały równouprawnienia, bo nie posuwałybyśmy się na taką skalę do tak przerażających praktyk.

Gość ,mdnc bdan
matoły jedne tak za tym klerem idziecie i ich dyrdymały wpojone w ten głupi łeb powtarzacie , a to z e robia was w huja nawet nie wiecie zakichane katoliki , co to bibli nie znają a dekalog tylko w wr=ersji nieprawdziwej :) siegnij jeden z drugim po prawdziwy dekalog tez z II ksiegi Mojżeszowej , a sie pzrekonasz , ze robią cie w huja , bo usunieto 2 przykazanie - dlaczego ? zapytaj tego w tej czarnej sukni , ciekawe jak bedzie mataczył :)

Gość Kaatika93
Czy ktoś gdziekolwiek napisał coś o kościele? Puknij się w łeb. To jest zwykła LOGIKA i natura człowieka.

nie jestem feministka

Gość ,mdnc bdan
na logikę to moge z swym ciałem zrobic co zechce , a szczególnie z płodem ! nie chce rodzic - usuwam to co sie tam zagniezdziło , od tego jest postep

Gość Kaatika93
Poruszałaś dosyć głośno prawa kobiety. Więc jesteś.

Gość ,mdnc bdan
a skoro koscioła w to nie mieszamy , to przypomne ze status człowieka dopiero otrzymuje dziecko jak sie urodzi , tak stanowi prawo ! i tylko kosciół wymógł inne kwestie na Panstwie .

Gość Kaatika93
,mdnc bdan od tego są chciwi lekarze, którzy potrafią zabić człowieka za dość pokaźną sumkę.

KasiaKasiaKasiaKasia....masz zwierzęta, których pewnie byś nie zabiła... Ja nic nie mówię. Czasu i tak się nie cofnie. Tylko Ty nadal twierdzisz, że nic się nie stało. No nie przesadzaj, zabicie dziecka, płodu czy nazwij jak chcesz, jest zabiciem. To nie zabawka, którą niepotrzebną wyrzuca się do kosza, bo akurat nie mam ochoty się nią bawić

Gość ,mdnc bdan
jaką pokazną ? 400 euro z wszelkie zwiazane z tym badania ... psychologa ... i zabieg pod narkozą , w szpitalu to duzo ?

ta jasne, chyba wolnego człowieka. Zreszta nawet jakbym byla, to co z tego. Ja i moje jestestwo mamy prawo ulozenia zycia tak jak chcemy, chyba już mówilam że jestem egoistką

Gość ,mdnc bdan
ej ty przeciwniczka aborcji , chcesz rodzic ? to chodż zrobie ci dziecko !!:)

jeden aparat na zeby kosztuje 500 euro, porównywalnie, a place za czynsz 800 euro

,mdnc bdan - a jednak facet xd

Gość Kaatika93
Boże, czemu dałeś nam tę wolność, skoro nie umiemy z niej korzystać... Dużo prościej było bez niej.

Gość ,mdnc bdan
tosz mówie , ze zabieg jest w niemczech , a w zwiazku z tym na tamte realia 400 euro to pikus ! to tak jak by u nas gdzies 500 zł

Gość ,mdnc bdan
no i co z tego ze facet , obok mnie i z tego nicka pisze tez - choć mniej - moja kobieta . z ktora to byłem w niemczech na aborcji ... tyle

ja placilam 400 euro + dojazd, w tym połowe dawał mój chłopak z Polski... to sie biedak wykosztował. I jeszcze to że w takich klinikach nikt Tobie nie robi wyrzutów sumienia, ludzie są mili i wyrozumiali. Spodziewałam sie czegos innego

,mdnc bdan - rzecz jasna nic z tego :) I co, mocno dostałeś za oferte zrobienia dziecka? xd

Gość madcnc bmdanv
dokładnie tak ! idziesz dosłownie jak by wzoda na dupie usunać

Gość Kaatika93
Log out, jesteście przerażający.

Gość madcnc bmdanv
moja kobieta nie jest osobą jaką by musiała byc by zaistniało to co sugerujesz

Gość madcnc bmdanv
przerazajaca jest glupota ludzka i to ze wpojono im w łeb głupoty i nawet tego nie widzą .

no co Ty jakbyś katiki przypadkowo nie zapłodnił to by Cie pobiła za marnowanie czasu. Ona zeszła z komputera i idzie rodzić. Tak bardzo kocham Polske, ale Polsce jednak do Zachodu troche brakuje :(