Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakkakakaksnans89

czy istnieje dziewczyna, ktora zechce dac szanse brzydkiemu chlopakowi?

Polecane posty

Gość kakakkakakaksnans89

Czy istnieja takie anioly?Czy tacy jak ja zasluguja tylko na sluchanie opinii- o Boze, jaki potwor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez pod ta brzydka powloka my tez mamy uczucia, marzenia, dlaczego wy-piekni skazujecie nas na miano podludzi??????????????jakim prawem czujecie sie lepsi od nas?????????????????mam 22 lata i moim fizycznym atutem jest tylko wzrost-ponad 190cm..ZAle jestem tez wrazliwy, opiekunczy, odpowiedzialny, inteligentny, nie mam nalogow..Czy to, ze tak wygladam, skazuje mnie na bycie samotnym???????????????Moje serce chce kochac..........

Gość łajka3000
czy istnieje chłopak, ktory zechce dac szanse brzydkiej dziewczynie? głupie pytania.

Gość kiedysiowyanioł
kiedyś byłam z brzydkim chłopakiem, ale cechy charakteru zadecydowały że sie z nim rozstałam. poza tym ja byłąm za młoda by brać za niego odpowiedzialność, nie czułąm sie na siłach.

Gość kobiety patrzą przedewszystkim
na wygląd faceta

Gość Niebiessskoooka,,
Oczywiście ma to być piękna dziewczyna, najlepiej modelka. Przez wszystkie etapy edukacji, pracy, miałam mase koleżanek ktore miały problemy z nadwagą, trądzikiem, no nie były ładne. I chociaz były niesamowicie miłe i sympatyczne to zawsze były same. Nawet najbardziej odrażający faceci uganiali sie za pieknosciami i wyklinali sie jakie z kobiet bezduszne suki ze nie zwracają na nich uwagi.

Gość rudamenda
Niebiessskoooka,, mówi prawdę !!!

Gość fdsbnhdgf
Ja dałam szansę brzydkiemu facetowi, pobył ze mną prawie 4 lata i tak mu ego wzrosło że znalazł sobie nową panienkę 🖐️ Brzydcy szukają ładnych panienek aby się dowartościować lub wynagrodzić swoją brzydotę.

Gość kakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
oczywiscie ze niebieskooka mylisz sie nigdy nie cncialbym byc z piekna czy ladna fizycznie dziewczyna nigdy!!!!!Wrecz unikam jak tylko moge takich dziewczyn..Marze o pieknej duchem wrazliwej kruszynce ktora bede mogl sie opiekowac i otoczyc miloscia, ktora bedzie w stanie zaakceptowac moj wyglad i pokochac dobre, wrazliwe serce

Gość talllulla
kasiasty facet moz ebyc gnomem - ma stado bab

powtarzam, nie chce poznac atrakcyjnej fizycznie dziewczyny!!!!!!!!!!! moje ego??sory ale przez twarz, a co za tym idzie traktowanie mojej osoby przez innych, a przede wszystkim przez dziecinstwo z ojcem-pijakiem, ktory wciaz uzywal wobec mnie slow per sukinsynie, kurwo,szmato, ciezko mi zarzucic narcyzm, wrecz moja samoocena jest na tragicznie niskim poziomie,ps dokladnie to mam193cm

sory ale co ma wzrost do atrakcyjnosci_---nic

widze ze nikogo juz nie zainteresowalo moje pytanie..przykro mi

Gość silvergirl
Czego uważasz że jesteś brzydki ?

nie oszukuje siebie-jestem brzydki wrecz szpetny..Jesli zadna dziewczyna nie bedzie w stanie zaakceptowac mojego wygladu wiec moze choc przyjazn?moj mail sebkas@onet.eu

Gość Blue Laguna
To co w Tobie takiego brzydkiego?? zeby, noc, usta?? brak włosów?

Gość pomarańczowe Audi a1
pewnie że masz, tylko zależy jakie dziewczyny są wokół ciebie i ile masz lat. Z wiekiem zmieniają się kryteria kobiet wobec mężczyzn wiesz? dla gówniar to jesteś skreślony za wygląd a starsze patrzą na to jaki jesteś a widać że masz co ofiarować kobiecie. Sk^^^^^^^^^^^wysynów jest pełno, kasa to też nie wszystko. Trzymam kciuki.

Gość do fdsbnhdgf
brzydki facet moze zarabiac pieniadze i wynagrodzic sobie swoja brzydote uroda partnerki

Gość silvergirl
Nadal jestem ciekawa dlaczego uważasz się za brzydkiego...?

Gość też niezbyt przystojny
Zauważyłem że wielu przystojniaków to goście którzy owszem mają urok osobisty ale poza tym często mają nasrane w głowach a laski też mają na swoim poziomie :) Mało przystojni często są inteligentniejsi!

Gość też niezbyt przystojny
Zauważyłem że wielu z tych co mają urok osobisty mają nasrane w głowach a laski tez znajdują na swoim poziomie :) Ci mniej przystojni często są inteligentniejsi od przystojniaków ale większość kobiet niestety to olewa :(

Gość erika Eleniaq
Sorry ale ale musisz być strasznie paskudny, mam takiego jednego kolege też ma chyba z 2 metry ale za nic w swiecie bym się z nim nawet na kawe nie umowila . Jest po prostu odrazajacy. Na dodatek chudy i wyglada jak tyczk aod fasoli a to nie jest atrakcyjne przy takim wzroscie, zapewniam cie. Jak jestes brzydki to daj szanse również brzydkiej dziewczynie. Bądź wyrozumialy jeżeli chcesz żeby inni byli tacy w stosunku do ciebie. Pozdrawiam :)

Gość bo kobiety w dupie
maja inteligencje

Gość woman866
Nie ma co się oszukiwać, każdy patrzy na wygląd. Mam od prawie roku przystojnego naprawdę przystojnego faceta. Szczerze to nigdy się nie spodziewałam, że takiego znajdę. Ale fakt jest mało inteligentny i ogarniety ;) Ale cóż... Kiedyś miałam takiego średniaka, wykształconego , inteligentnego obrotnego i... no własnie cwanego i fałszywego. Inteligencja nie zawsze jest zaletą...

Gość do woman866
nie masz czym sie chwalic prosty babsztylu

Gość silvergirl
Autor topiku zaniemówił... Anioła raczej nie znajdziesz ale może na dziewczynę o przeciętnej urodzie dla której ważniejsze będzie twoje wnętrze niż uroda prędzej czy później trafisz :)