Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość króttka piłka

Czy uważacie, że to, że zgwałcona dziewczyna powinna mieć możliwość

Polecane posty

Gość weź to na spokojnie
48 lat i taki tępy ?! o ja, ale mnie teraz zaskoczyłeś

nie fantazjuj synku bo czytałam topiki w których sie wypowiadałeś ,ze jesteś po 50 :) Błędy i może robię ale pamięć mam dobrą :)

Gość matacz,.,.,.,
weź to na spokojnie dlaczego ? bo masz więcej szczęścia niż rozumu ? to by tłumaczyło też dlaczego nikt Ci nigdy mordy nie obił i nie zgwałcił analnie Jasne za to ciebie to czeka za ten wredny pysk to tylko kwestia czasu .

Mój ojciec jest po 50, również przejechał całą europę praktycznie, regularnie jeździ po Polsce w trasy. Chcesz sie licytować? To idiotyczne, jak napisała koleżanka wyżej: masz wiecej szczęścia niż rozumu. To wszystko.

Gość weź to na spokojnie
jak widzę zabrakło Ci argumentów ? w realu sięgnąłbyś do rękoczynów i ze mną porozmawiał po męsku .... ;-)

Każda kobieta powinna mieć prawo do aborcji, a kobieta zgwałcona już na pewno. No chyba, że chce urodzić dziecko a potem je udusić :) Pomyślcie sobie mamuśki egoistki na to z tej strony-jesteś dzieckiem z gwałtu. Miło? Niemiło. Żadna matka nie pokocha dziecka z gwałtu. Małego śmiecia.

Gość weź to na spokojnie
już zadałam pytanie co robi facet na kobiecym forum dyskutujący o prawie zgwałconych kobiet do aborcji nie udzielił mi odpowiedzi, ale cały czas utrzymuje że on ma rację i że gwałt jest winą kobiety a nie sprawcy

taaa , a najwięcej ma do powiedzenia o aborcji , KK i niepłaceniu alimentów . to dość szczególne teamty i dużo mówią o człowieku , prawda ?:)

Gość ,MJ BMXCN
NO MATOŁY WRÓCIŁEM co robie , a tak se przez przypadkek natknołem i zostałem , a co nie wolno ? interesuje was zdanie tylko kobiet ? :) i to w wiekszosci kretynek ? gwałt to jedno , aborcja to drugie , na stan dziejszy jezeli normalna kobieta nie ma prawa do aborcji to zgwałcona tak samo , a o tym czy ktoras z matek pokocha takie dziecko , czy nie nie tobie jednak z drugą sie wypowiadać , pamietajmy ze nie kazdy gwałt jest z oblechem i brutalny ! gawłtów rózne są ci masci ? chcecie wszystkie do jdnego wora wsadzic ? nie da sie , tak samo wiec sie nie da o abrocji gadac w kwesti zgwałconej ! albo jest aborcja dla wszystkich , albo dla nikogo ! szczescie ? ok nich zwał jak zwał , jezeli mam szczescie tyle lat jezdzać a nie wynika to z moich umiejetnosci i ostroznosci to ok , dlaczego wiec pytam potencjalna zgwałcona ma nie miec owego szczescia ? :)

Gość ontakion
Zdecydowanie TAK

Gość amelka1989
tak ponieważ ona bedzie musiała te dziecko wychować i kochać, a to może być trudne jeżeli to dziecko bedzie pochodziło z gwałtu, i bedzie jej przypominać tylko o jednym. Taka dziewczyna może nienawiść przeciwko gwałcicielowi przelać na te dziecko widziałam taki przypadek i nic dobrego z tego niewyszło. Trzeba sobie zadać pytanie czy pomimo wszystko bedzie się kochać te dziecko...