Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość króttka piłka

Czy uważacie, że to, że zgwałcona dziewczyna powinna mieć możliwość

Polecane posty

Gość matacz,.,.,.,
jak sie ubioru czepiły , a o tym jak sie prowdzic w kwesti bywania w miejscach itd to sie nie czepia jedna z druga kretynka , tylko złapała sie tego ubioru :) co za osły

Gość matacz,.,.,.,
Dlatego nalezy rozpatrywac aborcje jako aborcje , a nie ze zgwałcona ma miec do niej prawo , a inne miec w dupie

Gość matacz,.,.,.,
skoro jest w kraju zakaz aborcji ma byc dla wszystkich i tylko my społeczenstwo mozemy wymuc na rządach , by było inaczej !

Gość posłuchaj
DO MATACZ jeszcze gorszych bzdur nigdy nie czytałam, oniemiałam....... że są mężczyźni (??) o tak średniowiecznych i krzywdzących poglądach. A to że kobiety powinny chodzić zabezpieczone na wypadek gwałtu to mnie po prostu rozpierniczyło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wygląda na to że same są sobie winne. Typowy facet, nie dziwię się że kobiety nie zgłaszają tego na policję, tam siedzą takie same męskie świnie. PS matacz . Twój poziom już pokazałeś, cyt.: "przyjrzyjmy sie kobietą zgwałconym " więc skończ waść, wstydu oszczędź

jeśli nie rozumiesz różnicy pomiędzy ciąża powstałą z gwałtu a ciążą powstałą min z braku odpowiedzialności - to o czym ty chcesz rozmawiać ?

Gość difgka
w polsc e rzadzi KK- m agdzies urodzon edizeci -i kaze je rodzic i wychowywac nawet w biedzie , brudzie , smrodzie , gloodzie

Gość difgka
bywaja gwałcon e nawet starsz panie na dzialkach i w lasach-sprawca gwaltu to zwyrodnailec psychopat a-co m a gdzies ubior i wyglad-on tylko zaspokja swoj chory popęd

Gość matacz,.,.,.,
posłuchaj poczytaj ty mojego posta az zrozumiesz , a jak masz problem to wytłumacze jak krowie na rowie , tylko czytaj od poczatku bo wybiurczo jak zaczniesz nie ma to sensu ! to co napisałem to pzreniosna i odniesienie sie do kobiet innych niz te zgwałcone ktorym sie aborcji odmawia , a zgwałconym , zaleca , bo tak tu napisno

Wiele kobiet ktore wspolzyją z swoim parnreme mimo zabezpieczenia zachodza w ciąze.Ja bylam 3 razy w prawdziwej ciązy w tym dwa razy (pierwsza i ostatnia) była wpadką ,raz pigulki zawiodly ,drugi raz prezenrwatywa pękla,i nie chcialabym slyszec tego ze dwie nieplanowane ciąze powstaly z braku mojej nieodpowiedzialnosci jak allium napisalas Zadne zabezpieczenie nie daje 100% gwarancji, i jestem tego przykladem(a odpowiedzialna jestem dosyć)

Gość matacz,.,.,.,
jakiej kurwa odpowiedzialnosci , a jak mi gumka peknie to co mam skarrzyc producenta , matole ! ile mam jeszcze psiac przykładów i co napisac by ten motłoch w twej osobie załapał o co chodzi

Gość matacz,.,.,.,
idac ta droga odpowiedzialna i madra kobieta , pzrewidujaca nie zostanie zgwałcona - jarzysz w koncu ? czy za trudne

toksyczna piszę o ciążach - powstałych z gwałtu czyli kobieta na nic nie ma wpływu i o ciążach powstałych na wskutek upojnej nocy z nowo poznanym brunetem . ciąże powstałe w małżeństwach ,w poważnych związkach nie podlegają mam nadzieję ocenie czy powinny być u sunięte czy nie .

idac ta droga odpowiedzialna i madra kobieta , pzrewidujaca nie zostanie zgwałcona - jarzysz w koncu ? czy za trudne tak samo prawdziwe jak stwierdzenie ,ze człowiek nie palący papierosów nie zachoruje na raka płuc :D

Gość matacz,.,.,.,
a co to ja mam sie prowdzic jak mi kler kaze i nie mogę miec upojnej nocy z brunetem bo co ? jestes jakis pojebany?a powtarzam idac ta drogą , to jak by sie kobieta nie szlajała , zgwałcona by nie była ! tak czy nie !

możesz puszczać ise z kim chcesz :) twój wybór ,ale później nie p płacz :)

Gość ettelinda
wezcie se prase i neta- kobiety sie skarza ze wyegzekwowanie legalnej aborcji jest niemowliwe bo szital iprkuratura tak przeciaga sprawe tak kombinuja az mija ustawowy temin- i nici a z aborcji- a prokuratora , szpitalnego kapelana , klerykalnego ginekologa -gówno obchodzi jakie bedzie dalzsze zycie kobiety zmuszonej do urodzenia niechccinanego dziecka choc aborcja sie należala i na pewno nie sypna kasą na to dziecko

Gość matacz,.,.,.,
nie zachoruje na niego z powodu palenia tytoniu , a z czego go złapie to inna bajka , ciagle chcesz cos udowodnic i ciagle nie umiesz :) zenujace !

Gość weź to na spokojnie
matacz, pierdolisz bez sensu kiedyś szłam w biały dzień ruchliwą ulicą i zaczepiło mnie 3 kolesi, zupełnie bez powodu... niby jak miałam temu zapobiec ? miałam nie wychodzić z domu ? a może powinnam wszędzie chodzić z bratem którego nie mam upewniwszy się że połknełam tebletkę antykoncepcyjną ?

dzieciaku , co ja mogę udowadniać ?:) życie jest życiem i choćbyś nie wiem jak się pluł ono nie nagnie sie do twoich wyobrażeń :)

Gość matacz,.,.,.,
to twoja opinia ze to puszczanie ! nie tobie decydowac o mojej moralnosci , bo inaczej racje maja ci co oborcji odmawiają zgwałconej

Gość ettelinda
matacz -a co to anaczy szlajanie? - taka jest paskudna rzecywistosc- wiele kobiet wraca z pracy noca lub wieczorem , czekala na przystankah , spieszą się do domu -a psychopaci sa wszedzie i atakuja bezbronne kobiety -

Gość matacz,.,.,.,
zaczepiło , nie zgwałciło , widzisz roznicę ?

Gość matacz,.,.,.,
no widzisz ciagle nikt nie czyta mojego przykładu ....mojej matki nikt nie zgwałcił !

Gość ettelinda
gwalci nawet klient w biurz e, wlasciciel wynajmowanego mieskania - a kobieta sie tego nie spodziewa a tu psychol sie trafia

no widzisz ciagle nikt nie czyta mojego przykładu ....mojej matki nikt nie zgwałcił ! no i ?

Gość matacz,.,.,.,
nie chroni - racja , ale my tu o aborcji wynikajacej z ewentualnego gwałtu , gwałt to gwałt , a aborcja problem z nią wchodzi w rachubę tylko wtedy gdy dojdzie do zapłodnienia , nie kazdy gwałt konczy sie ciazą ! nie ma tak łatwo starajace sie o dziecko doskonale o tym wiedza , stad to całe moje pisanie i chyba ciagle nie jestem rozumiany

Gość weź to na spokojnie
zaczepiło , nie zgwałciło , widzisz roznicę ? owszem, ale tylko być może dlatego że narobiłam wrzasku i wkrótce się ktoś pojawił, fakt pozostał faktem, bo do dziś mam traumę gdy o tym myślę najfajnieszjsze jest to że szłam wtedy na basen, wykupiłam karnet i to był pierwszy dzień, przez tych skurwieli miałam schizę tam chodzić, kapujesz ?

Gość matacz,.,.,.,
a dlaczego bym mial nie kapować ? piszemy teraz o czyms innym czy o dziecku z gwałtu ?:) bo chyab sie temat rozmył :)