Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość króttka piłka

Czy uważacie, że to, że zgwałcona dziewczyna powinna mieć możliwość

Polecane posty

Gość ettelinda
ajak kobiet a mieszka w parszywej dzielnicy , gdzie juz wyjscie na klatke schodowa to ryzyko -to co ona ma zrobic?

podałęś przykład a ja zadłam ptanie -- a jak jedank ktoś ciebie trafi - to czyja to edize wina ? boisz isę odpowiedzieć ?

Gość weź to na spokojnie
matacz znowu pierdolisz i sadzisz byki piszesz o ostrożności, ok przecież rozmumiemy że nie biega się w mini po lesie ani nei wraca będąc pijaną z imprezy z nowo poznanym kolesiem ale podaliśmy Ci przykłady gwałtów w rodzinie, gwałtow ze strony znanego partnera, bo przecież chłopak z którym jesteśmy np 2 lata też może nas zwgłacić, prawda ? a ty się do tych przykładów nie ustosunkowałeś i nadal pieprzysz o ostrożności i prowokowaniu jak ma się ustrzec przed gwałtem dziecko gdy gwałci je ojciec lub krewny ?

Gość matacz,.,.,.,
moja - nie zachwałem ostroznosci , uległem pokusie pójscia łatwa drogą

przecież p iszesz ,ze jesteś ostrożny - to jak m ozęsz ulec pokusie ?:) plączesz ise chłopaku :D

Gość matacz,.,.,.,
nie odniosłem sie bo temat jest o aborcji w odniesieniu do gwałtu , a to co ty mi tu imputujesz musiało by byc w osobnym temacie !

Gość ettelinda
mało kto mieszka w strzezonym osiedlu , ludzie musza dojezdzac daleko do praacy ,lazic na piechote itp- pracowac na zmieny- i co na to powiesz?ja czytalam z e uczen zgwalcil wozna -w szkole -kobiete ponad 50 letnią -

Gość matacz,.,.,.,
zawsze mozna ! mozna sie spieszyc ! itd wiec nie sadz głupot po raz kolejny

twoje własne słowa kołku :) 31.08.2012] 15:50 [zgłoś do usunięcia]matacz,.,.,., tak ! dokładnie tak z ta ostroznoscią , ja jestem ostrozny w jezdzie samochodem , jako kierowca co ma mnustwo km przejechanych zadnego wypadku , kolizji , dlaczego ? szczescie ? a moze wlasnie ostroznosc ? i dlaczego inni mają kolizje co rusz ?

A ja nie mieszkam przy ruchliwej ulicy, tylko na osiedlu domków jednorodzinnych, zwykle w dzien sa tu pustki miedzy uliczkami, a okolo 18 np. zimą to już totalnie wyludnione miejsce :) Rozumiem, że jak ktoś mnie zaczepi, zgwalci, zamorduje, okradnie, to będzie to moja wina, że mieszkam na zadupiu i osmielam sie wracac do domu? ;)

Gość matacz,.,.,.,
podsumowujac by sie temat nie rozmył , nie ma innego traktowania w kwesti aborcji dla kobiet zgwałconych ! ale aborcji ogolnie mówimy NIE ! W NIEMCZECH ABORCJA DOZWOLONA I JAKOS PROBLEMU TAM NIE MA , NIKT SIE NIE SROBIE Z WIDZI MI SIE JAKIEGOS

Gość ettelinda
wychowankowie domow dziecka gwalceni przez wychowacow - to na pewno nie prowokuja i nie szlajaja sie -ich wychowacy gwalciciele to skurwiele

Gość matacz,.,.,.,
ROZNICA JEST MIEDZY MUSEM - tak jak w twoim przypadku , bo mieszkasz gdzie mieszkasz ,a czyms innym , ciagle mnie chcecie wypunktować , po co , wszak wiece ze nie o to chodzi i ze mam racje

Gość weź to na spokojnie
matacz pierdolisz byle pierdolić i udawać że wiesz lepiej i masz rację tak się składa że racji nei masz i bez względu na to ile razy to powtórzysz to się nie zmieni kobiety nie zgłaszają gwałtów bo padają ofiarą właśnie takiego męskiego myślenia "ona jest sama sobie winna, zasłużyła na to" ty bez żenady taką postawę prezentujesz kobiety nie idą na komendę bo o traumie i wstydzie nie chcą gadać z takimi mentalnymi pacanami jak ty a ty potem statystyki znów wokół ogona obracasz: nie ma zgłoszeń więc nie ma gwałtów....mama nie mówiła że ktoś ją zgwałcił więc nigdy żadnego gwałtu nei było... ignorant

a ja zaczynam sobie myśleć , ze może matacz fantazjuje o czymś takim , sumienie jednak go gryzie więc tak sobie to tłumaczy " to nie bedzie moja wina , ona sama tego chciała ?" częsty sposób myślenia gwałcicieli , nota bene facetów zahamowanych i zakompleksionych , którzy tylko w taki sposób mogą obcować z kobietami . to jak tam matacz - mam nadizje ,ze nie szykujesz ise do takiego czynu ?

Gość abcdefgkobieta
Tak. Myślę, że to straszna trauma dla kobiety nosić dziecko gwałciciela i nie wiem czy kobieta jest zdolna je kochać - przecież ciągle przypominałoby jej moment gwałtu... Wydaje mi się to większą traumą niż aborcja.

Gość matacz,.,.,.,
stad powinni tam pracowac tylko kobiety :)

A co do jazdy samochodem- pierdolisz. Mój ojciec jeździ doskonale, ale i tak miał w życiu 2 kolizje, obie to był przyklad chamskiego wjechania w niego osoby, ktora jeździć nie potrafila i np. skrecała nagle nie z tego pasa, zahaczyła mu o lusterko, czy stuknela na parkingu. Pogódz sie z tym, ze nawet jak ty jezdzisz dobrze, to inni.. Niekoniecznie ;P A wiesz, to będzie twoja wina, ze zostawiłes auto na parkingu bez ochrony i jakiś pajac w nie wjechal, bo nie umie parkować, co nie? :)

Gość matacz,.,.,.,
skoro nie zgłaszają nie jaą miec i prawa do aborcji - proste !

Gość matacz,.,.,.,
ja nic nie pierdole ! ja jestem i byłem kierowca zawodowym przejechane mam tyle km ze cała twoja rodzina do konca zycia byc moze miec nie bedzie - jest cos takiego jak przewidywanie !

Gość weź to na spokojnie
przewidywanie ? a nie "zasada ograniczonego zaufania" ?!

przewidywać to sobie m oszesz chłopaku numery totolotka - z iwadomym skutkiem zresztą :D

Gość matacz,.,.,.,
tak - to dlaczego mimo tyle lat za kółkiem i km przejechanych nie mam na swym koncie zadnej stłuczki ?

Gość matacz,.,.,.,
zasada ograniczonego zaufania to cos innego - tez wazne

Gość matacz,.,.,.,
chciałbyś :) niestety całą europę zjezdziłem mam 48 lat :)

Gość weź to na spokojnie
dlaczego ? bo masz więcej szczęścia niż rozumu ? to by tłumaczyło też dlaczego nikt Ci nigdy mordy nie obił i nie zgwałcił analnie

Gość matacz,.,.,.,
ale zakwestionowac mozesz wsztstko - wszak jestes najmadrzejsza i wiesz najlepiej