Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

No to może zostańmy przy świni :D A żółw... Dlaczego żółw? Żółwia to potrafiły udawać legiony rzymskie :classic_cool: Czyli ubierasz się skromnie, to jeszcze bardziej się chwali :classic_cool: Oho, nie wymieniłaś gosposia, czyli rozumiem że umiesz sama ogarnąć mieszkanie, a może nawet to lubisz :classic_cool:

Gość to fajans jarka
zarywa do Fajansika :classic_cool: nic dzienwgo, ze Ony mysli ogarnac nie umie 💤 straszne jak ludzie szypko sie zakochuja :P pisza a tu benc!!! w koncu weseele na kafe moze bedzie 💤 tojuz nie bede zamulac

też mi wyzwanie udawać świnię :D mam jakąś taką słabość do żółwi :classic_cool: worki na kartofle też potrafią być wyzywające :classic_cool: chyba, że gospoś znajduje się poza pierwszą trójką :classic_cool: ale jak trzeba to i posprzątam :classic_cool: :D no nie da się odmówić logiki temu wywodowi 😭 bęc :classic_cool:

Ależ kto tu mówił o wyzwaniach? :O:classic_cool: Poza tym dobre udawanie świni wcale nie jest takie łatwe 😴 A co lubisz w żółwiach? Może lenistwo? :classic_cool: Wyzywające worki na kartofle? To chyba jakieś poszarpane albo porwane :classic_cool:

oho, koleżanka jest zazdrosna i uskutecznia atake na moją osobełe 😴:classic_cool: żeee niiibyyy woool noooo czyyyy taaaaammmm :classic_cool: a tu proszę ja Was kątem oka widzę całe ekrane mojego kąputera :classic_cool: rozoomyecie? jak nie to oczywiście nie mam do Was żalu. rozumię :classic_cool:

całe życie jest jednym wielkim wyzwaniem :classic_cool: no ok.. zawsze marzyłam, żeby to powiedzieć.. Ty świnio 😭 :classic_cool: :O ten ich niespieszny styl bycia :classic_cool: no cóż, w końcu worek to nie rzecz jednorazowa, ma prawo się spsuć :classic_cool: tymczasem zbieram się do wyrka pośnić trochę czego i Tobie życzę, bo ktoś w końcu jutro rano te światełka musi pozapalać 😭 dobrej nocy więc :) :classic_cool:

:D Ech, jakie te baby są konfliktowe :classic_cool: O kurdę 😭 Ostatni raz gdy ktoś mnie wyzwał od świń miał miejsce w podstawówce :classic_cool: Niespieszny styl życia żółwi też bardzo mi imponuje. Co więcy, biorę z nich przykład :classic_cool: Dziękuję und wzajemnie dobranoc und miłych spaciulków, obowiązkowa Merlinu :classic_cool:🖐️)))

Opa! Opa! :classic_cool:🖐️ Fankom? :O Pf 😴 Moje sertze należy już do innego nicka :classic_cool: Jest dłuższy, pisze capslockiem i potrafi pogrubic literki 😭 Także... Żegnam i do niezobaczenia :classic_cool:))

Gość będzie grubo
:classic_cool:

Nie wypiertolcie sie na zakręcie 😴 Boście sie za bardzo chyba ropędzili :classic_cool: Odchodzę ale od męża nie topika :classic_cool: I jako byłej żonie należy sie mi Jego połowa :classic_cool:

Najłatwiej rzucić męża :O Się nasłuchałaś za dużo porad z kafe :classic_cool: Materialistko :O Merlinu, a Ty jesteś materialistką? :):classic_cool:

bajo bongo i o bongo baja kochani 🖐️:classic_cool: Och 😭 Nie byuo dzisiaj Twojej ukochanej lub ukochanego :classic_cool: Któż tam wie co kryje sie pod tym czarnym ubraniem :O A Tobie sie już parówa gotuje :classic_cool: )) Bo yaya widze już popękały :O :classic_cool:

czwartkowe dzień dobry Fajansu i reszcie tej dziwnej rodziny :classic_cool: ktoś musi pracować po to żeby inne ktosie siedziały sobie na kafe, ale czemu to muszę być ja 😭 :classic_cool: a materialistką oczywiście nie jestem, przecież nie na Twoje butelki poleciałam, nie? :classic_cool: a weź sobie Iwoo tę drugą połowę Fajansa, znaną też jako była żona mojego przyszłego męża, ja się nim już zaopiekuję :classic_cool:

Iwąka, Ty marudo! :O Jakiś żart byś opowiedziała, a nie 😴 Czwartkowe dobry wieczór, Merlinu 🖐️))) Wiedziałem, że nie jesteś taka niedobra, jak moja eks :classic_cool: Nie martw się; jutro idę do tyry, także mam nadzieję, że Twój piątkowy żal do losu będzie mniejszy :classic_cool:🖐️

:classic_cool: / Yaya ya ye koko dżambo yaya yem :classic_cool: /() / \ Czeźć! 🖐️ I spuszczam sie z tont na jakiś czas zrobić sobie loczki na głowie bo żem przecież taka zakręcona laska :O:classic_cool: Prawdo tyś jest ino jedna :classic_cool:😍

Gość iwa a lubisz jeść jajka
sadzone?jakie jajka preferujesz?smażysz je na patelni czy w oleju głębokim?lubisz skwiercz oleju?

Gość iwa a czy codziennie
znajdujesz czas na regulację brwi i rzęs?

Gość iwa a chciałabyś spotkać
fajansiarza na żywo i pójść z nim na piwo?odpowiedź uzasadnij conajmniej dwoma argumentami.

Gość iwa a chciałabyś spotkać
fajansiarza na żywo i pójść z nim na piwo?odpowiedź uzasadnij conajmniej dwoma argumentami.

Gość iwa kocham cie
podczytuje twoje posty juz od jakiegoś czasu ,no nie igrnoruj mnie...jakby fajansiarz tu był to nie odeszłabyś od komputera nawet na minute:(