Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość dziadku z Werters Oryginal,
co Ci się stało w nóżkę? :(

Skręciłem ją na 4-stopniowych schodach, gdy nieudolnie po nich wbiegałem :classic_cool: ­ PS. Dziadku? Chyba wnuczku :classic_cool:

a boli? 😭 i jak sobie radzisz? 😭 chyba masz słabą pamięć :classic_cool:

No boli, boli 😭 Ale już o wiele mniej i rzadziej :classic_cool: Chodzę o kuli i niektórzy ludzie ustępują mi nawet miejsca w tramwaju :D ­ No przecież to wnuczek był wyjątkowy, nie dziadek :O😴 ­ A u Ciebie jak forma fizyczna und psychiczna w ten piękny początek łikędu? :classic_cool:

a masz to w jakimś gipsie czy czymś? czyli jesteś jak dziadek czy tam kobieta w zaawansowanej ciąży - jak wolisz :classic_cool: :D chcesz się założyć? :classic_cool: hm.. miałam ciężki dzień w pracy, więc początek łikendu mija mi na próbie uspokojenia skołatanych nerwów 😭 ps jak się robi te przerwy? 😭

a już myślałam, że wygrałam zakład :D

Nie, mam to bez gipsu, ale pod okładem z altacetu :classic_cool: ­ A cóż czy któż Ci tak kołacze te nerwy w pracy? 😭 ­ Przerwy się proszę Ciebie robi w ten sposób, że w miejscu, gdzie ma być przerwa, piszesz: & shy ; [ale bez spacji]

a długo jeszcze się będziesz tak okładał? :classic_cool: ­ niestety ludzie, no i jest to praca dość stresująca, a czasami zdarzy się taki dzień jak dziś, który już w ogóle załamuje całkowicie 😭 ­ działa..? powinno, bo wypróbowałam na innym temacie co by się nie skompromitować :classic_cool:

No jeszcze z tydzień myślę tej kompresatzji :O ­ Biedna Fajansówka 😭 Pracujesz w punkcie obsługi klienta? :classic_cool: ­ Widzisz, jak ładnie umiesz :classic_cool:

ważne żeby Ci się zagoiło i żeby nauczyło Cię to bezkontuzyjnie wbiegać na 4-stopniowe schody :( ­ poniekąd czy tam pośrednio :classic_cool: i znów wiesz, że to ja 😭 ­ i to wszystko dzięki Tobie ❤️

Oj nie wiem, czy kiedykolwiek nauczę się sprawnie i efektownie wbiegać :D Choć z drugiej strony muszę powiedzieć, że pierwszy raz w życiu mam skręconą kostkę. Szkoda, że nie byłem pijany, to na bank bym nie skręcił :O:classic_cool: ­ No a kto inny :D A pracujesz w jakiejś znanej firmie? :classic_cool: ­ Wiem, wiem, jaki jestem wspaniały, nie musisz dziękować 😴:classic_cool:

no efektowne to to było z pewnością :D lepiej wbiegając skręcić niż zbiegając złamać (w sensie nogę) :) :classic_cool: ­ no tyle się tu kobiet przewija, a na samej kafeterii masz też pewnie sporo fanek :classic_cool: hm.. no w sumie to tak :classic_cool: ­ nie muszę, ale uwielbienie mogę zawsze wyrazić :classic_cool:

O tej porze tylko Fajansówka :) ­ I po co Fajansu zdradzałeś sekret odstępów?? ­ :classic_cool: ­

wolę myśleć, że jestem po prostu niepowtarzalna i nie da się mnie nie rozpoznać 😭 ­ a przepis na odstępy już tu gdzieś był, więc nie było to wielką tajemnicą :classic_cool:

No właśnie, był. I wcześniej także zdradził go zdradziecki Faju &she; Cóż... :P &she; Idem. Pa :)

też powinnaś poćwiczyć :( :classic_cool: pa :)

O, jak rezolutnie Fajansówka wybrnęła (właśnie miałem napisać to, co ona 😴) :classic_cool: ­ Oj tak... Dookoła same fanki :O Ale przez Ciebie przebija wyjątkowe matczyne zatroskanie, dzięki któremu zawsze Cię poznam :classic_cool: ­ A pracujesz w branży telekomunikacyjnej? :classic_cool:

Dobre und użyteczne rozwiązania są po to, żeby się z nimi dzielić 😴 ­ Dobranoc, Astru, co byś tylko wszystko kitrała :classic_cool:🖐️