Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landrynkowata

jakich informacji szukacie o dzieciach w necie?

Polecane posty

Gość landrynkowata

planuje zalozyc bloga, ktory bylby przydatny dla mlodych mam. pytanie tylko jakich informacji szukacie w internecie?? moje pomysly; pielegnacja wyprawka wozki karmienie rozwoj dieta dolegliwosci moda linki literatura strefa taty strefa dziadkow relaks dla mamy strefa zakupow humor prawa mamy i malszka przyjazne miejsca co waszym zdaniem jest zbedne? a jakich innych informacji szukacie??

ja szukam wszystkiego związanego z żywieniem oraz to czego prawie w ogóle nie mogę znaleźć to taki kącik dla mam na wychowawczym (i nie tylko) gdzie były by informacje o zabawach z dzieckiem w domu i planowaniu dnia. Chodzi mi o takie zorganizowanie dla swoich dzieci w domu "przedszkola". Pomysły co robić jaką porą roku np. jesienią - ludziki z kasztanów, wyklejanki z liści, zimą - świąteczne dekoracje, wiosną - sadzenie roślinek, latem - zbieranie roślin do zielnika itp. Miło by były gdyby były jakieś przykładowe plany spędzania dnia z dzieckiem, np. w ujęciu tygodniowym żeby się nie powtarzać. Jednego dnia zajęcia bardziej muzyczne, drugiego plastyczne innego ruchowe albo praktyczne. Takich rzeczy właśnie szukam w internecie i jest ich jak na lekarstwo. :)

Gość landrynkowata
swietny pomysl i cenna uwaga!! dzieki wielkie!!

Gość fannyhany
uwazasz sie za eksperta w kazdej z tych kwestii? litosci, co mozesz mi napisac ciekawego np na temat wozków? ile ich mialas, ile wypróbowalas? A moze literatura ekspercie za dyche? Co ciekawego mozesz mi polecic z ostatnio wydanych biografii? A moze prawa mamy i dziecka? Jestes zawodowcem w tym zakresie? O reszcie nawet nie pisze, bo nie ma o czym:O smiesza mnie taki dziunie i ich beznadziejne blogi-wydaje sie wam, ze ktos to w ogole czyta? no to niezły zart:D

fannyhany - to ma być chyba blog a nie strona internetowa czy jakiś profesjonalny serwis, przynajmniej tak zrozumiałam słowa autorki

Gość landrynkowata
z wyksztalcenia jestem prawnikiem, choc nie z zawodu. czytam duzo ksiazek o dzieciach, o macierzynstwie etc. i jak kazdy mam o nich swoje zdanie, co za tym idzie moge napisac recenzje plus krotkie opisy. o wozkach wiem tyle o ile, kilka ich mialam, ale jak kazda doswiadczona mama, wiem juz czym powinny sie mamy kierowac kupujac je i to jest najistotniejsze.

nic z tych rzeczy które wymieniłaś. szukam miejsc, gdzie warto pojechać z dzieckiem, gdzie jest co ciekawego zobaczyć, gdzie są ciekawe, piękne miejsca, szlaki, tereny, akweny, atrakcje dla dzieciaków np. muzeum/park dinozaurów, gdzie można jeszcze w tymże miejscu zjeść. Myślę, że to temat niszowy i bardzo potrzebny w dzisiejszych czasach. Bo jak szukam takich miejsc, to najpierw szukam w necie na forach gdzie warto pojechac z dzieckiem, potem na mapie, potem szukam w necie inf. o miejscowości, następnie zdjęć tejże miejscowości i inf. o jadłodajni. Brakuje w necie bloga gdzie byłoby to wszystko razem.

landrynkowata - polecam ci stronę dziecisawazne.pl moja ulubiona choć trochę nastawiona mocno eco ;)

ww.dzieciowo.pl tez kopalnia wiedzy o wszystkim i ma mnostwo czytelniczek :)

Blog to fajny pomysł.Możesz jeszcze zrobić zakładke forum i żeby było tematyczne.