Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrzybienie jurne

Kto z Was pamięta epokę Gierka, te "straszne" czasy ?

Polecane posty

Gość gość
jak tak czytam az zaluje ze nie zylam w tamtych czasach, rodzice mi wiele opowiadali.. chcialabym zyc w tamtych czasach ze wzgledu na ludzi i ich podejscie do zycia macie jeszcze jakies ciekawe historie to opowiadajcie:)

Gość gość
lata mojej mlodosci najpiekniesze w moim zyciu,juz nie wroca:(

Gość gość
duzo by opowiadac :) bardzo mi brakuje tamtych czasow tych radosnych dni usmiechnietych ludzi np. fajnie bylo jak wszyscy sasiedzi zbierali sie na gre w siatke oczywiscie nasi rodzice ,pozniej bylo ognisko wspolne piffko dla dzieciakow ciasto lody gitara spiew do poznej nocy :) i nikt z nikim sie nie zarl nie klocil bylo wesolo wspolne wypady nad wode rodzice i dzieciarnia , koce koszyki pelne kanapek soku do picia albo kompotu fajnie bylo :) a teraz sasiad na sasiada krzywym okiem patrzy i ta rzadza pieniadza zawisc zazdrosc to sa wlasnie uroki zycia w demokracji na zachodzie ludzie w ogole nie znaja takiego zycia jakie my mielismy okazje poznac , sa uprzejmi ale to zwykla sztuczna uprzejmosc, nie socjalizuja sie wspolnie unikaja sie kazdy siedzi w domach za swoimi drzwiami :O

Gość gość
mi tez brakuje i bardzo się cieszę, że w tych czasach nie musze wchodzić w dorosłe życie...mojemu dziecku nie zazdroszczę...

Gość gość
mojemu dziecku rowniez nie zazdroszcze nawet jakby chcial to nie ma z kim pobiegac po podworku bo wszystkie dzieciaki sa zajete siedzeniem przed komp :O wspolczuje dzieciakom nie maja nic z dziecinstwa nic ! smutne :(

Gość gość
a ja sie czuje wlasnie poszkodowana bo jestem rocznik 93 i dziecinstwo mialam bardzo fajne podworko od rana do wieczora super bylo:)) a potem w gimnazjum jakos zauwazylam drastyczna zmiane tego fajnego zycia w pogonzatelefonem komorkowym, super ciuchami itp jakos do tegonie pasowalam i do tej pory ciezko mi ise odnalezcw takim zyciu pragne wrocic do dziecinstwa:)a najlepiej to jakbym sie urodzila za waszych czasow:)) ahh zazdroszczev wam:))

Gość gość
wykopki