Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmara z ustki

rozkosze depilacji

Polecane posty

Gość dagmara z ustki

od wczoraj jestem wydepilowana chcialam tylko troche zgolic do kostiumu, a tak zaglopowalam, ze wszystko wyczyscilam i wcale mi sie to nie podoba jak dla mnie gola cipka wyglada wstretnie pozbylam sie rownoczesnie pewnych sypialnianych wrazen poniewaz uwielbiam jak maz gladzi moje futerko

to tragedia jak Ty teraz będziesz żyć 🌼 dla Ciebie na nadchodzące dni będzie to dla Ciebie trudny okres trzymam kciuki

Gość El Migiel
wydepilowana jest duzo fajniejsza:) i ladnie sie prezentuje:)

Gość Kinga z Mielca
a należę do kobiet naturalnych. Niewydepilowana kobieta to wcale nie oznacza, że jest niezadbana. To są dwa różne pojęcia. Najważniejsze to zaakceptować samą siebie i pokochać swoje ciało takim jakie jest. Nie potrzebna jest żadna ingerencja, aby być atrakcyjnym. Ale to już rzecz gustu i akceptacji ze strony partnera. Jeśli depilacja komuś podwyższa samoocenę i czuje się lepiej, niech to robi. Ja tego nie robię, bo po prostu lubię tak jak jest.

Masz racje... Po co mam sie np golić... Musze sie zaakceptować... Będę zapierdalał z zarostem... O fryzjerze tez musze pomazaniec. To nie kwestia zadbania kurwa mac... Tylko GUSTU

Gość mistrz depilacji
bobrom futerkom mowimy stanowcze NIEEEEEEEEEEEEEEE a fuj!!!!!!

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxnnnnnnnnnx
twój facet musi byc z ciebie dumny a tak na marginesie to skoro juz tak lubisz byc naturalna to po jakiego H... podolić chciałas do kostiumu ? niech ci wystają kłaczyska niech wszyscy zobaczą jaka jestes naturalna i fajna UUU

Gość fan_naturalnych
Kinga z Mielca- chyba jesteś moim ideałem :-) Też uwielbiam naturalne.. A ile masz lat?

Gość Kinga z Mielca
33

Gość kingo z mielca
a okolice bikini podgalasz?

Gość D(r)eszczyk
Golenie jest bez sensu jeżeli się tego nie robi codziennie. Aa jeżeli się to robi codziennie u większości ludzi dochodzi do podraznien skory. Nic nie wygląda tak seksownie jak te czerwone kropy na wzgorku lonowym. Nie wspominając o iirytujacym swedzeniu kiedy raz się zapomnisz ogolic i włoski odrosna odrobinkę. Viva la żyleta!

Gość fan_naturalnych
Kinga...witaj w klubie 33' ;-) I w ogóle nic z nimi nie robisz? A Twojemu partnerowi się podobają?

Gość mnie pomoglo
vera ciebie nie podrzewałem ześ taka zatrzymana 20 lat temu. Kto jak kto ale ty? ...

Gość fan_naturalnych
Vera...nic a nic nie golisz?