Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość reds sunnn
okej nie ma problemu poczekamy :);d

Gość czy odpisala pani na wszystkie
a jak mozna dokonac wplaty?

Gość esmeraldaa
z ktorym bede ja klaudia 27.10.1994 on daniel 29.03.1991 i wirgiliusz 04.12.1991

Gość dzień dobry , kawka była
Witam sie przyłacze Kasia blondynka, czy powiedzie mi sie w milosci i co z praca i jak cos waznego wychodzi to niech Pani mi napisze, obecnie bardzo cenie sobie takie wrozby. Pozdrawiam

01:00 [zgłoś do usunięcia] ja też ja też Zostałam pominięta, także ponawiam pytanie Małgorzata 26.02.1988 - mam nadzieję, że Twoja wróżba naprawdę się sprawdzi, bo studia są z powołania i marzę o tym, żeby pracować w zawodzie A powiedz jeszcze co z miłością? Kiedy poznam faceta na życie i pokocham go z wzajemnością? I kim on będzie, jakieś szczegóły na jego temat..? Poznasz go w momencie wyjazdu, karty wróża ci daleki wyjazd, przeprowadzkę, nową drogę życiową, Wtedy poznasz faceta - na pewno będzie to dobry człowiek, pozytywnie nastawiony do życia, uczuciowy, , duża miłość z tego będzie zakończona nawet ślubem

12:15 [zgłoś do usunięcia] esmeraldaa z ktorym bede ja klaudia 27.10.1994 on daniel 29.03.1991 i wirgiliusz 04.12.1991 Esmeralda pytałs o to już wczoraj ...

29,12,1983 moja data urodzenia

Gość haselnuss
zadawalam pytanie juz wczoraj, jesli mozna zapytam jeszcze o cos... kiedy zajde w ciaze? czy moze juz niedlugo? i jakiej plci bedzie dziecko? agnieszka 19.05.76 :)

Gość uha blurha lucha
pominelas mnie z jednym pytaniem Czy moj byly mnie zdradzal? on Artur 11.09.92 czy moge napisać do takiego chłopaka (jego data 15.0219.88) czy moze lepiej nie bo sie zbłaźnie? Czy się komus podobam? Nikoletta 19.12.1991 Te pytania sa tak rozproszone zbilam je w kupe prosze bardzo o odpowiedz :)

Gość zapach południa
Kiedy spotkam faceta do stałego związku?Kinga szatynka

10:43 [zgłoś do usunięcia] na bezrybiu i rak ryba Proszę o wróżbę. Czy poznam właściwego mężczyznę w tym roku ? Kasia 8.2.1986 W tym roku miłości brak 10:43 [zgłoś do usunięcia] olka_nowa ewelina 7.8.78 , leszek 5.9.75 czy w naszym małzeństwie będa jakies wieksze trudności? czy bedziemy miec drugie dziecko? dziekuje Jedyne problemy jakie mogą si,ę pojawić to ze strony starszej osoby ( teściowa lub matka), która będzie chciała porządzić sobie. Będziecie mieć jeszcze co najmniej jedno dziecko syna 01:27 [zgłoś do usunięcia] ldnvn kiedy wreszcie bede w szczesliwym zwiazku i kto to bedzie? Kamila 15.03.1986 W ciągu najbliższych 12 miesięcy poznasz odpowiedniego partnera na stały związek. [zgłoś do usunięcia] uha blurha lucha pominelas mnie z jednym pytaniem Czy moj byly mnie zdradzal? on Artur 11.09.92 czy moge napisać do takiego chłopaka (jego data 15.0219.88) czy moze lepiej nie bo sie zbłaźnie? Czy się komus podobam? Nikoletta 19.12.1991 Te pytania sa tak rozproszone zbilam je w kupe prosze bardzo o odpowiedz Nie zdradzał Cię. Nie, nie pisz. To nie jest to co myślisz Jest ktoś kto czuje do Ciebie miłość, ale on sięboi tego ujawnić. Ten ktoś zresztą jest w związku, ma kogoś i miota się bo uczucia ma w Twoją stronę Uda Ci się schudnąć

Gość do Autorkii
Nie rozumiem, tutaj odpowiadasz na kilka pytan,ludzie Cie wykorzystuja a na emailu to juz platne? Hipokryzja

Ponawiam pytania Kasia blondynka,29 12 1983 czy powiedzie mi sie w milosci i co z praca i jak cos waznego wychodzi to niech Pani mi napisze, obecnie bardzo cenie sobie takie wrozby.Proszę o odpowiedz

Gość olka_nowa
z tą teściową to ma Pani racje!!;-) a czy jest Pani w stanie okreslić za jaki okres czasu będziemy miec to 2 dziecko? dziekuje za odpowiedż

Gość haselnuss
teraz o mnie zapomnialas :)

Gość olka nowa jak masz więcej
pytań to na mail się kieruj

Gość arasz 14
adam 19.08.85 . Musialem wyjechac na rok, czy to nie zniszczy mojego malzestwa. Moja zona dochowa mi wiernosci?

Gość a ja wam cos powiem
taka wrozka to nie wrozka...pytalam ile bede miala dzieci i kiedy...dostalam odp zew przyszlym roku pierwsze i bedzie chlopczyk i dziewczynka a ja mam juz 2 chlopakow blizniakow heh

Gość arasz 14
adam 19.08.85 . Musialem wyjechac na rok, czy to nie zniszczy mojego malzestwa. Moja zona bedzie mi wierna?

Gość to znowu ja Marta
21.07.1988 czy w moim zwiazku ruszy sie do przodu?jakies zareczyny, slub? w najblizszym czasie? pisalas cos ze kreci sie obok mnie mlody mezczyzna (walet) ze nie ma ucziwych zamiarow. Piszac mlody chodzilo ze mlodszy ode mnie czy ogolnie mlody? Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje

12:40 [zgłoś do usunięcia] a ja wam cos powiem taka wrozka to nie wrozka...pytalam ile bede miala dzieci i kiedy...dostalam odp zew przyszlym roku pierwsze i bedzie chlopczyk i dziewczynka a ja mam juz 2 chlopakow blizniakow heh Pytałaś ile będziesz mieć a nie o te które masz ...

Gość sloik powidel
14.04.1990 karolina 21.03.1982 piotr chcialam zapytac jak z wiernoscia w moim zwiazku

Gość fifila
anna 10.12.1991 chcialabym wiedziec co z moim malzenstwem jak nam sie to wszystko dalej pouklada...?

Gość fifila
anna 10.12.1991 zbigniew 28.07.1975 chcialabym wiedziec co z moim malzenstwem jak nam sie to wszystko dalej pouklada...?

Gość żona smutna
Czy mąż będzie ze mną, czy będziemy mieli własny kąt? Justa 25.12.79

Gość No widzisz beatko
marzena 22.05.1974.kiedy ustabilizuje sie moja sytuacja finansowa?kiedy się wprowadzę?pozdrawiam.

Gość uuwagga
WROZBY GROZA OPETANIEM !!!!!

Gość No widzisz beatko
to dziwne,bo ja jestem oazą spokoju.a na opę tanie polecam hydroxyzynkę.