Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość kkkkasska
ja- Katarzyna 25.08.1985 on -Jacek 3.12.1976

Gość kkkkasska
ja- Katarzyna 25.08.1985 on -Jacek 3.12.1976 czy on sie zmieni?

Gość haselnuss
ja bylam na 12 stronie! bardzo prosze :)

Gość kisssiststss
05.07.1983 Michal Powinienem zostac w Polsce czy przeniesc sie do Wiednia?

Gość Joanna.L.
Na jaki adres wysłać pytania? Wróżba odpłatna? Dzięki za odpoweidź.

Gość zapach południa
przypominam się ze strony 12 Kiedy spotkam faceta do stałego związku?Kinga szatynka

Gość haselnuss
przepraszam, nie pomyslalam... zadawalam pytanie juz wczoraj, jesli mozna zapytam jeszcze o cos... kiedy zajde w ciaze? czy moze juz niedlugo? i jakiej plci bedzie dziecko? agnieszka 19.05.76

15:42 [zgłoś do usunięcia] zapach południa przypominam się ze strony 12 Kiedy spotkam faceta do stałego związku?Kinga szatynka Ta osoba już jest kręci się koło Ciebie , ale boi się powiedzieć rozejrzyj się wokół może go ośmielisz , dasz znak , może on się boi że go odrzucisz

15:41 [zgłoś do usunięcia] kisssiststss 05.07.1983 Michal Powinienem zostac w Polsce czy przeniesc sie do Wiednia? Wyjazd Ci dobrze zrobi nie stracisz na tym. Chociaż w Polsce też nie będzie Ci źle jakoś strasznie

15:37 [zgłoś do usunięcia] kkkkasska ja- Katarzyna 25.08.1985 on -Jacek 3.12.1976 czy on sie zmieni? tak, masz na niego dobroczynny wpływ, pod Twoim wpływem się zmieni.

Gość Ja też chce...
Mogę?

13:35 [zgłoś do usunięcia] Ponawiam swa prosbe z wczoraj 00:45 Prosze i ja.... Justyna 11.05.01978 ,kiedy znajde partnera??? Pojawi się ktoś, będzie milość w okresie nadchodzących 12 miesięcy, ale uważaj tej miłości przyświeca karta 7 kier karta miłości ale jednocześnie karta mirażu i oszustwa uczuciowego. To znaczy może coś z tego być, ale może okazać się też że zostaniesz oszukana.

Gość Beaaaaaaaaaa
Beata 9.06.90 czy obecny chłopak będzie moim meżem? czy znajdę wymarzona prace i nie będe narzekac na brak pieniedzy??

15:26 [zgłoś do usunięcia] ja też ja też Małgorzata 26.02.1988 Dziękuję za odpowiedź Napisałaś: " Poznasz go w momencie wyjazdu, karty wróża ci daleki wyjazd, przeprowadzkę, nową drogę życiową, Wtedy poznasz faceta - na pewno będzie to dobry człowiek, pozytywnie nastawiony do życia, uczuciowy, , duża miłość z tego będzie zakończona nawet ślubem" I teraz mam kolejne pytanie, mam nadzieję, że mogę, bo bardzo mnie to ciekawi Kiedy będzie ten wyjazd/przeprowadzka? Czy wiadomo dokąd? A on w jakim wieku będzie? Starszy,młodszy, w tym samym co ja? Czy jego zawód będzie związany z moim zawodem? Wyjazd nastąpi za około 1-2 lata. Będzie wiązany ze sprawami finansowymi, lepszą ofertą pracy, kariera, dostaniesz jakieś dobre propozycje. Będzie to facet w Twoim wieku, romantyczny, troskliwy,uczuciowy, z którym stworzysz dobry ciepły rodzinny związek na długo. Tak on może być zwiaznay z Twoim środowiskiem nowej pracy

Gość izzzzzzzzzzzzzza
izabela 14.07.1976, czy i kiedy wyjde za maz?bede miec dzieci?

Gość Sandramija
Ilona 18.03.1978 Kiedy będę miała dziecko? I jakiej płci?

14:05 [zgłoś do usunięcia] eszme To i ja poproszę o odpowiedź na pytanie czy bede miała jeszcze 2 dziecko i kiedy? No i jak tam sytuacja finansowa w najbliższym czasie? Dzieki za odpowiedź. Drugie dziecko, tak chłopiec będzie. Kiedy - lato za 3 lata. W finansach poprawa, otrzymasz jakąś gotówkę, niewielką, ale otrzymasz skądś. To także dobry okres na robienie interesów teraz

Gość haselnuss
przypominam sie :) moje pytanie jest teraz na 14 stronie...

14:13 [zgłoś do usunięcia] dzień dobry , kawka była fajnie ze wrocilas moze uda sie w koncu mi powrozyc Kasia 29,12,1983 jak sie sparwy milosne maja czy brunet jest mna zainteresowany, czy zostane w tej pracy Tak brunet myśli o Tobie poważnie, nawet w kwestiach ślubu i założenia wspólnie rodziny - as kier karta wielkiej miłości i uczuć bez dwóch zdań W pracy czeka Cię zmiana, zmienisz ją na coś innego

Gość Ten numer
Przemysław 23.06.1975 CZy wkrótce zmienię pracę na lepszą? Jak potoczy się moja kariera zawodowa? Czy zostanę ojecem?

Gość a i ja zapytam
DamaPikowaona napisalam do Pani na poczte......pozdrawiam i czekam na odp

Gość hodwodhwnwk
Patrycja 29.08.1988 czy dalej bede sama? czy ktoś mnie kocha?

Gość kuśtyk
26.02.61 co dalej będzie z pracą?

Gość kloobing
agnieszka 14sierpien77 Co w nablizszej przyszłosci w uczuciach?

Gość bardzo chetnie
Ja tez bylam na wczesniejszej stronie ale nie wiem czy to sie liczy

Gość bim bam bim
jak potoczy sie moje zycie uczuciowe 29.03.1991

Gość poprosze dla mnie
ewa16/04/87 mąż bartosz 10/12/84 a mozesz zobaczyć jak nasze małżeństwo i finanse czy u męza jest szansa na lepszą pracę ..