Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

00:35 [zgłoś do usunięcia] haselnuss dzieki zn ze bedzie lepiej? ze on sie troche zmieni w tym wzgledzie? i mam szanse na dziecko? Haselnus Zbierz swoją historię do kupy i wklej mi na e-mail bo już straciłam wątek Twój, nie wiem co mówiłam i co było ,z a dużo tego , rozłożonego w czasie i zaraz mi się skaszani damapik@go2.pl

Gość pomoz mi wrozko
[zgłoś do usunięcia]DamaPikowaona 00:34 [zgłoś do usunięcia] pomoz mi wrozko Kasia 25.6.1975 czy bede miec meza i dzieci czy zostane na zawsze sama???????? Nie będziesz sama na pewno. Przed Tobą okres że się tak wyrażę rozrywkowy , spotkania przyjacielskie, imprezy, na których poznasz faceta. Sspotkasz na swojej drodze człowieka przystojnego i zadbanego, któremu będziesz mogła zaufać,Stworzycie szczęśliwy związek Dziekuje Kochana a czy bede miec dziecko??? prosze odp. dziekuje z calego serca.

Gość haselnuss
ok. juz pisze

[zgłoś do usunięcia] gospodarcza no wiem wiem ze nie jestes od głaskania a co on mysli na temat seksu ze mna ciekawe ciekawe a mialam isc spac dziekuje za odp Jakkolwiek to głupio brzmi jemu marzą się urozmaicenia , seks z Tobą chyba trochę mu sie przejadł, szuka wrażęń i nowych bodźców

Gość taka jak wy
a czy moglabys jeszcze zobaczyc w karty co ludzie mowili/mowia o mnie kiedy przestalam tam pracowac?czy to byla zasluga tesciowej(tego co o mnie powiedziala?)itd dziekuje

00:45 [zgłoś do usunięcia] Justyna11.05.1978 Droga Damo, moglabys zobaczyc czy uda mi sie zmienic prace? z gory pieknie dziekuje i dziekuje za wczorajsza odp. Pozdrawiam Tak praca nowa może być związana z przeprowadzką, zmianą miejsca zamieszkania lub wyjazdem za granicę.

00:51 [zgłoś do usunięcia] pomoz mi wrozko [zgłoś do usunięcia]DamaPikowaona 00:34 [zgłoś do usunięcia] pomoz mi wrozko Kasia 25.6.1975 czy bede miec meza i dzieci czy zostane na zawsze sama???????? Nie będziesz sama na pewno. Przed Tobą okres że się tak wyrażę rozrywkowy , spotkania przyjacielskie, imprezy, na których poznasz faceta. Sspotkasz na swojej drodze człowieka przystojnego i zadbanego, któremu będziesz mogła zaufać,Stworzycie szczęśliwy związek Dziekuje Kochana a czy bede miec dziecko??? prosze odp. dziekuje z calego serca. Jak będziesz w zwiażku to może coś będę widzieć, na te chwilę nie widzę dzieci , przy osobie samotnej trudno kartą mówią o dzieciach czaasem odmawiają odpowiedzi

Gość pomoz mi wrozko
ech szkoda ale dzieki :-)

Gość Justyna11.05.1978
Dziekuje,chociaz bardzo zaskakujaca jest ta przeprowadzka,bo nawet nie bralam tego pod uwage:-)Ale zycie...

00:52 [zgłoś do usunięcia] taka jak wy a czy moglabys jeszcze zobaczyc w karty co ludzie mowili/mowia o mnie kiedy przestalam tam pracowac?czy to byla zasluga tesciowej(tego co o mnie powiedziala?)itd dziekuje taka jak wy napisz mi e-mail przyjrzę się tej teściowej jutro dogłębniej , ,może odkryjemy w kartach jakiś słaby punkt żeby jej dopiec i spacyfikować damapik@go2.pl

Gość sylllliiiiiiiwaaa
jestem numerologiczna 8, mam na imie sylwia, daty ur chyba nie potrzebujesz, mam nadzieje, bo wole pzoostac anonimowa. jak mi bedzie szlo w pracy? jakie perspektywy? i co widzisz w moim zwiazku z facetem ktory tez jest osemka,?

00:55 [zgłoś do usunięcia] Justyna11.05.1978 Dziekuje,chociaz bardzo zaskakujaca jest ta przeprowadzka,bo nawet nie bralam tego pod uwage Ale zycie... może się pojawić taka propozycja ze strony młodego mężczyzny blondyna , ja bym na twoim miejsu skorzystała, to dobra propozycja

Gość taka jak wy
ok:)

Gość Justyna11.05.1978
Na ten czas go nie znam,rozumiem ze to ktos kto moze sie pojawic?

Gość sylllliiiiiiiwaaa
ok mam nadzieje ze zobaczysz w swoich kartach, jak to tam u mnie wyglada, z gory dziekuje

Gość Co nas czeka w uczuciach
Jestem na 17 str odpowiesz mi?

Gość haselnuss
tak tak, zwrocilam uwage ze ten adres jest nieprawidlowy juz wyslalam, dzieki:)

Gość onaaaaaa9012
Zuzanna 21.12.1990 Czy powinnam zakończyć znajomość z facetem o którym wciąż myślę? Jakie on ma wobec mnei zamiary? Co z nami będzie?

Gość pampeluna55
witam Co mnie czeka w najblizszej przyszlosci? Kamila 15.03.1986

Gość Sleepless night
Witam. Jeśli można chciałabym się dowiedzieć co dalej będzie ze mną i moim chłopakiem. Ja Klaudia 07.06.1988, on Luciano 16.04.1993

Gość hm55
aneta 3.3.77 co z moim małżeństwem?

01:03 [zgłoś do usunięcia] Co nas czeka w uczuciach Jestem na 17 str odpowiesz mi? wydawało mi się że ci odpisałam, ale też nie widzę teraz

Nie ma między wami ognia i gorących uczuć, spokój i stabilizacja. Możliwe trwałe połączenie - ślub a potem jakiś wyjazd ( mo.żliwe że on sam wyjedzie na jakiś czas) to było do Ciebie tlko nagłówek wkleiłam nie ten co trzeba sory.

Gość marrcelli
Marceli 15 05 63 mam jeszcze pytanie , jezeli moge , to czy moja byla dziewczyna nawiaze jeszcze ze mna kontakt i co z tego wyniknie ?

Gość haselnuss
tak, przeczytalam i odpisalam jeszcze

Gość Co nas czeka w uczuciach
Przepowiedzialas nam przeszłość :) jesteśmy małżeństwem, wyjechał za granice ja dolaczylam i tak tutaj zostaliśmy... Ile będziemy mieli dzieci jakiej płci?

hasselnus ja też Ci odpisałam, i na wszystko Cię zaklinam zastosuj się chociaż do połowy moich rad... inaczej możesz sobie już dobrego prawnika szukać