Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

22:29 [zgłoś do usunięcia] bibizzoo a czy ty jesteś wczorajsza paula28? Nie jestem paula ja wczoraj to byłam jedną nogą z drugiej strony myślałąm że już zejdę albo mi mózg eksploduje ;)

22:27 [zgłoś do usunięcia] slow it down.... witaj poznalam niedawno faceta. chyba dobry czlowiek ale mnie nie kreci czy warto wchodzic w taka znajomość czy dać sobie spokój? Izabela 12 sierpnia1987 i Paweł 14 stycznia 1986 Dobrze czujesz, nie warto, on gra na dwa fronty,gdzieś boku ma jeszcze jedną laskę 22:28 [zgłoś do usunięcia] nisamv witam, jak potoczy sie dalej moja znajomosc K. 15.03.1986 i C. 24.2.1976 Macie szanse na oficjalny zakończenie tzn slubem się zakończy 23:15 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaa Dama pikowa a ja tylko takie jedno male pytanie, czy widac w kartach jakies zdolnosci u mnie związane z ezoteryka i wrozeniem? aneta 1981.02.27 Karty nic nie mwia na ten temat 23:14 [zgłoś do usunięcia] maaggg moje jest krotkie pytanie...?czy facet bedzie mi poswiecał wiecej czasu i ograniczy polityke i komputer jak zajde w ciąże ja gosia 13.11.75 r a moj partner arek 02.05.77r Łapanie faceta na dziecko to pomysł godny zdesperowanej nastolatki nie dorosłej kobiety , stawianie faceta który nie chce dziecka pod murem to najgorszy z możliwych pomysłow, na bank Cię zostawi.Nic nie ograniczy bo on nie widzi potrzeby, rezygnować z tego co lubi, zwiążek tyo nie wiezienie , to przyjemności i wlasne Zycie nie ograniczanie kogoś. Nie jest to dobry pomysł

Gość ktiket...
Magdalena 29 09 1975 Kiedy skończa się moje problemy finansowe, kiedy bede miała dużo pieniędzy. Bardzo proszę.

Gość anetaaaaaaaa
dziekuje za opowiedz :) a czy mogę jeszcze jedno pytanie zadac?

Gość anetaaaaaaaa
ja ze strony 11 :D zostałam ale nie odzywam sie :) ponieważ duzo osób było i ty damo zle sie czułaś:)

Gość Kasiulllllla
Katarzyna 4.10.87 czy poznam w koncu miłóść życia? czy będzie mi to w ogole dane?

16.11.1992 Jak uloza sie te sprawy okolouczuciowe, ktore ciagle zaprzataja moje mysli?

Gość anetaaaaaaaa
a jak to bedzie u mnie z tą miłością? bo o panu 1982.0.922 juz wiem, ale kiedys z tym panem cos nas łączyło 1973.06.23 i mam pytanie czy on cos czuł do mnie i co mysli na moj temat? ja z zyciem uczuiowym u mnie? czy jest ktos kto mnie pokocha lub juz kocha sczera milością? aneta 1981.02.27

Gość ghjhkkkkkkkkkkkk88888888888888
Kiedy dostane pracę, prosze już wariuję data 15 listopad 1989

23:29 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaa ja ze strony 11 zostałam ale nie odzywam sie ponieważ duzo osób było i ty damo zle sie czułaś wklej pytanie jak możesz, czasem się zdarza pominąć dużo się tu przewija osób , ale staram się nikogo nie pomijać ... jeszcze nie umieram wprawdzie czuje się słabo ;)

Gość anetaaaaaaaa
a jesli moge wiedziec to co dobrego jadłaś bo mnie naszła ochota na mała przekąskę :)

23:32 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaa a jesli moge wiedziec to co dobrego jadłaś bo mnie naszła ochota na mała przekąskę jeszcze jak zwykle nawet nie doszłam do kuchni , ale mam świeżą bułkę z ziarnami , małosolnego ogórka i zółty serek na dzisiaj zaplanowane ;)

Gość mała gwiazdeczka :)
wróżko co widzisz u mnie w sprawach uczuciowych w najbliższym czasie? Martyna 1/07/86

Gość anetaaaaaaaa
dziekuję za odpowiedzi, z tym zyciem uczuciowym troszke sie podłamałam, bo to mozna nazwac moja druga zyciowa porazka w wyborze partnera, a kiedy poznam tego jedynego i czy wogole wyjde za mąz i bede miec dzieci? aneta 1981.02.27 to sa pytania zawarte ze str 11 ktore zadałam dzis przed paroma minutami ale w innej wersji :)

Gość anetaaaaaaaa
do tego proponuje dobrą herbatkę, tylko nie taką ekspresówke tylko lisciastą earl greya na wage , i pluszowe skarpertki i wtedy mozna sie poczuc jak w raju

Gość po wymiotach odradzam ogorka
:O

23:36 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaa do tego proponuje dobrą herbatkę, tylko nie taką ekspresówke tylko lisciastą earl greya na wage , i pluszowe skarpertki i wtedy mozna sie poczuc jak w raju nie pijam herbaty tylko pepsi nic innego jestem pepsiholikiem ;)

Gość knjd
Chyba zostałam pominięta, więc ponawiam pytanie:) ja 26.02.1988 , on 26.09.1987 - czy będziemy razem?

Gość anetaaaaaaaa
pepsi jest dobra , ale podobno cola lepsza dla mnie to maja takie same smaki, choc opinie sa rózne.

23:42 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaa pepsi jest dobra , ale podobno cola lepsza dla mnie to maja takie same smaki, choc opinie sa rózne. Jak zaczniesz jedno pić drugiego juz nie ruszysz, ja kiedyś piłam tylko colę bo była u mnie popularniejsa, po przeprowadzce do trojmiasta sila rzeczy piłam pepsi, tu jest popularniejsza. I teraz coli do ust nie wezmę , śmierdzi mi siarką i kwasem . Jak pojadę do domu czasem i tam kupują colę, to ja mówię sory wybaczcie ale ja idę do sklepu po pepsi nie wypiję , pepsi jest słodsza , i ma inną nutę, nie siarkową.

23:19 [zgłoś do usunięcia] knjd ja 26.02.1988 , on 26.09.1987 - czy będziemy razem? Będzie dobre karty - on król pik opiekuńczy facet, chociaż może nie pokazywac sowich uczuc i as kier- najlepsza karta na miłość - radosć , świętowanie w rodzinie, wszystko co dobre pod względem uczuć

Gość iiiiiiiiiii
dama normalnie kocham Cie :) dzieki za wszystkie odpowiedzi, bylo mi potrzeba wreszcie cos optymistycznego uslyszec pozdrawiam

23:26 [zgłoś do usunięcia] ktiket... Magdalena 29 09 1975 Kiedy skończa się moje problemy finansowe, kiedy bede miała dużo pieniędzy. Bardzo proszę. Fakt dręczą Cię ostatnio trudne problemy - 9 pik tu nam wychodzi, musisz być silna i wytrwała one miną . Pomoże Ci - król trefl - facet doświadczony nie koniecznie wiekiem , ale też , w wieku około 40-50 lat może być , ktory Ci dobrze doradzi, wysłuchaj go . Na koniec 10 karo - rozwiązaniem Twoich problemów może być wyjazd gdzie sdaleko

23:29 [zgłoś do usunięcia] Kasiulllllla Katarzyna 4.10.87 czy poznam w koncu miłóść życia? czy będzie mi to w ogole dane? Mi tu wychodzi że wpakujesz się na trzecią w czyjś zwiazek, i zbudujesz na tym szczęscie, no ryzykowna gra , ale to będzie facet z którym będziesz... szkoda że na czyjejś krzywdzie