Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość Co nas czeka w uczuciach
Nie ma ognia z mojej strony... Uczucia przygasly... :( Widzisz w naszej przyszłości zdradę?

Gość haselnuss
jestem upierdliwa, napisalam po raz trzeci :) dziekuje Ci serdecznie, jestes super!

01:06 [zgłoś do usunięcia] kasiulaaaaaaaaaaaaaa Można prosić e-mail, bo nie chciałabym pisać publicznie danych ? damapik81@go2.pl

01:06 [zgłoś do usunięcia] onaaaaaa9012 Zuzanna 21.12.1990 Czy powinnam zakończyć znajomość z facetem o którym wciąż myślę? Jakie on ma wobec mnei zamiary? Co z nami będzie? Nie widzę powodu do kończenia znajomości. Owszem widać kłopoty, ale to drobne przejściowe nie powinny Cię zrażać. Temu człowiekowi może zaufać , jest dobry dla Ciebie, będzie się Tobą opiekował i troszczył. Macie szansę na udany związek trwały

Gość onaaaaaa9012
Hmm, czyli zacznie mnie w końcu traktować poważnie? Bo jak na razie nie chciał się poważnie wiązać. Wieczny kawaler.

01:06 [zgłoś do usunięcia] pampeluna55 witam Co mnie czeka w najblizszej przyszlosci? Kamila 15.03.1986 Idzie dobry czas dla Ciebie - spełnienia i realizacja marzeń. Jeśli jakieś sprawy sprawiały Ci problem typu zwłaszcza " urzędowe, formalne" to teraz załatwisz je bez większego wysiłku. Problemy natomiast mogą pojawić się na kanwie rodzinnej, trudności z dogadywaniem z najbliższymi , jakies kłotnie i gorące dyskusje

01:07 [zgłoś do usunięcia] Sleepless night Witam. Jeśli można chciałabym się dowiedzieć co dalej będzie ze mną i moim chłopakiem. Ja Klaudia 07.06.1988, on Luciano 16.04.1993 Otrzymasz ważną wiadomość która cię poważnie zaskoczy i może całkowicie spowodować wiele zmian w twoim dotychczasowym życiu. Zwiastuje także szanse na przyszłość, powodzenie w interesach, pracy, sprawach zawodowych . Patrząc na dalsze karty ta sprawa może dotyczyć jakiegoś wyjazdu zagranicznego, los rozdzieli was na jakiś czas

Gość Co nas czeka w uczuciach
Ok czekam :)

Gość Sleepless night
Dzięki za odpowiedź :)

Gość spidi2012
hej mogę prosić też o wróżbę?

Gość pampeluna55
Dziekuje za odpowiedz, wreszciej akas wiarygodna i konkretna wrozka:) pozdrawiam

spidi pytaj, chociaż chyba juz dzisiaj nie odpowiem, zmęczona jestem już trochę, ale zobaczę możśe jeszcze coś dzisiaj mi się uda

Od jakiegoś czasu wszystko mi się sypie. W żadnej sferze życia nie jest dobrze. Wiem, że z czasem będzie lepiej. Ale pytanie kiedy i czy faktycznie wszystko ułoży się po mojej myśli? I w sumie najważniejsze dla mnie pytanie... czy znajdę wreszcie jakiegoś partnera? 03.01.1993 Sandra

Gość spidi2012
możesz podać prywatnego maila albo gg?

Gość marrcelli
Wrozka podala mail na 19 stronie .

Gość spidi2012
wysłałem Ci maila jak możesz dzisiaj odpowiedzieć jesteś kochana

Gość ewaewa..
Ja tez bardzo poprosze o wrozbe na e-mail , jezeli nie sprawi to klopotu .

Gość Ktos ktos
Czy moglabys mnie takze powrozyc? Wyslalam Ci maila. Ania

Gość spidi2012
tylko przeczytaj 2 maila w pierwszym pomyliłem daty

Gość marrcelli
Ja rowniez dziekuje za wrozbe i musze przyznac , ze jest bardzo trafna - szacunek 🌼 Nie wiem czy zauwazylas , ale mialem na 19 stronie dodatkowe pytanie , jezeli moge to prosze odpowiedz mi .

Gość uha blurha lucha
Czemu mam nie pisac do tego chlopaka (przypominam date 15.02.88) Jeju jestes.zajebista ze tak odpowiadasz i.wrozysz chcialabym tak.potrafic jak Ty ;) :D

01:12 [zgłoś do usunięcia] marrcelli Marceli 15 05 63 mam jeszcze pytanie , jezeli moge , to czy moja byla dziewczyna nawiaze jeszcze ze mna kontakt i co z tego wyniknie ? Tak odezwie się, i ta wiadomość od NIej bardzo Cię zaskoczy.

02:05 [zgłoś do usunięcia] milkyway363 ja też bym serdecznie poprosiła a wróżbę. Nawet nie tyle co prosiła, ile błagała o nią. zapewne się doczekasz, chwilka, jeszcze jest parę osób przed staram się isć po kolei w miare

Gość sdad
damo wysłać mogę jeszcze maila czy za późno?