Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość yogi beer ;)
27.11.76 czy w 2013 czeka mnie awans w pracy?

Gość podpowiedz
NATALIA 25.08.78 Mam męża i kochanka,który chce abym się rozwiodła i zamieszkała z nim.Jak potoczą się moje losy?

Gość maaggg
czy ty sugerujesz ze arkadiusz ur.02.05.1977r nie chce miec ze mna dziecka ja małgorzata ur.13.11.1975r...??

23:30 [zgłoś do usunięcia] kaboom 16.11.1992 Jak uloza sie te sprawy okolouczuciowe, ktore ciagle zaprzataja moje mysli? 8 karo pomyślnośc, załatwienie spraw pomyślnie 10 kier - zaręczyny, ślub, podróz we dwoej, wszystko co wiaże się z byciem kimś przez duże B i na końcu król Karo ktoś zakochany z daleka , CIę kocha

23:32 [zgłoś do usunięcia] ghjhkkkkkkkkkkkk88888888888888 Kiedy dostane pracę, prosze już wariuję data 15 listopad 1989 Na jesieni 23:35 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaa dziekuję za odpowiedzi, z tym zyciem uczuciowym troszke sie podłamałam, bo to mozna nazwac moja druga zyciowa porazka w wyborze partnera, a kiedy poznam tego jedynego i czy wogole wyjde za mąz i bede miec dzieci? aneta 1981.02.27 to sa pytania zawarte ze str 11 ktore zadałam dzis przed paroma minutami ale w innej wersji Na najbliższy rok wychodzi Ci ze kogoś poznasz, ale on będzie miał kogoś, i albo ja zostawi dla Ciebie i ona będzie płakać albo zabawi sięTobąi Ty będziesz płakać, ogólnie nie ciekawie , lepiej zaczekaj i podziękuj za taką znajomość z góry

Gość Kasiulllllla
Kasiulllllla Katarzyna 4.10.87 czy poznam w koncu miłóść życia? czy będzie mi to w ogole dane? Mi tu wychodzi że wpakujesz się na trzecią w czyjś zwiazek, i zbudujesz na tym szczęscie, no ryzykowna gra , ale to będzie facet z którym będziesz... szkoda że na czyjejś krzywdzie Jejku, przestraszylam się szczerze mówiąc :( mam można powiedzieć przyjaciela-mezczyzna duzo starszy, posiadajacy rodzine rozmawiamy ze soba nawet na tematy ciezkie. podobam mu się i że gdyby byl sam, to chcialby byc ze mna. Mam nadzieje, że to nie chodzi o niego?

Gość knjd
ja 26.02.1988, on 26.09.1987 Dziękuję za odpowiedź, napisałaś: ja - czy będziemy razem? "Będzie dobre karty - on król pik opiekuńczy facet, chociaż może nie pokazywac sowich uczuc i as kier- najlepsza karta na miłość - radosć , świętowanie w rodzinie, wszystko co dobre pod względem uczuć" I teraz troszkę nie wiem jak to rozumieć... Tzn, że będziemy razem? Jeśli tak, to kiedy to będzie? Chodzi o to, że było kilka takich sytuacji, przez które wydaje mi się, że mogłam stracić w jego oczach i tak naprawdę nie wiem teraz czy on w ogóle jest mną zainteresowany i czy coś z tego będzie..

23:33 [zgłoś do usunięcia] mała gwiazdeczka :) wróżko co widzisz u mnie w sprawach uczuciowych w najbliższym czasie? Martyna 1/07/86 Duże zmiany serduszka ci wychodzą as kier - nadchodzi radosny moment, wszystko co dobre w miłości ,poznanie kogo,ś , wielka love, świętowanie, i miłość przez duże M. i 10 kier podroz, we dwoje, zaręczyny, plany slubu 23:33 [zgłoś do usunięcia] milka111 Emilia 04/05/87 kiedy bede w nowym zwiazku? Przyszłe lato coś się zapowiada 23:56 [zgłoś do usunięcia] yogi beer ;) 27.11.76 czy w 2013 czeka mnie awans w pracy? Zdecydowanie tak 23:58 [zgłoś do usunięcia] podpowiedz NATALIA 25.08.78 Mam męża i kochanka,który chce abym się rozwiodła i zamieszkała z nim.Jak potoczą się moje losy? Jeśli wybierzesz kochanka nic specjalnego raczej nie Bedzie tego spokoj, stabilizacja, przejściowe problemy, nuda i codziennośc, zadnych ogni i ekscesów, wielkiego love ztego nie będzie

Gość anetaaaaaaaa
prawde mowiąz ja sie juz boje mezczyzn, za duzo widzialam do czego są zdolni oraz sama bylam zdradzona , wiec podziekuje za ta znajomosc.

00:05 [zgłoś do usunięcia] knjd ja 26.02.1988, on 26.09.1987 Dziękuję za odpowiedź, napisałaś: ja - czy będziemy razem? "Będzie dobre karty - on król pik opiekuńczy facet, chociaż może nie pokazywac sowich uczuc i as kier- najlepsza karta na miłość - radosć , świętowanie w rodzinie, wszystko co dobre pod względem uczuć" I teraz troszkę nie wiem jak to rozumieć... Tzn, że będziemy razem? Jeśli tak, to kiedy to będzie? Chodzi o to, że było kilka takich sytuacji, przez które wydaje mi się, że mogłam stracić w jego oczach i tak naprawdę nie wiem teraz czy on w ogóle jest mną zainteresowany i czy coś z tego będzie.. On Cię kocha, ale jak mówiłam jest Królem Pik - król pik to facet który widzi świat w kolorach czarne białe, nie okazuje emocji i ma problemy z wyrażaniem uczuć, więc nie spodziewaj się ochów achów i wyznawania miłosći o swicie. Prędzej opieki, wsparcia, przytulania, i obecności

00:04 [zgłoś do usunięcia] Kasiulllllla Kasiulllllla Katarzyna 4.10.87 czy poznam w koncu miłóść życia? czy będzie mi to w ogole dane? Mi tu wychodzi że wpakujesz się na trzecią w czyjś zwiazek, i zbudujesz na tym szczęscie, no ryzykowna gra , ale to będzie facet z którym będziesz... szkoda że na czyjejś krzywdzie Jejku, przestraszylam się szczerze mówiąc mam można powiedzieć przyjaciela-mezczyzna duzo starszy, posiadajacy rodzine rozmawiamy ze soba nawet na tematy ciezkie. podobam mu się i że gdyby byl sam, to chcialby byc ze mna. Mam nadzieje, że to nie chodzi o niego? Być może albowiem ten facet o którym mowa już Cię skrycie kocha ...

Gość DulceNalia
Ja 12.06.92 on 12.06.85 Świeżo poślubiony... Czy bedę jeszcze jego? Czy bedziemy kiedys razem? To dla mnie bardzo ważne.

Gość anetaaaaaaaa
a jak to bedzie u mnie z tą miłością? bo o panu 1982.0.922 juz wiem, ale kiedys z tym panem cos nas łączyło 1973.06.23 i mam pytanie czy on cos czuł do mnie i co mysli na moj temat? ja z zyciem uczuiowym u mnie? czy jest ktos kto mnie pokocha lub juz kocha sczera milością? aneta 1981.02.27

Emilia 04.05.87 a kiedy znajde prace w zawodzie (HR) i jak sie potoczy moja kariera zawodowa?

Gość Ktos ktos
Anna 18.01.84. Czy z moim partnerem bedziemy do konca zycia? Kiedy bedziemy mieli dziecko. I czy uda mi sie rozwiazac wszystkie moje problemy. Z gory dziekuje za wrozbe

Gość knjd
ja 26.02.1988, on 26.09.1987 ja - teraz troszkę nie wiem jak to rozumieć... Tzn, że będziemy razem? Jeśli tak, to kiedy to będzie? Chodzi o to, że było kilka takich sytuacji, przez które wydaje mi się, że mogłam stracić w jego oczach i tak naprawdę nie wiem teraz czy on w ogóle jest mną zainteresowany i czy coś z tego będzie.. "On Cię kocha, ale jak mówiłam jest Królem Pik - król pik to facet który widzi świat w kolorach czarne białe, nie okazuje emocji i ma problemy z wyrażaniem uczuć, więc nie spodziewaj się ochów achów i wyznawania miłosći o swicie. Prędzej opieki, wsparcia, przytulania, i obecności " ja - tylko, że my się nie znamy dobrze, widzimy się raz na jakiś czas gdzieś na imprezie albo coś, nigdy nie byliśmy parą:P Więc jak on może mnie kochać? Ja chciałabym z nim być, bo on mi się bardzo podoba zarówno z wyglądu jak i z charakteru, ale nie wiem czy w ogóle mam u niego szansę, bo było kilka sytuacji, przez które on mógł się zniechęcić. A niemożliwe, ze on mnie kocha, słabo się znamy:P Bardziej pytałam o to czy ta znajomość w ogóle się rozwinie w przyszłości w związek, czy nie mam już u niego szans..

00:17 [zgłoś do usunięcia] knjd ja 26.02.1988, on 26.09.1987 ja - teraz troszkę nie wiem jak to rozumieć... Tzn, że będziemy razem? Jeśli tak, to kiedy to będzie? Chodzi o to, że było kilka takich sytuacji, przez które wydaje mi się, że mogłam stracić w jego oczach i tak naprawdę nie wiem teraz czy on w ogóle jest mną zainteresowany i czy coś z tego będzie.. "On Cię kocha, ale jak mówiłam jest Królem Pik - król pik to facet który widzi świat w kolorach czarne białe, nie okazuje emocji i ma problemy z wyrażaniem uczuć, więc nie spodziewaj się ochów achów i wyznawania miłosći o swicie. Prędzej opieki, wsparcia, przytulania, i obecności " ja - tylko, że my się nie znamy dobrze, widzimy się raz na jakiś czas gdzieś na imprezie albo coś, nigdy nie byliśmy parą Więc jak on może mnie kochać? Ja chciałabym z nim być, bo on mi się bardzo podoba zarówno z wyglądu jak i z charakteru, ale nie wiem czy w ogóle mam u niego szansę, bo było kilka sytuacji, przez które on mógł się zniechęcić. A niemożliwe, ze on mnie kocha, słabo się znamy Bardziej pytałam o to czy ta znajomość w ogóle się rozwinie w przyszłości w związek, czy nie mam już u niego szans.. jak najbardziej tak, ale to jest właśnie to o czym caly czas pisze, on nawet jak coś poczuje to nie zrobi , bo jest zamknięty emocjonalnie w sobie

Gość DulceNalia
Proszę, zwróć uwage na moja wcześniejsza wypowiedź. To dla mnie ważne, bo ie wiem, czy mam czekać...

Gość Zeberka......
Czy znam już miłość swojego życia, czy może ją dopiero poznam? Eliza 11 marca 1988

00:21 [zgłoś do usunięcia] DulceNalia Proszę, zwróć uwage na moja wcześniejsza wypowiedź. To dla mnie ważne, bo ie wiem, czy mam czekać... Dulce Nalia nikogo nie pomijam ...

Gość ghjhkkkkkkkkkkkk88888888888888
dziękuję, mam też nadzieję, ze masz na myśli tą jesień :)

00:24 [zgłoś do usunięcia] ghjhkkkkkkkkkkkk88888888888888 dziękuję, mam też nadzieję, ze masz na myśli tą jesień tak

Gość knjd
"jak najbardziej tak, ale to jest właśnie to o czym caly czas pisze, on nawet jak coś poczuje to nie zrobi , bo jest zamknięty emocjonalnie w sobie" To co powinnam zrobić, żebyśmy byli razem? Mam sama oficjalnie zacząć go podrywać?:P On nie jest nieśmiałą osobą, jest otwarty i pewny siebie, dobrze wykształcony, to mi tej pewności brakuje, czuję się trochę gorsza od niego..:(

Gość anetaaaaaaaa
damapikowa a ja, jeszcze zadalam pytania na tej stronie sa i zmykam nie bede cie meczyc juz dzis

00:11 [zgłoś do usunięcia] anetaaaaaaaa a jak to bedzie u mnie z tą miłością? bo o panu 1982.0.922 juz wiem, ale kiedys z tym panem cos nas łączyło 1973.06.23 i mam pytanie czy on cos czuł do mnie i co mysli na moj temat? ja z zyciem uczuiowym u mnie? czy jest ktos kto mnie pokocha lub juz kocha sczera milością? aneta 1981.02.27 dziś zaczeło się 31 minut temu a ty już nie chcesz męczyć :P ten pan rocznik 73 traktował Cię raczej jako przyjaciólkę, kogoś do wygadania niż materiał na coś więcej co do Twojego życia uczuciowego - to primo po perwsze zamknij drzwi z przeszłości za sobą, niestety nic nie widać i nie zbudujesz jak nie zamkniesz za sobąnie zamkniętej przeszlości - karty mówią o Tobie Dama Pik - zgorzkniała samotna dama, żyjącą przyszłością ...

23:58 [zgłoś do usunięcia] maaggg czy ty sugerujesz ze arkadiusz ur.02.05.1977r nie chce miec ze mna dziecka ja małgorzata ur.13.11.1975r...?? Na te chwilę nie chcę , ma inne zainteresowania, a jak go zmusisz to zwyczajnie się zwinie

00:11 [zgłoś do usunięcia] DulceNalia Ja 12.06.92 on 12.06.85 Świeżo poślubiony... Czy bedę jeszcze jego? Czy bedziemy kiedys razem? To dla mnie bardzo ważne. Nie bardzo rozumiem mozesz doprezycyzować co to znaczy świezo poślubiony? i dalej piszesz czy bedziesz jego, ozenil sie zToba i go nie ma, czy hajtnał z inną a ty go chcesz bo ne wiem jak mma karty czytać

00:15 [zgłoś do usunięcia] Ktos ktos Anna 18.01.84. Czy z moim partnerem bedziemy do konca zycia? Kiedy bedziemy mieli dziecko. I czy uda mi sie rozwiazac wszystkie moje problemy. Z gory dziekuje za wrozbe Nie widzę tego dobrze, hmm mhm wychodzi ze Twój facet ma inną , zdradził Cię albo zaraz to zrobi, i odejdzie...

Gość anetaaaaaaaa
dziekuję a nie sadzilam ze juz jest ta pora, to nic poczekam do wtorku na zadanie pytania. a tymczasem życze milej i spokojnej nocy.

00:11 [zgłoś do usunięcia] milka111 Emilia 04.05.87 a kiedy znajde prace w zawodzie (HR) i jak sie potoczy moja kariera zawodowa? Jeśli nie masz aktualnie pracy to znajdziesz ją zaraz na dniach. Możliwe że nie w Polsce