Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość margaretttatryh
no wiec jak to bedzie z moim sprawami sercowymi?? dłigo bede myslec o eks czy pojawi sie moze ktoś dzieki komu zapomne o nim ?? chyba ze moge jeszcze liczyc na jego powrót? 25.1.92 zaczerń sie nikt sie nie podszyje ;)

Gość DamaPikowaona
Przestańcie się podszywać bo się zaczynam gubić

Gość DamaPikowaonaa
:D to nie odpowiadaj jednym na 5 pytań tutaj tylko niech sie przeniosą na maila pasożyty niewdzięczne:o

Gość miszel fajfer
Idąc Twoim tokiem rozumowania teraz ja powinnam dostać swoją wróżbę :) czekam :)

Gość bardzo chetnie
A czy ja sie doczekam odpowiedzi na e-mail'u?

Gość a sloik powidel
a na kim skonczylas bo nie moe sie doczekac na odp

Gość KiedysMozeSieUda
24.01.1990 kisdy urodze 1 dziecko ???? nie moge sie doczekac na odpowiedz a juz ktorys raz pytam

Gość do morelowej
jak mozesz tak slepo wierzyc wrozkom w takich sprawach!!! czy ty na glowe upadłas dziewczyno? tak sluchaj sie i byc moze strac milosc zycia bo ona ci powie ze nie warto albo na odwrót ; wyjdz za kogos kto na to nie zasluguje bo ''wrozka'' powie ci że warto i bedziesz szczesliwa! co za naiwnosc! ludzie !!!!

Gość Marta 21.07.1988
czy mam zainwestowac w swoj interes? Chodzi mi o to czy nie strace. Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje :)

pierwszy raz pytam o cokolwiek wróżki. Troche się wszystko sypie... może potrzebuje trochę rady?

Gość to się wygadałaś.
teraz łatwiej o manipulację. Problemy rozwiązuj sama. po ślubie też bedziesz leciała do wrozki? wspolczuje chłopakowi

10:36 [zgłoś do usunięcia] ulijanka123 URSZULA 23-08-1990 RAFAŁ 30-01-1989 KIEDY SLUB I KIEDY DZIECKO? f Ślub przyszły rok, lato. Dziecka na te chwile nie widac, będą z tym problemy 10:41 [zgłoś do usunięcia] luki1234 Łukasz 08.04.1989 Co bedzie ze mna dalej w tych moich sprawach < Bardzo prosze o odpowiedz. Nie sprecyzowałeś o jakie sprawy chodzi odpowiem więc ogólnie co widzę 8 pik przejściowe dronne problemy , 10 trefl - Ryzyko finansowe jakie podejmiesz może zostać uwieńczone sukcesem. Przed tobą znaczna poprawa sytuacji materialnej. Podwyżka, premia, lub wysoka nagroda. Karta ta też symbolizuje dalekie wojaże. Czasem informuje o naszej drodze życiowej. Zdarza się że bywa zwiastunem dostatku lub wielkich pieniędzy. As kier pomyślne wiadomości, dobre życie rodzinne 10:45 [zgłoś do usunięcia] ja pięknie proszę o wróżbę Witam. Kiedy wyjdę za mąż i czy w ogóle. Czy moim mężem będzie mój obecny chłopak czy ktoś inny? I co z pracą u mnie bo jestem od kilku lat bez pracy? 23 lipca 85, Pozdrawiam! ania Same piki na wasz związek nic ztego nie będzie. Za maż wyjdziesz owszem ale nie za tego i nie ten czas jeszcze. Co do pracy tak, masz szansę na pracę, ale wszystko w Twoich rękach , to tylko od Ciebie zależy czy ją dostaniesz . Musisz być dobrze zorganizowana i skrupulatna. 10:47 [zgłoś do usunięcia] to tylko ja kinga Czy moglabym jeszcze zadac pytanie kiedy urodze dziecko? Kinga 28.04.1984 Zima, ale raczej nie tego ( znaczy ta zima co będzie) a przyszłego roku jeszcze 10:47 [zgłoś do usunięcia] Czytelnik w WC Andrzej 01.10.1972 kiedy znajdę prac od trzech miesięcy do pół roku. 10:52 [zgłoś do usunięcia] aga 1977 Czy bede drugi raz mama .Czy ruszy nam wkoncu firma . Dziekuje Tak, masz duże szanse na drugą ciążę. Ciąg dalszy za chwilę

Gość miszel fajfer
pominęłaś mnie... pisałam o 10:34

Gość a i ja zapytam
a ja o 10.13 i tez pominieta

Gość LubieSlowiki...
Edyta 30.08.1987 1.czy znajde prace w kierunku wyszktalcenia ktory obralam? 2. kiedy zajde w ciaze i urodze dziecko i jakiej plci?/jesli pokaze to ile dzieci bede miala - ogolnie 3. czy spelnie moje dlugoletnie marzenie? i czy widzisz polepszenie syt. materialnej? z gory dziekuje i pozdrawiam mam nadz. ze nie za duzo pyt. na raz !!!

Katarzyna 2-02-1981 Jak długo będę pracować w obecnej pracy? Szukam innej. Czy znajdę lepszą? Na co powinnam zwracać uwagę przy wyborze nowej pracy?

Katarzyna 2-02-1981 Jeszcze inne pytanie. Kiedy wyjdę z dołka finansowego? Czy znajdę środki na opłatę studiów ?

Janusz 17.02.1987 Kiedy rozwiąża sie problemy finansowe, kiedy uda mi sie spłacic zadluzenia?

Gość uha blurha lucha
DamaPikowaona czemu juz nic nie piszesz?

Gość Puaaaaaaw
Monika 1991 sieroień 17 1. czy bede bogata? 2. Czy wyjade za granice? 3. Ile bede miala dzieci?

11:30 [zgłoś do usunięcia] uha blurha lucha nikoletta 19.12.1991 Kiedy zakocham sie do szalenstwa i jaki on bedzie? Czy i kiedy poprawia sie moje relacje z rodzicami? Poznasz kogoś z daleka, karty wróżą Ci faceta z innej odległości. Jasny lub ciemny blondyn, bogaty, który odmieni Twoje życie, wiosna przyszłego roku. Twoi rodzice nie są racy źli nie taki diabeł straszny jak go malują. Myślę że trochę wyolbrzymiasz problemy związane z nimi. Oni nie są przeciw Ciebie, jednak Twoje decyzje budzą u nich kontrowersje i sprzeciw bo myślą inaczej, tacy już SA z reguły rodzice ;) 11:23 [zgłoś do usunięcia] _morelowa_ Monika 19.04.1988 Czy nasz związek po ślubie /za tydzień/ ma sens? miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj. Jak najbardziej dobry okres i czas przed wami. Spełnienie marzeń. Ten facet otoczy Cię opieką, zatroszczy się o Ciebie, wesprze w trudnych chwilach. Możesz się zrelaksować, odpocząć, on się teraz wszystkim zajmie, zdejmie z Ciebie wiele problemów i trosk. 11:18 [zgłoś do usunięcia] dobraaaaaa czy znajde prace? 25.07.1982 Już wkrótce. Może Twój partner, lub ktoś bliski Ci pomoże , zapytaj znajomych, rozejrzyj się po osobach bliskich oni pomogą wyciągną do Ciebie rękę. Wkrótce dowiesz się o czymś co zmieni całe Twoje życie, ta praca która nadejdzie w tym okresie to będzie wielki przełom , pozytywny przełom 11:18 [zgłoś do usunięcia] anjaaaaaa czy moj zwiazek ma sens,przetrwa? 02.07.1985 Facet z którym jesteś to taki „ wieczny chłoptaś „ Piotruś pan nie jest wobec Ciebie szczery , nie traktuje Cię poważnie, nie gra prawdziwie, fałsz . Ty chcesz domu i rodziny, rozmijacie się w swoich celach i planach na życie . To nie ma sensu. 11:07 [zgłoś do usunięcia] aggusia Agnieszka 30.06.1987 Kiedy się zmieni moja sytuacja finansowa, ew zmiana pracy itp? Pozdrawiam Nadchodzi dobry czas. Załatwienie spraw urzędowych, podpisanie dokumentów, wszystko co jest związane z urzędem i załatwieniem spraw. Ale uważaj wokół Ciebie kręci się „wredne babsko dama pik zła kobieta, może teściowa, fałszywa i zła , udaje przyjaciółeczką w rzeczywistości jak się odwrócisz nóż w plecy wbije przysłowiowy 11:04 [zgłoś do usunięcia] a sloik powidel karolina 14.04.1990 ile bede miala dzieci???? Dwójkę, chłopiec i dziewczynka. [zgłoś do usunięcia] Lolunia dziękuję kochana już kilka wróżek mówiło mi właśnie że będę miała jeszcze synka heh pozdrowionka a mam ostatnie pytanie czy widzisz tam może w kartach jakaś zdradę któregoś z nas ? bo ja jestem bardzo zazdrosna o męża a byłam kiedyś w takim związku że byłam długi czas zdradzana i dlatego fiksuje na tym punkcie ! czy zdradził mnie mąż bądź zdradzi? Wyszły mi dwie kobiety jak pytam o męża, dama karo ,blond włosa mloda laska to może się jakaś kręci, ale nie wal w pysk wszystkich blondynek jakie zobaczysz koło męża ;) 11:04 [zgłoś do usunięcia] KiedysMozeSieUda 24.01.1990 kiedy urodze 1 dziecko ? od czterech tygodni do trzech miesięcy zajdziesz w ciąże 11:04 [zgłoś do usunięcia] maaggg tez zostałam pominieta.... wiec napisałam jeszcze raz pytanie...!!kiedy zajde w ciaze małgorzata ur.13.11.75 i moj partner arkadiusz 02.05.77r... oraz ile bede miec dzieci i czy to bedzie chłopczyk czy dziewczynka ..mam nadzieje ze teraz pani odpisze ..pozdrawiam Najbliższe tygodnie, jedno dziecko, dziewczynka 11:02 [zgłoś do usunięcia] Jen88 Ewelina 31.10.1988 Czy zdam egzaminy? Bez problemu zdasz 10:34 [zgłoś do usunięcia] miszel fajfer ania 30.07.87 co z moim związkiem i co z moją pracą? Brak porozumienia, i burze z piorunami, będzie gorąco i nie za sprawą temperatury na dworzu. Czeka was małe iksrzenie. Chyba jesteś zazdrosna ? zupełnie nie potrzebnie wprowadzasz nerwową atmosferę W pracy szykują się zmiany, dostaniesz wiadomość , która wszystko zmieni, możliwa zmiana pracy lub wyjazd za chlebem Wg mnie wszyscy do strony trzeciej powinni dostać wróżbę, jeśli kogoś pominęłam to niech teraz się przypomni. Zaraz wracam, ojczyzna mnie wzywa ;) znaczy firma mnie potrzebuje

Gość a i ja zapytam
z 10.13 Magdalena 15.01.1976 Zdzislaw 13.07.1976 czy bedziemy mieli razem dziecko ,czy bedziemy szczesliwi i co nas w zyciu czeka????

do wróżby Agnieszka 30.06.1987 - ni jak sie ma ta odpowiedz do mojego pytania....

Gość mibawa
małgorzata 08.08.1983 czy bede miec dziecko jesli tak to jaka płec i kiedy

Gość KiedysMozeSieUda
jezeki to prawda to jestes wart wszystkich pieniedzy :))))))))) DZIEKUJE:)))))))))))))))

Gość KiedysMozeSieUda
24.01.1990 Czy moj chlopak zostanie moim mezem ? i kiedy ???