Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxococo

Wibrator w pokoju 18 letniej córki!

Polecane posty

Gość xoxococo

Moja 18 letnia córka poszła pchodzić po osiedlu z kolegą. Ja w tym czasie poszłam do jej pokoju odsłonić okno, zabrać brudne talerze i szklanki do kuchni. Chciałam zaścielić jej łóżko i przy okazji pod kołdrą natknęłam się! Nigdy nie zgadniecie! Na wibrator! Jestem tym oburzona! Skąd ona ma takie rzeczy? Po co to jej?! Załatwiłam to tak jak było ale co powinnam powiedzieć córce?

Gość Taka jedna Ala
Chyba nic. No bo niby co? To jej prywatna sprawa. Dodam, ze tez mam corke w tym wieku i swietnie ci rozumie, ale niewiele mamy do powiedzenia w tej akurat sprawie .

No jak to po co jej to? Chyba nie pytasz serio. Ciesz się, że nie znalazłaś zużytej prezerwatywy. Może Ty w jej wieku nie miała wibratora, ale na pewno sama kombinowałaś. Jesteśmy ludźmi. A następnym razem jej nie sprzątaj w pokoju. Chyba sama mogłaby to zrobić.

Gość Taka jedna Ala, świetnie
ją co??

Gość Wyktor
hmm podaj adres to nie bedzie potrzebowala wibratora

Gość lysiejacy bezrobotny
Wsadz jej w pizde patefon

Gość dziewietnastolatka
Pewnie dostała na 18, to popularny i strasznie oklepany prezent, ja też od znajomych dostałam wibrator na 18, w założeniu ma być smiesznie a patrząc realnie prawie każdy na 18 dostaje teraz jakieś wibratory, prezerwatywy, dmuchane lalki i tym podobne bo to niby zabawne :)

I co z tego? też mam. Może ma swoje potrzeby. ciesz się że nie uprawia sexu na prawo i lewo.

Gość uważamy że jesteś
ciesz się, bo od wibratora raczej babcią szybko nie zostaniesz :)