Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

on mnie zdradza to juz pewne!!!

Polecane posty

Wiesz co jack? Nie ocenia sie ludzi po oklatce. Ale dzieki, ze miales dobre checi. Nie oceniam Cie, ze jestes gburem, chociaz przeszlo mi to przez mysl. Musimy sobie wybaczac, wierze, ze Przemyslisz swoje zachowanie I bedziesz za to zalowal, uderzysz piescia w serce I powiesz Mea Kulka.

Ludzie pomoszcie. Ide dzisiaj na solarium moze jak wroci to go rozkocham w sobie, moze nie bedzie szukal wrazen u innych,. On zawsze lubial zrobione bladynki.

Paznokcie zapuscilam na dlugie tera wygladam jakbym tipsy miala, a on tez mnie zawsze namawial I platyna taka na glowie ze uuu jak sniezynka wygladam, w zimie to bede mogla glowe myc we sniegu takiej roznicy nie bedzie jak sie farba spusci. Kozaki jutro kupie biale koronkowe I moze zrobi mu sie przykro I wyzna mi prawde ze mnie zdradzil. Mam nadzieje, ze go rozkrusze

Paznokcie zapuscilam na dlugie tera wygladam jakbym tipsy miala, a on tez mnie zawsze namawial I platyna taka na glowie ze uuu jak sniezynka wygladam, w zimie to bede mogla glowe myc we sniegu takiej roznicy nie bedzie jak sie farba spusci. Kozaki jutro kupie biale koronkowe I moze zrobi mu sie przykro I wyzna mi prawde ze mnie zdradzil. Mam nadzieje, ze go rozkrusze

Gość Aska kraska
Dzieki za niesamowita poprawe zrabanego humoru !!! Rewelacyjna prowokacja. Usmialam sie z tych porownan i opisow ;))

Gość xkanxk
modle sie za ciebie, hehehe

Gość Aska kraska
"Mea Kulka" mnie rozwalilo.. dzieki ;)))

drzoana zostaaw go w spokoju, on nie jest ciebie wart.Nie zasługuje na kolejną szansę . Jego plugawa dusza i tak bedzie smażyć się w piekle. Pewnie poleciał i tak na twoje pieniondze ktorych nie masz.

Gość okok9o34
Jagienka też mnie dzisiaj rozśmieszyła, lubię jak drażni, dajacych się łatwo sprowokować kafeterian

Gość okok9o34
tutejsi ludkowie nie maja poczucia humoru, zero

Ciesze sie, ze chociaz wy w calej tej tragedi dobrze sie bawicie. Moj swiat pada na pysk, ja ide sie zesmazyc, licze ze tam mie oswieci.