Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałuję że miałam weseleeee

na 36 kopert 15 pustych...to jakaś porażka

Polecane posty

Gość 9q9ee
pokaz sie a zastaw sie,:O po co robilas wesele dla ludzi skoro teraz biadolisz?trzeba bylo zrobic skromne przyjecie i po problemie,bida jest to co sie dziwisz?

Gość To jest dziwne
Ale jak to puste koperty? Czy te koperty były nawet bez kartki z życzeniami? I mieliście tylko 36 gości? I ta ciocia od charakterystycznej koperty dała pustą kopertę bez życzeń nawet? Od razu bym pomyślała, że ktoś wyjął... Dlatego my zawsze wkładamy kasę do kartki i dobrze zaklejamy kopertę. Zawsze też daję kasę pani młodej, bo kobiety są bardziej zorganizowane w ten dzień, mniej piją albo i wcale i lepiej dopilnują prezentów. A poza tym, to kobieta musi trzymać kasę w domu. ;) Ja bym się podpytała jakoś o kwoty. Powiedz mamie albo coś, wybadaj, bo wygląda, jakby ktoś to powyciągał... No bez jaj, żeby nawet życzeń nie włożyć do różowej koperty, którą każdy potem pozna... To by mnie jednak zastanowiło... Albo jesteście tak wredni... Ale to już sama wiesz czy jest prawdopodobne, że Wam ludzie chcieli nosa utrzeć.

Gość straooonika
pewnie że dziwne,albo ktoś podmienił koperty albo jesteście strasznie nielubiani